Defiance

You all got a serious problem…

Μια σύντομη αναζήτηση στο search επιβεβαίωσε έναν…“φόβο” μου: πως όσοι θρασάδες, χεβυμεταλλάδες, κοκ. και υπάρχουν στο rocking’ ,όλο και κάτι τους ξεφεύγει :stuck_out_tongue: :lol:
Χρειαζόμαστε επειιγόντως μια ελληνική School Of Rock/Heavy Metal με δωρεάν συγγράμματα, δωρεάν 4χρονη φοίτηση και με την αποφοίτηση δια πολυτελέστατου διπλώματος (με υπογραφές Steve Harris & Dave Mustaine) …δωρεάν: σετ ντραμς- ηλεκτρ.κιθάρα gibson και μπάσο Fender :lol: #-o

Επί του θέματος, αλίμονο σε όποια/οιον πει “μα δεν τους ξέρω τι φταίω εγώ- δεν έχω πρόσβαση στο γιου τουμπ” για την ιστορική (επίσης) περίπτωση των Defiance.
Και μπορεί να’ναι μια από τις πολλές love it or hate it μπάντες, αλλά το ότι ήταν επιδραστικοί, αμφισβητείται; Αμ εδώ σας θέλω…

Prophecy

Void Terra Firma

ρεσυ μιας και πηρες σερί τα πολ καλό θα ήταν να είναι open ώστε να βλέπουμε τι ρίχνει ο καθένας, αν και αυτό θα έπρεπε να είναι το default (ε mods? ας το αλλάξει κάποιος τώρα που είναι αρχή)

νταξει ρε φιλε, οχι και επιδραστικοι. κλασσικη bay area μπαντα της σειρας ηταν, δεν νομιζω να ακουμε καμια μπαντα σημερα και να λεμε “ωχ, παιζουν σαν defiance”… οι defiance ειναι, οχι οι dark angel… χωρις να θελω να τους μειωσω. νταξει, ωραιοι, αλλα τιποτα το πολυ τρομερο. ψηφισα Void Terra Firma, τιμιο bay area δισκακι, αξιζει να το τσεκαρετε και με γαματη διασκευη killers. και τα υπολοιπα ωραια ειναι, αλλα θεωρω το void την κορυφη τους. γενικα αν ειστε “ρακοσυλλεκτες” του Θρας και ψαχνετε και την τελευταια μπαντα, καταρχην μαλλον θα τους ξερετε, αλλα ακομα και αν οχι, αξιζει σιγουρα να τσεκαριστουν. Αν δεν ειστε και τοσο φανατικοι, νταξει, δεν θα χασετε και τον υπνο σας.

skitz-illusions και void terra firma τσακιζουν παντως… VIOLENT REMEDY !

Kαταρχην το best of ειναι απο την συνονωματη punk μπαντα.
Λες και για επιδραστικοτητα στους defiance, δλδ γελαει ο κοσμος. Δε λεω για τη μουσικη που βγαλανε αν ειναι καλη η οχι, αλλα ποιους επηρεασαν οι Defiance μη τρελαθουμε/

edit: Πφφφ, με προλαβε ο nir :stuck_out_tongue:

Void Terra Firma κι απο μενα.

???ουπς υπάρχει τέτοια ρύθμιση;;;#-o :?
Ε παρακαλείται ο διαχειριστής να κάνει τη σχετική τροποποίηση [I](δεν γνωρίζω πως θα το κάνω τώρα αυτό…)[/I]

Πολλά τα λάθη μου κι εκ παραδρομής ([I]έχω αρχείο εξωφύλλων πολλών μπαντών- άλλο εξώφυλλο πήγα να βάλω και δεν φρόντισα να τσεκάρω πρίν ασχοληθώ με άλλα ποστ από αναδυόμενα παράθυρα- όποτε όσοι γνωρίζοντες, αγνοείστε τις φώτο[/I])…

[COLOR=“DimGray”]Υ.Γ. ΔΕΝ έχω όλους τους δίσκους τους (τα 3 πρώτα έχω) και αυτούς που έχω μου άρεσαν…[/COLOR]

Τα τρία πρώτα έχω ακούσει. Στα δύο πρώτα, τυπικοί χωρίς κάτι ιδιαιτερο. Στο Beyond Recognition κααααααααααααατι πήγαν να πουν παραπάνω και να ξεχωρίσουν απο τον σωρό, αλλα και πάλι ήθελε λίγο ακόμη.

Έχω ακούσει το Void Terra Firma και είναι γαμάτο άλμπουμ. Κλασσικό Bay Area Thrash που ακούμε έναν σχετικά αδικημένο κιθαρίστα τον Doug Harrington να δίνει ρέστα. Σαφέστατα όχι τόσο επιδραστικοί όσο οι Vio-Lence, Exodus ή Testament φερ?ειπειν αλλά αξίζουν προσοχής :wink:. Προσωπικά αγαπημένα το Buried Or Burned, Deception Of Faith και φυσικά την drumοεισαγωγάρα SLAYGROUND (MEETS YOU!). Πολύ ωραία διασκευή στο Killers! :smiley:

To Beyond Recognition και το Product Of Society πόσο καλά είναι σε σχέση με το Void?:slight_smile: