Σπουδαίο live. Με δυσκολεύει η καθημερινή αλλά…
Αναμενομενο…Ολη την Ευρωπη θα γυρισουν μαζι…Του πουστη δηλαδη…
Aλλα παλι απο κατω οι Whitesnake…??..Τι θα γινει δεν θα τους δω ποτε αρκετα να τους ευχαριστηθω…Και με τους Scorpions τα ιδα…’‘Αντε να βγουμε να τα σπασουμε αλλα δεν προλαβαινουμε πολυ γιατι παιζουν και οι αλλοι μετα…’’
Ξαναφερτε τους μονους τους ΡΕΕΕΕ…!!!
δύσκολο αφού την πρώτη φορά με 3500 εισητήρια μπήκαν μέσα κατα 20 εισητήρια… όχι κάτι κακό
20χ30 = 600 ε.
αλλά περιμένεις να βγάλεις κερδος …
νομίζω οτι θα είναι co-headline… 2+2 ώρες !
Χα, εγώ πάντως έχω προειδοποιήσει: “Μην βάλετε τους Whitesnake ξανά με άλλο γκρουπ” :lol: 8) 
Δεν φερνανε τους Βon Jovi support καλύτερα?:lol:
Δελτίο τύπου δεν έχει βγει, έτσι?
Αυτά και when love and hate collide…να ζαχαρώσουμε τελείως! 
και Whitesnake!!! 
Την υγειά μας να έχουμε και θα περάσουμε τέλεια! :bounce:
Θέλω να είμαι καλά να σταθώ μπροστά μπροστά με όλες τις τρελές για τον Coverdale!
Γιατί την προηγούμενη φορά που ήρθαν οι Whitesnake είχα καταφέρει να κάνω το γόνατο μου κομμάτια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σταθώ πάνω από 20-30 λεπτά όρθια…και ήμουν στην κερκίδα…
Να υποθεσω οτι αυτη τη φορα οι Whitesnake θα σβησουν τους Leppard? :lol:
αναφέρεσαι σε αυτό που ειπώθηκε αρκετά την περασμένη φορά…; πως ήταν καλύτεροι από τους Scorpions;
εδιτ
αν ναι… εγώ συμφωνώ πως ήταν! στους Scorpions λίγο βαρέθηκα…
Αν ξανακάνει κάτι τέτοιο η didi θα την ξαναπατήσει όπως τότε με τους Twisted Sister (την δεύτερη φορά) που είχε 6000 άτομα! Δεν μπορούνε να μαζευτούνε σε ένα γραφείο να κανονίσουν τις ημερομηνίες μαζί για να μπορούμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα συγκροτήματα? Έλεος πια!
Αυτά είναι,έρχονται μεγάλες στιγμές το καλοκαίρι αν τελικά κλείσει και ο Coverdale.
Ποιά εταιρεία τους φέρνει; Ξέρει κανείς;
Μήπως είναι το Electron ή το Σκορπιο φεστιβάλ που έγινε και πέρισυ εκεί?
Θα γίνει χαλασμός …Δεν πολυψήνομαι για whitesnake αν και τον αγαπώ τον Coverdale αλλα κ με ΕφηΘωδη να ερχονταν θα πήγαινα στα 4…
Εγώ θέλω να φέρουν και Whitesnake και Bryan Adams :-s
Οι Whitesnake ειναι μονο για το Αγγλικο τουρ.Για διαβαστε καλυτερα το λινκ που δοθηκε ή αλλιως εδω
http://www.defleppard.com/tour/index.html
Μακαρι να ερθουν και εδω αλλα μεχρι τωρα μονο για τον Νησί ειναι το τουρ.
υπήρξε ανακοίνωση στο Καραϊσκάκη την Κυριακή επ’αυτού έμαθα:wink:
Μη ξύνεις πληγές … μη ξύνεις πληγέεεεεεες λέεεεμεεεεεεε!
[I]
Σύμφωνα με… τα matrix του γηπέδου Καραϊσκάκη, οι Def Leppard θα συνοδεύονται από τους Whitesnake στη συναυλία της 1ης Ιουλίου, στον ίδιο χώρο.[/I]
Τουλαχιστον μην τα κανουν μανταρα παλι με τον ηχο και δεν ειναι καλος.
Ζει ακόμα ο Adams,αλήθεια?:lol: