Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Που ξέρεις τι έχει το Ροκγουέιβ και λες ότι δεν το χάνεις με τίποτα.
Με σιγουριά μπορούμε να πουμε μόνο οταν ξέρουμε τι θα φέρει η ντιντι.

Προς το παρόν το κόβω για Λεπαρντ!

Γινεται να βγαλουν τελειως τους Λεπαρντ, να βαλουν πρωτο ονομα το ασπροφιδο και απο κατω τιποτα απο Cinderella, Europe, The Cult ή Firehouse???:roll: :roll:

Ολα αυτα μαζι με τους Leppard αν γινεται παρακαλω…Απο 2 ωρες αυτοι και τα ασπροφιδα…μιαμιση ωρα οι Ευρωπαιοι και απο μια ωρα τα υπολοιπα…8ωρο φεστιβαλ μεσα στην ποζερια…Απλα θα ημουν απο τωρα εκει…Ονειρευομαι…???

Ε όχι :|.

Ε ναι… :lol: .

Θέλω να δω Def Leppard! πάρα πολύ όμως!
και Whitesnake…

Coverdale…καρδούλες καρδούλες :roll: :oops:

Να σε βάλει κάτω να πεις τον δεσπότη παναγιώτη που λέει κάποια…:stuck_out_tongue:

Ηρεμία κορίτσια, όλες θα πάρετε!

για μερικά απο τα άλλα υπάρχει ενδεχόμενο… firehouse οχι, γέννησε η γυναίκα ενός.

Cradle that was cradling you…

:lol:

Χα,χα,χα! And the cradle will rock! Με δαυτους τι θα γινει???:roll:

αχέμ στα 450.000 και με πιθανή προσέλευση 2000-3000 ατόμων maximum ?? ΤΠΤ !

Πραγματι και εγω δεν πιστευω με τιποτα να ειχανε πανω απο 5 χιλιαρικα κοσμο…:frowning:

Ελπίζω να μην ξανάρθουν οι Whitesnake! [-X

Όσο μου άρεσαν σαν headliners :metal: , τόσο ξενέρωσα σαν support! :?

Ελπίζω σε Europe, Y&T και οτιδήποτε καλό, μελωδικό και ολίγον ποζεράδικο! :vibrate: :dance:

θέλω κι εγώ ε

Jovi - been there, done that… (who says you can’t go homee…)

Y&T - περάσαν τον Δεκέμβρη απο Ευρώπη - οπότε κατάχλωμο. Αλλα live που τους είχα δει με WHITESNAKE σκοτώσανε !!!
Europe - επίσης δύσκολο για άλλους λόγους. (πιθανό pre-production)

Μα καλά, παρεξήγησες; Εγώ σε πάω με 1000 εδώ μέσα διότι είσαι φανατίκλας των μεγάλων Scorpions, ενός από τα πιο αγαπημένα μου group! Απλά θεωρώ φυσιολογικό όποτε έρχονται να τους επισκέπτεσε!

Κι εγώ τους έχω δει 4 ή 5 φορές, όχι όμως συνεχόμενες, οι 2 ήταν οι πρώτες 2 που είχαν έρθει. Και γω έκανα μαλακία που δεν πήγα στην περυσινή.

Εεεεεε δεν κανουν τετοια λαθη…η περσινη φορα ηταν πολυ φανερο οτι θα ηταν ισως η καλυτερη…

ρεεεεεεεεεεεεε θα τρελαθωωωωω!!!μαζι με leppard ειναι και οι whitesnake!!!δειτε εδω
http://whitesnake.com/redsite/tourannouncement1.html :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: αυτη ειναι συναυλια!!!:stuck_out_tongue:

εγω που πρεπει να προσευχηθω να δω cinderella;;;;;
πες ρε karja ειναι καθολου εφικτο;;;

[FONT=“Comic Sans MS”]Τους έφερε η κουβέντα απόψε… τους Def Leppard.

Μα πόσο θα ήθελα να πουν και το From the Inside…:roll:[/FONT]

Χμ…:-k Στο λινκ που πόσταρε ο φίλος δεν αναφέρει και την Ελλάδα στις ημερομηνίες που θα παίξουνε μαζί. Αν και λογικά θα τους φέρουν κι εδώ…

Λογικά θα παίξουν; :-k :-k :-k Λογικά; :-k

Όταν έχει ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες από το επίσημο site τους ότι έχουν κλέισει; #-o

http://www.defleppard.com/tour/index.html