Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Ποιον plant ρε φιλε???ολοι το βασιλια elvis μιμουνται!!!:wink:

Eδώ σχεδόν κανείς δεν χειροκρότησε όταν αφιερώθηκε τραγούδι στη μνήμη του Mel Galley…

Ήταν το πίο αδύναμο και βασισμένο σε “μετά το 1987” τραγούδια setlist που έπαιξαν οι Whitesnake από τις 3 φορές που έχουν έρθει Ελλάδα και η φωνή του Coverdale ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τις προηγούμενες φορές αλλά όχι και στην τραγική κατάσταση που θα φανταζόταν κάποιος διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το thread. Aς πούμε πως υπήρξαν καλές και κακές στιγμές 8) . Όμως με τους Whitesnake στη σκηνή πέρασα καλά και αυτό μετράει.

Με τους Def Leppard δεν μπόρεσα να τηρήσω αυτό που είχα γράψει εδώ πριν τη συναυλία πως θα κάτσω να τους δώ. Βαρέθηκα με τις “ακριβώς όπως στον δίσκο” εκτελέσεις, δεν συμμερίστηκα την έκσταση των γύρω μου στο love bites, έβλεπα τον Campbell και αναρωτιόμουν αν ο κιθαρισταράς των πρωτων Dio (αλλά και των Riverdogs :wink: ) δεν νοιώθει την ανάγκη να “χώσει” λίγο και να ξεφύγει :-k . Στο Τwo steps behind την έκανα μαζί με δύο φίλους που πιστεύουν λίγο-πολύ τα ίδια.

Χαίρομαι για όλους από εδώ που πέρασαν καλά με τους Leppard αλλά -σόρρυ κιόλας παιδιά- το βλέπω λίγο διαφορετικά το rock n’ roll.

ηταν ο campbell Ο κιθαριστας του DIO???οχι ρε μαγκες…8O 8O 8O 8O 8O

Κριμα που δεν μπορεσα να παρακολουθησω το live. Για οσους ενδιαφερονται, στο greek tracker εχουν ηδη αναιβει σε video και οι 2 εμφανισεις.

R.I.P. Μόλις τώρα το διασταύρωσα στο Wikipedia…

πλάκα κάνεις :-k
δεν πήγα στην συναυλία αλλά βλέπω μέτρια σχόλια. όταν άκουσα ότι θα έρθουν αυτά τα συγκροτήματα μαζί είπα: μακάρι να ερχόντουσαν έτσι πριν 20 χρόνια-αλλά να μπορούσα να τους δω…

O Mel Galley πέθανε σήμερα… ο Coverdale χθες του το αφιέρωσε γνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν εδώ και λίγους μήνες…
RIP

Whitesnake Live In Athens 01/07/08-Fool For Your Loving

Def Leppard Live In Athens 01/07/08-Pour Some Sugar On Me

Def Leppard Live In Athens 01/07/08-Love Bites

είδα τα βιντεάκια αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχουν και πολύ καλή ποιότητα. thanx πάντως

Bringin On The Heartbreak :bow2: :bow:
(κυρίως στο 3:20…)

• Χθες είχε πολύ κόσμο. Απλά όταν παίζεις στο συγκεκριμένο γήπεδο, είναι λογικό να φαίνεται “λίγος”. Όμως 10.000 για rock συγκρότημα στην Ελλάδα δεν είναι και λίγο πράγμα ε!

σίγουρα δεν είναι λίγο…
αλλά ας ξεκουραστεί κι ένα καλοκαίρι το στάδιο:roll:

Eida love bites kai bringin’

Fainetai na einai mia artia akoustika empeiria.

φτάσαμε την ώρα που ξεκίναγαν οι hanibal,αρκετά καλοί,έδειξαν οτι πέρναγαν καλά και μας το έβγαλαν κι εμάς αυτό…

whitesnake…ο λόγος που πήγα…ο coverdale το ψιλο έσωσε το θέμα με το here i go again και το still of the night…δυστυχώς μέχρι εκείνη τη στιγμή βλέπαμε να τραγουδάνε τα υπόλοιπα μέλη και αυτός να κάνει τα δεύτερα φωνητικά…δεν απογοητεύτηκα όμως,γιατί οταν κάτι το λατρεύεις,το λατρεύεις και με τα ελλατώματα του…και οι whitesnake είναι παλιά λατρεία…

def leppard…οι κύριοι μου ήταν αδιάφοροι πριν τη συναυλία…παρέμεινα αδιάφοροι και μετά απο αυτήν…περίμενα να μου βγάλουν κάτι σε στύλ πάρτυ και να με ξεσηκώσουν,αλλά χασμουριόμουν…πειράζει που βαρέθηκα???αν και στο sugar ξεσηκώθηκα…είναι κομματάρα…

highlights: με χρονολογική σειρά…

1. η στιγμή που οι hanibal έπεξαν ac/dc…για άλλη μια φορά φάνηκε από τον κόσμο τι έχει να γίνει αν έρθουν ποτέ οι κανονικοί… :vibrate:

2. here i go again :respect:

3. pour some sugar on me :thumbup:

4. στο τέλος της συναυλίας το ζευγάρι που χαμουρευόταν στην κερκίδα και όταν σηκώθηκε η φούστα της γκόμενας,γνώρισαν την αποθέωση… :smiley: :smiley:

αρνητικό…η έξοδος απο το τηγάνι…μακάρι να βρούν κάποια λύση,για να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά καμία θύρα 7…

[FONT=“Book Antiqua”]Γειααα και από μένα! Δε θα σχολιάσω τίποτα κακό, απλά θέλω να πω ότι οι DeF Leppard ήταν α-f$%&n-πίστευτοι!! (Whitesnake τους έβλεπα τρίτη φορά και παρά το όλο θέμα με τη φωνή κτλ, περάσαμε πολύ καλά). Οι Leppard όμως ήταν άλλο πράγμα!!! Αυτά.-

υγ. μόνο 10.000? όχι πως δεν είναι καλά, αλλά θεωρητικά δε θα πρεπε να έχει περισσότερο κόσμο? :roll:

υγ2. Let’s get, Let’s get, Let’s get, Let’s get Rocked!!! :yahoo: [/FONT]

καλημέρα σε ολους. μετα τη συναυλια εψαχνα κάπου να δω σχολιασμούς και τα συναφή και επεσα στα φόρα του rocking οπότε πρώτο ποστ και απο μενα…

Πρέπει να πω ότι περίμενα 20+ χρόνια να δω τους Def Leppard, υπήρξα φανατικός θαυμαστής και η συναυλία θα μου άρεσε και τα μισά φωνητικά να ήταν playback (που λέει ο λόγος). γι αυτό το λόγο ήταν συγκινητική εμπειρία για μένα οπότε οποιαδήποτε ατέλεια δε θα με χαλούσε. Θα προτιμούσα βεβαίως να τους είχα δει παλαιότερα όταν ακόμα είχα μαλλί (μετά το slang άρχισε να πέφτει, αλλα τι να κάνουμε) :stuck_out_tongue:

Whitesnake: ταπεινή άποψη, ο ήχος μέτριος και ο Coverdale νωχελικός και βαριεστημένος. Το πάλεψε όμως και τους χάρηκα. Δεν τον ειδα το '03 οπότε δε μπορώ να συγκρίνω.

Def Leppard: Μαγεία. Η διαφορά σε ήχο και ποιότητα παιξίματος, ξανά κατά την ταπεινή μου, ήταν μέρα με νύχτα με τους Whitesnake.Μαγεία και τίποτε άλλο.

Μικρή απογοήτευση:

1. περίμενα να μη πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο αλλα προς απογοήτευσή μου ενώ η αρένα ήταν σχετικά τίγκα, οι κερκίδες ήταν μισοάδειες. Όπως διάβασα κάπου νωρίτερα, στη Μπανανία που ζούμε ορισμένα πράγματα δεν εκτιμώνται…σιγά μη γέμιζε το γήπεδο με τους Def Leppard (αν ερχόταν ο JayZ όμως θα γέμιζε ε?). Τώρα θα μου πείς οι παλαιότεροι που μεγαλώσαμε με pyromania, hysteria, adrenalize, κτλπ έχουν παιδια, οικογένειες… Λογικό. Πάραυτα ήθελα πιο χαμό.

2. οι Whitesnake έπαιξαν 75 λεπτά περίπου αν θυμάμαι καλα, οι Def Leppard επίσης. Θα περιμενα και θα ήθελα περισσότερο. Μου έλλειψαν τραγούδια όπως women, billy’s got a gun, too late for love, rock brigade, κτλπ κτλπ. Ήθελα κ άλλο πως να το κάνουμε. Πρώτη φορά στην Ελλάδα ΗΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΟ ρε παιδιά!!! Μου άφησε μια γευση βιασύνης το όλο σκηνικό αλλά ΟΚ…εν κατακλείδι ήταν ένα dream come true και ευχαριστώ θερμά όποιον/ους τους έφεραν στη μπανανία μας!!!

ποστ αφιερωμένο στον Steve “steamin” Clark. Έπρεπε να ήσουν εδώ φίλε…
“Come on Steve”

Χαχα.Χειροκροτουσα και εγω.Πολυ γελιο μιλαμε.
Επισης νομιζω οτι ειδα Angmar και Maiden 1979.

το χθεσινο μεγαλο ποστ του νταζ τι εγινε?

H κριτικη τoυ Αvopolis ειναι ηλιθια…[-X

Πιστευω το rocking να τα πει καλυτερα8)

και ποιος ειπε οτι οι λεπαρντ παιζουν ροκ εν ρολ… στα δυο πρωτα αλμπουμ τους παιζαν απλο nwobhm ε μετα το pyromania ηταν ψιλομεταιχμιο προς την εμπορικοτητα η οποια επιτευχθηκε με το hysteria…

αυτα τα γραφω για να μηνη παρεξηγουμαστε επειδη εγω τον εγραψα τον ορορ οχι για να περιγραψω την μουσικη που παιζουν συγκεκριμενα αλλα γενικοτερα το τι περιμενει καποιος απο μια ροκ συναυλια η οποια συνηθως, με εξαιρεση ελαχιστες περιπτωσεις, δεν χρειαζεται να σου προσφερει περφεξιοννισμο αλλλα κυριως αλλα πραγματα που κανουν αυτο το ειδος μουσικης διαφορετικο απο αλλα…

παντα φιλικα…

Φαντάζομαι εννοεί το “Rock & Roll” με την ευρεία έννοια του όρου και εννοώντας το περισσότερο ως attitude.