Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Η κοπελιά έχει δει Whitesnake άλλες 3 φορές live, με κορυφαία αυτή του 2003!! Ιστορική στιγμή κατ’ εμέ τότε και τί να κάνουμε, αν είσαι συναισθηματικά δεμένος με κάποια πράγματα, δεν μπορείς να τα φτύσεις στα μούτρα κ να βγάλεις όλη την κακία του κόσμου… That’s life…

επειδη ειμαι δεμενος με καποια πραγματα δεν μπορω να βλεπω μια παρωδια του coverdale και να λεω οτι ολα ηταν μια χαρα.

Παρωδία δεν ήταν. Ούτε είπε κανείς πως ήταν μια χαρά. Ο θετικός σχολιασμός στο τέλος του ριπόρτ όντως αναφερόταν στο 2003. Για διαβάστε πιο προσεχτικά…:wink:

Ο Alex έχει τρομερή φωνή, μπορεί να τραγουδήσει με άνεση σχεδόν τα πάντα στο rock/metal.

Πωωω … αυτό ακριβώς σκεφτόμουν μόλις τελείωσε η συναυλία…
Ένα Run Riot μας έλειπε

Δεν είναι κακό να πεις ότι απουσίαζε η φωνή του, ούτε ότι ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του, ήταν στο σύνολο απογοητευτικός αφού και το setlist δεν βοήθησε καθόλου. Αυτό κατά την γνώμη μου δεν μαυρώνει το παρελθόν του.

Για βάλε και : Gods of war, Ring of fire, Promises, Die hard the hunter, Women, Too late for love, Rock rock,
Hit ‘n’ run, Tear it down
Φονικό setlist!

Ναι οκ,δεν αντιλέγω (μου άρεσε που έπιασε λίγο από Brian Johnson:D στο thunderstruck ) αλλά ήταν σίγουρος ότι θα ακούσει πολλά την άλλη μέρα…αυτό ρωτάω.

Kai Fractured Love , Paper Sun, Lady Strange, Love and hate collide (gia mas tous gay) me proxeiri matia…

τι να λεμε τωρα…πολλες οι τραγουδαρες και τι να πρωτοπαιξουν…επισης Foolin, Mirror Mirror, Wasted … παντως αυτο το Μake Love Like A Man δεν επρεπε να το παιξουν:p

Κατι αλλο στο Μad Tv γραφει για 17.000 κοσμο. Δεν ξερω μακαρι αλλα πολλα μου φαινονται…

βασικα αν παιζανε τα 2/3 του high n dry θα γινοτανε ψιλομεταλ η συναυλια…

Κάποιος πιο πριν είπε ότι ο elliott ανέφερε κάτι για τους zeppelin.
Αυτό που κατάφερα να ακούσω ήταν κάτι σαν «Let’s play something acoustic…led zeppelin did it» και έπαιξε 2-3 συγχορδίες από το (νομίζω) over the hills and far away…
Άκουσε κάποιος κάτι περισσότερο?

ναι ετσι εγινε!

και απο τι καταλαβα
ελεγε ο ελιοτ στους κιθαριστες να παιξουν τιποτα απο zeppelin για να δει την αντιδραση μας
και καθως τους κοιταζαμε σαν χανοι , λεει στο τελος κατι του στυλ : fuck it!they don’t understand it anyway!!
αναφερομενος προφανως στην προσπαθεια τους να μας ξεσηκωσουν

Εδώ πέρυσι μερικοί είχαν ξεροσταλιάσει κάτω απο τον Plant περιμένοντας να παίξει κάτι απο zeppelin και ότι έπαιξε το ramble on δεν το κατάλαβαν…χεχε…ο elliott περίμενε να ξεσηκωθούμε με 2 πεταχτά ακόρντα?:lol:

Ενω ακουγα Stormbringer, Crying in the rain και Still of the night, διαβαζα παραλληλα και γυρω στις 15 σελιδες ‘θαψιμο’ για τον Coverdale.

Ημουν στη συναυλια (Leppard φοβεροι φυσικα - Too late to hear too late for love αλλα δεν πειραζει καθολου) και εχετε δικιο ισως γι’αυτα που λετε κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αλλα εμενα γιατι μου φαινεται περιεργο να ακουω τοσα ασχημα μαζεμενα για εναν πραγματικο μυθο της μουσικης? Ισως γιατι υπαρχει δοση υπερβολης και ισως λιγης κακιας ακομα κ απο ατομα που ειναι θαυμαστες του συγκροτηματος!!! Τα βλεπω τοσο διαφορετικα τα πραγματα? Αλλο κανω κριτικη για κατι που δε μου αρεσε και αλλο σκοτωστε το γερικο μουλαρι που δε μας προσφερει πια…

Οπως αναφερθηκε και σε thread για τη συναυλια του Κnopfler, respect οπου αξιζει. Και δεν ειναι πολλοι αυτοι που το αξιζουν αλλα αυτα ειναι κ γουστα.

Κι εγω βασικα στη θεση του μεχρι τα 82,56 μου χρονια θα τραγουδουσα και ας ερχονταν μονο 10 ατομα αντι για 10,000 να με δουνε.

Και εγώ αυτό πιστεύω, πως ο όγκος των κακών σχολίων εδώ είναι δυσανάλογος με τις “αφορμές” που έδωσε η φωνή του.
Ξέρεις στα φόρουμ από ένα σημείο μετά λειτουργεί και η “ψυχολογία της μάζας” :wink:

Ενταξει νομιζω οτι ο coverdale δεχθηκε αρνητικη κριτικη δικαιως ετσι,δλδ ισως καποιοι οντως να ηταν υπερβολικοι αλλα η απογοητευση των fans και οχι μονο απο την φωνη του κυριως ηταν μεγαλη που αυτο δεν μπορουσε να περασει ετσι απαρατηρητο. Αλλα σιγουρα αλλο να επισημαινεις καποια αρνητικα πραγματα και αλλο να ισοπεδωνεις τα παντα βγαζοντας κακια η μενος καμια φορα.:-s

Φιλε συμφωνω απολυτα!!!Κανεις δεν μπορει να διαγραψει αυτα που εχει κανει o Coverdale γιατι το χω ξαναπει το τραγουδησεις εκεινη την εποχη στους θρυλικους Deep Purple ηταν μαγκια!!!Κ ειχε τα κοτσια να δημιουργησει κατι δικο του αφηνοντας μια μεγαλη κληρονομια!!!παντως κ 82 χρονων θα πηγαινα να τον ακουγα!!!:smiley:

Δεν νομιζω οτι διεγραψε κανενας αυτα που εχει προσφερει ο David αλλα απο την αλλη εαν θελουμε να ειμαστε δικαιοι δεν μπορουμε να περναμε κ στο ντουκου οτι η φωνη του ηταν κακη στη συναυλια αλλα και γενικως τα τελευταια χρονια δεν ειναι αυτη που θα περιμενε κανεις.:wink:

Αλλο κομματι η ιστορια και τι εχει προσφερει καποιος και αλλο κομματι το πως εμφανιζεται στο τωρα.Εαν ο ιδιος ο coverdale σεβεται την ιστορια του θα πρεπει η να αποφασισει να σταματησει η τουλαχιστον να αραιωσει τις συναυλιες που δινει για να μην καταπονει τοσο την φωνη του η εστω αν γινεται να κανει κατι για να βελτιωσει την κατασταση της φωνης του,αν κ κατι τετοιο ειναι μαλλον απιθανο κ για την ηλικια που βρισκεται.:? :-s

Και πολύ ευγενικοί είμαστε με τον DC. Σκέψου ότι μες στο κοινό κυριαρχούσε η λέξη κοροιδια :wink: