Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

νταξει τωρα αν πιασουμε αυτη την κουβεντα δεν θα τελειωσουμε ποτε… πιστευω οτι ο μιουλ, που τον εκτιμω και τον σεβομαι και πολυ μαλιστα για τισ αποψεις του περι μουσικης, καταλαβε τι εννοω…

νταξει τωρα αυτα ψιλογραμματα, αφου ολοι ξερουμε οτι οι μεγαλυτερες ROCK 'N ROLL ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ AC/DC, OI MOTORHEAD KAI OI ZZ TOP…!!!

οχι το εννοω…!![/SPOILER]

Άλλη η κριτική που έγινε στην κεντρική σελίδα και άλλη αυτή που θα δεις στα μέταλ :slight_smile: :smiley:

Oi ALHTES mods mou to esbisan :lol: Paraitan inside look Signal kai to ekana edit alla ama den thymasai kati to epanalambano :wink:

Τα ποστ του Daz ΔΕΝ σβήνονται ποτέ. Τέλος. :!: :!:

άσε που γράφει από κάτω ότι το έκαμε έδιτ ο ίδιος…

Ως συνηθως δλδ ,αυτοι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να λενε γενικως βλακειες και γενικως ειναι πολυ του θαψιματος,ειτε στα reviews για συναυλιες,ειτε στα reviews για δισκους κοκ.Χαλια μαυρα…#-o :-s [-X :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

don’t shoot the reviewer. Την άποψη του λέει. Αν διαφέρει η άποψη σας, απλά μη δίνετε τόση προσοχή στο τι γράφει γιατί διαφέρουν τα γούστα σας :wink:

Me mia leksi… Technology.

Δεν διαφωνω στο θεμα του γουστου εννοειται αλλα στο θεμα της ενημερωσης οταν γραφει καποιος ενα review…

Αυτο ακριβως,οταν καποιος που δεν πηγε σε μια συναυλια και περιμενει να διαβασει ενα review για να δει πως ηταν η συναυλια,εαν ηταν καλη η κακη κλπ και διαβαζει ενα review που μονο στην συναυλια δεν αναφερεται και ως σκοπο εχει μονο να θαψει και οχι να ενημερωσει…νταξει…:-k :-s

Τεσπα ας γραφει ο καθενας οτι θελει…

Καλά να πάθετε αφού κάθεστε και διαβάζετε την κεντρική σελίδα του avopolis.
Η σελίδα με τα μέταλ δεν έχει υπουδεμία σχέση με τα υπόλοιπα:!:

Για πιο πράγμα μιλάς :-k :slight_smile: Για την μέταλ ενότητα ή για κάτι άλλο?

Διαβάστε το report στην κεντρική του rocking να τελειώνουμε…

Διαβάστε και σχολιάστε εμάς που μπορούμε να απαντήσουμε…:stuck_out_tongue:

Άκριβώς :wink:

:smiley: Καταλαβαίνω, μην ανησυχείς!

Xρησιμοποιήσα τον όρο rock n’ roll όχι για να περιγράψω την μουσική των Def Leppard αλλά με την ευρεία έννοια -όπως ακριβώς το γράφει ο Cozy- αναφερόμενος σε ένα attitude που εκτιμώ σε κάθε ροκ μπάντα ανεξάρτητα είδους και που οι τρεις μπάντες που αναφέρεις πιό πάνω το έχουν στον υπερθετικό 8)

Και οι BOC όπου πάλι είχαμε βρεθεί το είχαν επίσης!
Ε, προχθές αυτό μου έλλειψε με τους Leppard.
Αλλά τελικά αυτή έίναι απλά η άποψη ενός ακροατή, οι περισσότεροι από όσα διαβάζω εδώ περάσατε καλά και αυτό μετράει.

λιγα λογακια και απο μενα…
χανιμπαλ…χμ…καλο στησιμο καλη αποδωση αλλα το στυλακι τους δεν μου αρεσε…το εσωσαν στο τελοσ με το ακεντεκε αφιερωμα τους…

ασπροφιδο…δυστυχως νομιζω πως δεν ανταμειψανε τιον κοσμο που τους εκανε θριαμβευτικη αποδοχη με την εισοδο τους στη σκηνη…και ο λογος ητανε τα φωνητικα του κυριου Ντεηβιντ…μεχρι τη μεση της εμφανισης ο κυριος δεν ακουγοτανε…μετα εστρωσε…λιγακι…η υπολοιπη μπαντα εσπειρε θα ελεγα…πολυ καλη αποδοση…ητανε βασικα και ο λογος που με κανανε να χοροπηδαω ασταματητα με τον φριντομ…ρε Βασιλη αυτο το ερ γκιταρ που καναμε σε ενα σολο πλατη-πλατη ητανε ανεπαναληπτο…

κουφολεοπαρδαλη…ΡΙΣΠΕΚΤ!!! ΘΕΟΙ!!! φοβερη εμφανιση…π[ραγματικα δεν το περιμενα…εσβησαν με το που βγηκανε στη σκηνη ολα οσα ειχαν προηγηθει…πιστευω ητανε μια απο τις πιο ειλικρινεις εμφανισεις μπαντας πυ εχω δει ως τωρα…μεχρι και ο φριντομ ειπε πως τους συμπαθησε μετα απο αυτο το λαιβ…ανυπομονω να τους ξαναδω…

Χαχαχαχαχαχαχα, κάποιος έπρεπε να μας τραβήξει ρε! Ποζεριές στο φουλ!8) 8)

Η Μεταλ ενοτητα οντως ξεχωριζει σε σχεση με τα υπολοιπα στο site αυτο(λεγε με avopolis).Αλλα στο rocking δεν ειμαστε?Τι μας νοιαζει τωρα τι γραφει ο καθενας,εμεις γουσταρουμε rocking…8)

Και μου έλεγε ο μούφας ότι θα πάει να κοιμηθεί :P:D

τλκ η συναυλια ελεγε ε?

Ενα λάιβ μπορεί να αλλάξει μια γνώμη. Και αν ξανάρθουν πολύ πιθανόν να ξαναπάω… Μου κάνανε μεγάλη ζημιά ρε:p