Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής λέει: Blue Oyster Cult / Mark Knopfler / Def Leppard / Iron Maiden …καθόλου άσχημα 8)

Να ήτανε και όλοι μαζί να μη μας τα φάνε τα λεωφορεία… :frowning:

[SIZE=“7”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:D [/SIZE]

και τα πολλαπλα εισιτηρια… :frowning:

Εγω θα χρειαστω και κατι παραπανω: “αδεια” γαμω τον κ@λ*στρατο μου μεσα…:x Ελπιζω να τα καταφερω γιατι αλλιως θα ειναι τρελο σπασιμο…:frowning:

ξέρεις cozy παίζει να βγει δελτίο τύπου και εισητήρια…
ακόμα δεν είδαμε και τι θαναι στο ροκγουέιβ…:-k

Λες δηλαδή κάποιοι από αυτούς να είναι headliners στο rockwave? :-k

Οι Leppard αφού είναι Καραΐσκάκη αποκλείεται να είναι rockwave! Ούτε οι άλλοι θα είναι Rockwave!
Τώρα για Δελτία Τύπου κτλ, φαντάζομαι πως εφόσον ανακοινώθηκε από τους ίδιους, σίγουρα θα το ανακοινώσει και η εταιρία. Με το που φτάσει το ΔΤ, θα το μάθετε πρώτοι, don’t worry παίδες :wink:

zed ryder όχι δεν εννοούσα αυτό…
πήγαινε σε αυτό που είπε ο cozy ότι μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί αυτά τα δυνατά ονόματα, φαντάσου τι να περιμένουμε και από στρατόπεδο didi -> ροκγουέιβ…:wink:

Μακαρι να ηταν αυριο η 1η Ιουλίου…:lol: Αναμονή και αυτή…

τρρρρρεεεεεελαααααααααα!!!
καλα αυτα δεν χανονται…
αλλα ρε γαμωτο παλι και φετος βλεπω μεγαλα ονοματα απο δω κι απο κει…
και δυστυχως και ενα αδυναμο ροκγουειβ…(εκτος αν εχουμε τπτ πριστ η παλι μεταλλικα και ετσι…)

Παγκόσμια πατέντα της Ντι ντι στα πλαίσια του ελέυθερου ανταγωνισμού:

Αν η 1η Ιουλίου είναι καθημερινή (που πάντα τους βολεύει για τα φεστιβαλ τους) θα είναι σίγουρα μέρα του Ροκγουεηβ, και μάλιστα όχι με αλτερνατιβ ή κατι τέτοιο, αλλά με κάποιο χαρντ ροκ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων όνομα, έτσι για να σπάσει λίγο η κίνηση στα δύο. Μπορεί να μπεί και κανενας τρίτος στο παιχνίδι έτσι για να έχουμε περισσότερες επιλογές και να αισθανόμαστε Ευρώπη…

Αν γινει κατι τετοιο ξερουμε που θα παμε… Ετσι, ως ενδειξη αναγνωρισης προς αυτην την “τεραστια” εταιρια για τον σεβασμο που εχει δειξει προς τους οπαδους (πελατες τους λενε αυτοι) ολα αυτα τα χρονια καθως και για ολα οσα μας εχει “προσφερει” απλοχερα κατα καιρους…

τον Ιούνιο μαζί με Whitesnake σε Uk.
φέρτε τους εδώ!!!

http://whitesnake.com/redsite/tourannouncement1.html

Ειναι ολοι μαμακες. Καντε την το πρωτο μισο του μηνα! Τελικα μου φαινεται οτι αυτοι(28), οι Queensryche(22) και οι Bon Jovi(27) προσπαθουν να με κρατησουν 3 εβδομαδες επιπλεον Αγγλια… Να δουμε ποιος αλλος θα ανακοινωσει τοτε…!#-o

αμα έρθεις Ελλάδα και χάσεις όλα αυτά θα σε περιμένω στο αεροδρόμιο για ξύλο

:lol: Εσυ ελα ρε αλητη την Πεμπτη να δουμε τον Μιχαλακη και την παρεα του που δεν εχω με ποιον να παω!:frowning:

δε γίνεται,θα δουλεύω:-s

ον τόπικ,οι ημερομήνιες για whitesnake βολεύουν καθώς έχουν κλείσει όλο τον Ιούνιο,ό,τι πρέπει για 1η Ιουλίου εδώ δλδ

Ρε μάγκες, τι φοβερό set είναι αυτό!Έχω μεγάλη αγάπη στους Def Leppard, αλλά δεν πίστευα ότι θα έρχονταν ποτέ στην Ελλάδα, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν είχαν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

Τι έγινε, το γύρισαν στα παλιά; Σε παλιότερες συναυλίες έπαιζαν μόνο το “Bringin’ on the heartbreak” από το High ‘n’ Dry και τώρα βλέπω set που είναι 90% High ‘n’ Dry, Pyromania, Hysteria!!! Απίστευτο! Μακάρι να έχουν ανάλογο set όταν έρθουν κι εδώ. Και πρέπει οπωσδήποτε να πάει πολύς κόσμος, τέτοιες μπάντες δεν πρέπει να τις χάνει κανείς, γιατί πάνω από όλα ξέρουν να rockάρουν 8)

χα - κατα 90 % είναι και οι WHITESNAKE !!! ΕΤΣΙ !!!