Demented Are Go! @ Tiki Bar, Αθήνα - 07/04/2013

[CENTER]Sunday 7/4 Tiki Bar is proudly hosting live DEMENTED ARE GO!

Opening act: The Ducky Boyz

Entrance: 15 euros[/CENTER]

Την Κυριακή 7 απριλίου το ΤΙΚΙ αναμένεται να πάρει φωτιά!! Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδέχεται τους Βρετανούς Demented Are Go, θρύλους της psychobilly σκηνής. Ετοιμαστείτε για γερές δόσεις άγριου psychobilly από μια σπουδαία μπάντα που χάρη στον ξεχωριστό της ήχο, την θεατρικότητα της επί σκηνής αναμένεται να μας τινάξει στον αέρα! Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Ducky Boys.
Από τις αρχές του μουσικού κινήματος psychobilly, το συγκρότημα από το Κάρντιφ, θεωρήθηκε ως ένα από τα κορυφαία και πιο “τρομερά” undeground σχήματα της Ευρώπης. Οι Demented Are Go, το διεστραμμένο πνευματικό τέκνο των ξαδερφιών Ant και the Mule Thomas από την Ουαλία, έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να γνωρίσουν επιτυχία στα indie, charts όπου έφτασαν μέχρι το Top 10 και να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς χάρη στο συνδυασμό στοιχείων από την “αλήτικη” / “κακή” πλευρά του rock ?n? roll.
Μετά από 25 χρόνια ασταμάτητων περιοδειών στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Αμερική, η μπάντα έδωσε νέα πνοή στην σύνθεση της με τον ερχομό στο γκρουπ του κιθαρίστα Doyle και του μπασίστα Strangy. Και οι δυο προέρχονται από τον υπόκοσμο του rock ?n? roll και η συμβολή τους στο συγκρότημα είχε ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του παλαβού ήχου του. Ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς του psychobilly, οι Demented Are Go, επαναπροσδιόρισαν το είδος αυτό, δίνοντας του μια πιο άγρια και ασυμβίβαστη εικόνα. Το προ διετίας άλμπουμ του συγκροτήματος, Hellbilly Storm, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αλήτικου rock ?n? roll και είναι κάτι αντίστοιχο με τις splatter ταινίες της δεκαετίας του 70. Από τα 50′s grindhouse rock?n’roll ερωτικά κομμάτια, μέχρι το 60′s garage και το 70′s drag-punk (όλα παιγμένα με κοντραμπάσο), το άλμπουμ αυτό αποτέλεσε την απόδειξη ότι η μπάντα δεν αστειεύεται.
Οι Demented Are Go είναι ένα “rock ?n? roll τέρας” ικανό να “κάψει” μερικά από τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με την μουσική του. Αφεθείτε στην εκρηκτική μουσική και το θεοπάλαβο στυλ τους και βρεθείτε στον psychobilly παράδεισο.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/327865750659800/?fref=ts

Ελπίζω να γίνει τπτ και για πάνω!

Ενταξει μεσα απο τωρα:bow2:!!!

Δεν του έχω δει ρε γαμώτο και δε με παίρνει με τίποτα να κατέβω Αθήνα… :confused: :confused:

Ναι, ειναι μεγαλο ζορι το Καβαλα - Αθηνα, για ενα live.

Τετοια γκρουπ ομως, μπορουν να μαζεψουν κοσμο Θεσ/νικη ή Καβαλα, ενω δεν μπορουν καλα - καλα να μαζεξουν 100 ατομα Αθηνα;

Για Θεσσαλονίκη μιλούσα γιατί Καβάλα είναι εκτός των ορίων πραγματικότητας! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σαλόνικα πιστεύω βγαίνει το live. Έχει αρκετά καλή punk σκηνή

στο tiki 15 ευρο ? γελάει ο κόσμος ε

εγω να ρωτησω περα απο την παρατηρηση του βββ τι φαση?antimatter xwris duncan patterson??