Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Νομίζω πως έχετε υπερεκτιμήσει τη συναυλία του 2003 στον Λυκαβηττό. Δεν είχα μπορέσει να πάω, την άκουσα όμως σε bootleg με αρκετά καλό ήχο και την είδα και σε DVD. H απογοήτευσή μου για τη φωνή του Coverdale ήταν μεγάλη. Φωνητικά οι συναυλίες του 2006 ήταν καλύτερες. Δεν αναφέρομαι στο κατά πόσο μπορούσε να πιάσει τις ψηλές νότες αλλά στη γενικότερη αστάθεια της φωνής του, ακόμα και σε κομμάτια που δεν έχουν τρομερές φωνητικές απαιτήσεις όπως το Walking in the shadow of the blues ή το Fool for your loving. Στο live της περασμένης Τρίτης δε με ενόχλησαν τα γρυλλίσματά του γιατί καί αναμενόμενα ήταν αλλά και επειδή για μένα το σημαντικότερο είναι το συναίσθημα και η ψυχή του (οποιουδήποτε) καλλιτέχνη τη στιγμή που τραγουδάει. Για μένα κατάπτυστος είναι ο Coverdale για την κοροϊδία του με τα “live” :lol: :lol: :lol: dvd και cd που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα οποία τα οποία στερούνται ψυχής και συναισθήματος καθώς η φωνή είναι διορθωμένη στο στούντιο. Προτιμώ να ακούσω ένα bootleg στο οποίο ο David γρυλλίζει και τον βοηθούν στο τραγούδι οι υπόλοιποι παρά μία ψυχρή ηχογράφηση στην οποία έχουν γίνει του κόσμου οι διορθώσεις.

Όσον αφορά τους Def Leppard θα τολμήσω να πω πως δε με ενθουσίασαν, αν και οι εκτελέσεις των τραγουδιών τους ήταν άψογες, καθώς θεωρώ πως ενορχηστρωτικά και ερμηνευτικά στερούνται συναισθήματος. Για τα προσωπικά μου γούστα μετά από 80 λεπτά blues rock/κλασικού hard rock από τους Whitesnake (έστω και κακοερμηνευμένο), το στυλιζαρισμένο hard rock των Def Leppard φαινόταν ανούσιο…

Ola ta DVD diorthontai sto production. Aytos to ekane liiigo parapano…:lol:

Φιλε εγω πιστευω ειχε παθος κ εβγαλε κ καποιες πολυ καλες κραυγες προς το τελος!!!Ε λογικο ειναι να μην εχει την φωνη που ειχε ειναι κ 56 χρονων!!!Εγω παντως περασα γαματα κ πιστευω πως οι Whitesnake θα επρεπρε να ειναι οι Headliners κ οχι οι Ντεφ!!!

Το φανμποϋλίκι έχει και όρια γαμωτο.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Και να σταματήσει να τραγουδά σε ένα χρόνο ο Coverdale (όπως πολλοί θέλουν) δε σημαίνει ότι δε μπορεί να επανέλθει…οπότε μη το βάζετε κάτω.:stuck_out_tongue: …ψωμί και ελιά με Coverdala βασιλιά!!:slight_smile: …το είχα ακούσει στο jammin αυτό.:smiley:

Θυμάστε το 199…κάτι … την τελευταία κατά τα λεγόμενά του συναυλία των Whitesnake?..στη Σόφια έκλεινε το tour…είχαν φύγει 1-2 λεωφορεία για Βουλγαρία με συμμετοχή του jammin (Ετ3)…ευτυχώς για μας άλλαξε γνώμη.:slight_smile:

Και ο gillan στη συναυλία το 2000 στη Θεσσαλονίκη μετά από κάποιο τραγούδι που εμφανέστατα δεν το υποστήριζε 100% είπε…then was then and now it’s now…και σε 10 χρόνια να έρθουν και να τραγουδά με υποστήριξη μηχανήματος εγώ πάλι θα πάω.

Δε μπορούμε να περιμένουμε τέλειες ερμηνείες και η κριτική είναι καλοδεχούμενη…αρκεί να μην ξεπερνάει το όρια.

Kαι βεβαια είστε ευγενικοί, έπρεπε εκείνη την ώρα να αποδοκιμάσετε και να πετάξετε μπουκάλια να μάθουν τα κωλοσυγκροτήματα πως μπορούν να περιοδέυουν σε όλο τον κόσμο αλλά τον έμπειρο και μάγκα Έλληνα ακροατή δεν τον κοροϊδεύουν, έτσι; :wink:
Ειδικά ο Reb Beach θα θυμόταν και την πρώτη του φορά στην χώρα μας το 90…

Σοβάρά τώρα, την έξη “κοροϊδία” δεν έτυχε να την ακούσω ούτε μία φορά εκεί που στεκόμουν…:-k
Λες να φταίει πως ο μέσος όρος ηλικίας εκεί ήταν τα 35;

H πλακα ειναι, πως ενω ο Coverdale οντως δεν ηταν καλος, ολοι μια χαρα εδειχναν να διασκεδαζουν και αυτο ειναι που μετραει τελικα.

Σωστός. Διότι η μπάντα δεν είναι μόνο ο Coverdale, είναι κι άλλοι 5 μουσικοί. Οι οποίοι ήταν άψογοι! Και ντάξει, είχα συμβιβαστεί οτι ο Dave δε θα το έβγαζε το λαιβ, οπότε κοιτούσα να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα!

Εγω φιλε μου ξερω πως ο τραγουδιστης βαζει την φωτια κ μετα τα υπολοιπα μελη!!!Εγω τους χαρηκα ολους!!!Ενταξει δεν το συμπαθεις τον David σε καταλαβαμε:wink:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ευτυχώς που με έχεις καταλάβει:wink:

Ωραίο σκεπτικό πάντως. Οι μπάντες είναι μόνο οι τραγουδιστές τους. Γιεα!

Δεν ειπα αυτο πρωτα ο τραγουδιστης στις περισσοτερες κ μετα τα υπολοιπα μελη!!!

Ρε man φτάνει.
Η γραφικότητα έχει όρια…

Αυτή είναι η πραγματικότητα

ένας fan του DC πολύ χλωμό να πέρασε καλά βλέποντάς τον να ασθμαίνει…
τα’χουμε πει αυτά,τώρα,το 2008 φάση 87 δεν του πάει,δε του βγαίνει,δεν το μπορεί.

τελικα στην αθηνα περασα αψογα. φοβερη συναυλια, βολτες, γνωριμιες, χαβαλες. μια χαρα!!!
για την συναυλια τωρα. θα πω πρωτα για τους leppard. οι ανθρωποι ειναι θεοι. πολυ μεγαλο συγκροτημα. επαγγελματιες, σοβαροι, πραγματικοι superstars. φοβερος ηχος, ημουν και μπροστα μπροστα. τελεια. ο elliot
μεγαλος front man, κύριος, σεβεται το κοινο του. φυσικα ηταν ανωτεροι των whitesnake. μακαρι να εφερναν κι ολη την παραγωγη που ειχαν στην Μ.Βρετανια. για τους whitesnake θα πω οτι ο coverdale απλα δεν βρεθηκε σε καλη μερα. συμβαινουν αυτα. αυτο που με χαλασε ομως ειναι τα καραγκιοζιλικια του. ολο τις ρογες του και τα αποτετοια του επιανε. ουφ ουφ. μα καλα τι νομιζε οτι ειμαστε? κι εχει ξαναρθει κι ολας. ενω ο elliot τρομερος σε ολα. ειχα την αισθηση οτι πρεπει να ηταν λιγο μεθυσμενος ο coverdale. σου εδινε την εντυπωση οτι δεν σεβοταν το κοινο που ηρθε να τον δει.παντως το καλυτερο βγηκε στο τελος κι αυτοι ηταν οι leppard. τωρα δεν ξερω αν θα τους ξαναδουμε προς τα δω (δυσκολο το βλεπω) αλλα ηταν υπεροχη βραδια και λιωσαμε!!! φοβερη αισθηση να βλεπεις απο κοντα elliot, savage, collen, allen, campell!!!:smiley:

Εάν αυτό κατάλαβες πρόβλημα σου, εάν γούσταρες το live των Whitesnake καλώς, εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον DC. Τώρα για το υπόλοιπο group έπαιξε καλά αλλά από τη στιγμή που το setlist ήταν φτωχό χάθηκε και αυτό στην μετριότητα :wink:

Παιδες οι Βουλγαροι μας εβαλαν τα γυαλια μου φαινεται…ειχε και οθονες γαμωτο…:-s
Αλλα λεει καθυστερησε ολη συναυλια να αρχισει γιατι τα φορτηγα ειχαν προβλημα στα συνορα των Σκοπιων[-X οπου πηγαιναν απο Αλβανια στην Βουλγαρια και επισης και λογω της βροχης οι Leps επαιξαν 2 τραγουδια λιγοτερα…

Δειτε:

http://img375.imageshack.us/img375/51/257b51acb211d5131e72a66np2.jpg

ημουν και στην βουλγαρια και ηταν sold out. τωρα βεβαια ηταν πολυ επεισοδιακη η συναυλια γιατι απο την μια αργησαν να ερθουν τα μηχανηματα λογω του προβληματος στα συνορα, απο την αλλη αρχισε και να βρεχει ασταματητα. ετσι ολα αρχισαν στις 11 αντι για τις 8. οι lepps βγηκαν στις 12.45!!! παντως ναι μας φαγανε οι βουλγαροι. ειναι πιο rock λαος παει και τελειωσε. ειδα απο 5χρονα μεχρι 60πενταχρονα!!!ειχε απιστευτο κοσμο, γυναικαρες, οτι θες ηταν εκει. εμεις ειμαστε για τα μπουζουκια…και χτυπιοντουσαν ολοι!!! μεχρι πισω στις κερκιδες. ολοι!!!

Εγώ πάντως πέρασα τέλεια!!!Αισθάνομαι τυχερή που κατάφερα να δω και να νιώσω σε μια συναυλία αυτά τα απίστευτα συγκροτήματα.(LEPPS - ΘΕΟΙ!!! Εντάξει ο DC δεν το έχει πλέον). WHO CARES!!!Και θα συνεχίσω να το κάνω, γιατί το έχω ξαναπεί στην χώρα των ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ STARS 8O !!!, προτιμώ να βλέπω David ακόμα και αν κάνει μόνο νοήματα. Θα ήταν ιεροσυλία να ακυρώσω οτιδήποτε. Και πολύ μας πέφτουν.:respect: