Καλά κάνεις και γουστάρεις rocking αλλά μην εκφράζεις αρνητική γνώμη για κάτι με το οποίο δεν ασχολείσαι:roll:
Αι αι
μια από τα ίδια κι εδώ …

Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις,αν αναφερεσαι για το avopolis εχω βγαλει τα συμπερασματα μου πολυ καιρο τωρα για το τι ειδους site ειναι…:-- :-s :roll: Αν δεν εννοεις αυτο,πες τι εννοεις για να καταλαβω.
Βγαινουμε και offtopic τωρα κ δεν λεει…
δεν σχολιασα τις πολυ ωραιες παρουσιες που βρισκωνταν κατω απο την σκηνη την ωρα των whitesnake
ιδιαιτερα μια ξανθια που στεκοταν ορθια και χορευε
και επισης τις παρουσιες που βρισκωνταν πανω στην σκηνη κατα τη διαρκεια των def leppard
οπου νομιζω παρατηρησα και μια μαυρη που ειχε αναφερθει νωριτερα
επισης
πρωτη φορα πρεπει να δα τοσους ποζεραδες μαζεμενους
μαλλια ξασμενα
λιγο μεικ απ
οι γκομενες ηταν απιστευτες
οι αντρες…γκομενες (:lol:
)
μπλουζακια ratt,bonfire…ωραια πραγματα δηλαδη
Ναι το Καραισκάκη θύμισε sunset boulevard την δεκαετία του 80…:lol: Για πολύ πασαρέλα λέμε…
μερικες πικς

Διαβασα πολλα, σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα γραφτηκαν απο τους περισσοτερους για την αρκετα καλη και “γεματη” εμφανιση απο Def Leppard (αν και θα μπορουσαν να παιξουν λιιιγο παραπανω) αλλα και την απογοητευση του να βλεπεις καποιον που κατα τ’αλλα εκτιμας τοσο πολυ να μην μπορει…
Να μην λεω και γω τα ιδια. Ηθελα απλως να πω ενα μπραβο για το γεγονος πως ο ηλεκτρικος παρεμεινε ανοικτος μεχρι αργα ωστε να μπορεσουμε σχεδον ολοι να γυρισουμε πισω χωρις ταλαιπωρια. Δεν ξερω αν ειναι θεμα των διοργανωτων αυτο, αλλα φανταζομαι πως καπως ετσι ειναι αφου το τελευταιο δρομολογιο απο Πειραια προς Ομονοια ηταν κανονικα προγραμματισμενο για τις 12:30…
Μπραβο λοιπον γι’αυτην την κινηση που δειχνει πως αν θελουμε μπορουμε να οργανωσουμε τα πραγματα πολυ πιο ομορφα!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για κάποια που ειπώθηκαν και από εμένα και από πολλούς άλλους…
Σκόρπιες σκέψεις:
Ο Dave Coverdale είχε κάποτε εκπληκτική φωνή, για αυτό και τώρα μας στεναχωρεί / ξενερώνει που έχει πέσει τόσο πολύ! 
Τις ποζεράδικες κινήσεις του, τις λατρεύουμε, κάποιες από αυτές είναι δικά του trademark και αυτές τον έκαναν ένα από μεγαλύτερους frontmen στο hard rock, ίνδαλμα για εκατομμύρια αρσενικά και ονείρωξη για άλλα τόσα και περισσότερα θυληκά! 8)
Το live του Λυκαβηττού το 2003 ήταν μεγάλη συναυλική εμπειρία για την Ελληνική hard rock κοινότητα και θα αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο μας για πολλά χρόνια! :yes:
Το 2006 ήταν αισθητά κατώτεροι, αλλά οριακά σώθηκαν…
Αυτή την φορά, ο κακός ήχος, ειδικά στην αρχή, η απουσία του Mendoza και του Aldridge (όχι τόσο για τεχνικούς λόγους, όσο για συναισθηματικούς), το μέτριο setlist, το γεγονός ότι ο Αρχηγός ζήτημα είναι να τραγούδησε μόνος του 5 λεπτά, καθώς τα έδινε όλα είτε στο κοινό, είτε στα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και διάφορά τέτοια, έκαναν την συγκεκριμένη εμφάνιση να φαίνεται πολύ μικρή για το όνομα Whitesnake! :-s
Είμαι αυστηρός και με τους Leppard όμως!
Καταρχάς, παίξανε σχετικά λίγο! Θα μπορούσαν τουλάχιστον 3 κομμάτια ακόμα! 
Ο Elliot, δεν ήταν ποτέ και κανας φοβερός τραγουδιστής, για αυτό και οι απαιτήσεις μου από αυτόν δεν είναι τόσο μεγάλες! Διατηρεί την φωνή του σε καλό επίπεδο, αλλά σαφώς έχει πέσει και αυτός, ευτυχώς ελαφρά!
Συγκριτικά με την Ολλανδία που τους είδα πριν 15 μέρες, μπορώ να πω πως εδώ είχαν λίγο χειρότερο ήχο, πολύ λιγότερο κόσμο και η απόδοση της μπάντας, ειδικά του Elliot ήταν λίγο κατώτερη! Ειδικά στην αρχή! :-k
Αλλά… το κοινό εδώ, αν και κατά 20.000 ανθρώπους λιγότερο, ήταν πολύ πιο εκδηλωτικό και τραγουδούσε, παίξανε περισσότερα κομμάτια (λογικό βέβαια, εκεί παίζανε τέταρτοι από το τέλος, εδώ headliners) και φυσικά το Love Bites! 
Στο Two Steps Behind οι βρετανοί με μετέφεραν στο καλοκαίρι του 1993, τότε που ο Arnold ήταν ο Τελευταίος Ήρωας Δράσης και εγώ ήρθα σε πρώτη επαφή μαζί τους μέσω εκείνου του απίστευτου soundtrack… 8)
Στο Bringin’ On the Heartbreak, την αρχική νωχελική, βαριεστημένη, “δεν μπορώ άλλη ακουστική εκτέλεση”, “χώστε λίγο distortion” στάση μου, αμέσως μετά το ήδη θρυλικό ξέσπασμα, διαδέχτηκε έκπληξη, παράκρουση, πώρωση, fists in the air και προσκύνημα! Τα μυαλά στο χέρι πραγματικά! 
Ο Steve Clark θα ήταν περήφανος για τoν απίστευτο τρόπο που παίχτηκε το solo!
Εν τέλει, αν και αντικειμενικά η εμφάνιση τους στο Nijmegen ήταν μάλλον καλύτερη, πέρασα καλύτερα εδώ, λόγω νύχτας, καλύτερου setlist και παρέας! Αν δεν ήταν και καθημερινή θα ήταν ακόμα καλύτερα! :lol:
P.S. Σε 8 μέρες θα τους ξαναδώ και τους δύο! Τους μεν για τελευταία, μάλλον, φορά! Πέντε είναι αρκετές νομίζω! Ότι είχαν να μου προσφέρουν, το έκαναν και με το παραπάνω!
Τους δε, ελπίζω και άλλες…
η κοπελια που εγραψε κριτικη για τους whitesnake ειχε παει στο γηπεδο?!!εχει ξανακουσει whitesnake ?
Kαλα ρε φουστη μου σε ποσες συναυλιες πας το μηνα εσυ???:lol: :lol:
:-s Πρεπει να εχεις καλα κονε…:roll: 
Η σωστή ερώτηση θα ήταν “σε πόσες χώρες πας το μήνα εσύ;” :lol: :lol:
Δεν έχω κανένα κονέ, απλά το ψάχνω πολύ, κλείνω τα πάντα πολλούς μήνες νωρίτερα και έτσι αρκετά φθηνά πάω και βλέπω κάποια lives που εδώ δεν θα τα δω ποτέ! 
Maiden 79, καλά κάνεις κ πας όπου μπορείς κ βλέπεις αυτά που σου αρέσουν, κάντο τώρα που μπορείς…
Πάντως οι D.L. ήταν εκπληκτικοί, τί να λέμε τώρα, χαλαρά τους ξαναέβλεπα, αύριο κι όλας…
ΑΨΟΓΟΣ!!!
Σκεφτομαι αν επαιζαν το action η το run riot τι πανικός θα γίνοταν…
Εγω καταλαβα οτι εγραφε για την συναυλια του Λυκαβηττου…#-o #-o #-o ,εκανα λαθος…;;;;;;
τι είπες τώρα, ειδικά το run riot είναι ύμνος…
Το slide it in γιατι σταματησε να το λεει ο coverdale…:-s :-k
λες να χε παει στον λυκαβηττο και να μπερδεψε τον coverdale με τον Χατζηγιαννη?
Μπου χα, χα … Καλό…:lol:
Ωραία γενικά η συναυλία.
Πήγα για whitesnake…και για να «γνωρίσω» τους def leppard…εκτός απο τις top επιτυχίες τους δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Πώρωση με whitesnake αλλά τα πολλά παρατράγουδα σε ξενερώνουν λιγάκι…το ότι άφηνε o coverdale το κοινό πάρα πολλές φορές να τραγουδήσει έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά…γενικά έδειχνε μερικές φορές αμήχανος.
Είπαν και πολλά κομμάτια από το καινούργιο album το οποίο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει…και έγινε και η κοιλιά…
Τα ποζεριλίκια δεν με πειράζουν καθόλου:p απλώς τώρα δε τα υποστήριξε με αυτή την εμφάνιση.
Το 2003 τον είδα στο κλειστό του ΠΑΟΚ στη Θεσ/νίκη όπου ήταν σαφώς καλύτερος…πιστεύω ανάλογη εμφάνιση έκανε και στην Αθήνα όπου αναφέρεστε οι περισσότεροι…ίδιο στύλ και τότε…άσπρο πουκάμισο ανοιχτό και μαύρισμα αλλά σολάριουμ.
χαχα
Επειδή δεν πηγαίνω σε καμιά 30αριά συναυλίες το χρόνο,προσπαθώ να έχω καλή διάθεση και να περνάω καλά…και πέρασα καλά με τους whitesnake.
Τους DL τους είδα με πιο χαλαρή διάθεση τέρμα πίσω στην αρένα και μου άρεσαν…αλλά μέχρι εκεί.
Δεν πολυσυμπαθώ το στυλ των τραγουδιών τους τόσο ώστε να με κάνουν να τα ακούω ξανά και ξανά…είναι λίγο πιο light-φλωρέ σε σχέση με άλλες rock μπάντες των 80s…λίγο τα ομαδικά φωνητικά,λίγο το στυλάκι των καλών παιδιών…τέσπα…δεν αρέσουν σε μένα απλά.
Εκεί που δεν άντεχα άλλο και ξεκίνησα για την έξοδο με το φιλαράκι μου,παίξανε το pour some sugar on me…γύρισα πίσω και τέλειωσε πιο ωραία η βραδιά μιας και αυτό μου αρέσει περισσότερο απο τα τραγούδια τους.
Ο τραγουσιστής των hannibal πρέπει να έχει φάει πολύ θάψιμο (η μπάντα συνολικά)…έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν μας ενδιαφέρει τι θα γράψουν πάλι αύριο μερικοί κ.λ.π κ.λ.π…δεν τους είχα ξαναδεί…αλλά γούσταρα που παίξαν acdc…ποιοι γράφουν άσχημα σχόλια συνέχεια αλήθεια και είχε φρικάρει το παλικάρι?