Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Φαντάζομαι για Whitesnake υπάρχει η απορία αν θα έρθουν.

:wink:

λογικα αφου λεει για μια μαμουθ περιοδια…δεν θα ερθουν μαζι…???τι στο διαολο?αν δεν ερθουν μαζι οι snakes δεν θα παω για αντιπερισπασμο…:stuck_out_tongue:

φιλε μην ανυσηχεις θα ειναι μαζι και οι whitesnake, υπηρχε και σχετικη ανακοινωση στα ματριξ του καραισκακη σε αγωνα του ολυμπιακου προ ημερων… :wink:

hallo…guys tell me if you had problem for the english i’ll try to write in greek if you like I have one tip for def leppard choose greece for last destination because they wanna have a vacation in greeks islands take your photo shotos and go around agean sea i caught it on radio here in florida also,i dont know if you some of you guys have ever been in defs concert they ur powerful great stage they ur awesome,great lights vocals great perfomance [B][/B]

seen em at the barrowlands ! they were mighty fine !

in glasgow great ναι αλα σαν το καραισκακη μου ειπανε σταδια μεγαλο ειναι?, αληθεια?

Αλλη φαση παιδια να βλεπεις τετοια συγκροτημα σε σταδια! Εφοσον υπαρχει καλη οργανωση, λεει πολυ.:wink:

Δυστηχως θα αναγκαστω να παω για δευτερη φορα στο καραισκακη μετατους scorpions προπερσι αλλα τι να κανουμε εστι ειναι η ζωη αδικη ελπιζω ομως να ναι καλη συναυλια

Tετοιες “ατυχιες” η ζωη, να μας τις φερνει καθε μερα!:wink:

ξέρει κανείς τίποτα για εισητήρια??

γιατι δυστιχως φιλε το καραισκακι σταδιο δεν ειναι τοσο καλο μου ειπανε μεγαλο και εγω ειδα στο net-research, ειναι και του ολυμπιακαρα!

εισητηρια ακομα οχι θα δωσει μαλλον τα ελληνικα εταιρεις στη αθηνα ε τωρα ξερεις ακομα δεν ξερουν για τιμες οι διωργανωσεις. παντως στη ευρωπη ειναι λιγο ακριβα αθηνα θα δειξει για της τιμες

Ενας φιλος μου που ειναι γαβρος μου ειπε πως στο καραισκακη μαζι με τους DEF LEPPARD θα ειναι και οι WHITESNAKE το διαφημιζουν στο videowall στο γηπεδο!!!παταγος θα γινει

Και επίσημα μαζί με Whitesnake! Βεντούζα!

http://www.rocking.gr/article4262.php

Edit: Άλλαξα και τον τίτλο ώστε να περιλαμβάνει και τους δύο…

Τιμες παρακαλω!

έτσι ρε!!!
whitesnake με καινούριο δίσκο live δώθε ξανά.
μεγάλες στιγμές:D :smiley:

βασικα παιδες στο δελτιο τυπου δεν ειχε τιμες…? :-s

ελεος δελτιο τυπου χωρις τιμες…ΕΛΛΑΔΑΡΑ FOREVER!!!:lol: :lol: :lol: μονο εδω γινονται αυτα…

σιγά το πράγμα ρε παιδιά…σε λίγο καιρό ξεκινά η προπώληση και θα τις μάθουμε…