Deleted

έχω μια ibanez για πώληση, αλλά είμαι από Αθήνα κ δεν νομίζω να είναι το μοντέλο που σε ενδιαφέρει

Παιδιά επί τη ευκαιρία, η αδερφή του φίλου μου είναι γεροντοκόρη και ψάχνει γαμπρό.
Είναι 39 ετών, καλή και όμορφη κοπέλα και συγκεκριμένα ψάχνει:

Άνδρα, αποκλειστικά Έλληνα, με ελληνική καταγωγή δυο γενειές πίσω, κι από τα δύο σόγια. Ύψος - σημαντικό - πάνω από 1.82, χωρίς παπούτσια. Μελαχρινός ή καστανός οκ, όχι ξανθός! Να έχει κάνει φαντάρος, μέχρι Ι3, και να έχει βγάλει λύκειο. Πρέπει να έχει δουλεία με ένσημα ή επιχείρηση με ΤΕΒΕ και να δηλώνει πάνω από 18.000? ετήσιο εισόδημα. Η κοπέλα παρακαλεί ο γαμπρός να έχει μήκος πέους >17cm και να μην είναι λοξό ή πολύ καμπυλωτό όταν είναι σε στύση. Παιδιά βιαζόμαστε πολύ, πριν η κοπελιά γίνει 40, δηλαδη σε λίγους μήνες. Προτάσεις από ακριτική επαρχία μην κάνετε, δεν ενδιαφέρεται το κορίτσι. Τέλος ο κύριος πρέπει να έχει όλα του τα δόντια, σφραγίσματα-απονευρώσεις είναι οκ, για θήκες κλπ plz μην μπαίνετε στον κόπο. Αυτά παιδία, ευχαριστώ, είναι ανάγκη!

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ Κ.Κ.MODS:
Παιδιά μην το σβήσετε - δεν θα το ξανακάνω - είναι trolling ok, αλλά καλοπροαίρετο! :wink:

Προφανώς και του χτύπησε -και σωστά κατ’ εμέ- η τελείως αόριστη και ελλιπέστατη απάντηση ενός moderator σε αγγελία που έχει πολύ ξεκάθαρα κριτήρια και ήθελε να το σαρκάσει…

Ο σαρκασμός φάνηκε να’ναι προς τη δική μου αγγελία, η οποία και προφανώς έχει σαφέστατα κριτήρια γιατί πολύ απλά αυτά ακριβώς ψάχνω, και γνωρίζω πολύ καλά πως δεν είναι ούτε τραγελαφικά ούτε παράλογα. Δεν έχω καμμία όρεξη να βάζω μια αγγελία σ’ένα forum και να γίνεται στόχος σαρκαστικών αστεισμών τους οποίους θα πρέπει να αντικρούω κάθε φορά.

Θεωρήστε το θέμα λήξαν. Αποχωρώ, κι ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ασχολήθηκαν.