Γειά σας παιδιά.
Είμαστε οι Still Drunk και παίζουμε Classic Rock.Πείτε μας την άποψή σας αφού ακούσετε 2 κομμάτια από το πρώτο μας demo μας στο http://www.myspace.com/stilldrunkband
Thanks
Γειά σας παιδιά.
Είμαστε οι Still Drunk και παίζουμε Classic Rock.Πείτε μας την άποψή σας αφού ακούσετε 2 κομμάτια από το πρώτο μας demo μας στο http://www.myspace.com/stilldrunkband
Thanks
Μπραβο παιδια,πολυ ωραια.Πολυ vintage φαση!!!Η μονη ενσταση ειναι στα σολο της κιθαρας να προσπαθεισει ο κιθαριστας(εσυ αν εισαι) να βιμπραρει στα σολο.Κατα τα αλλα πολυ καλα
Πολυ ωραια ! Συνεχιστε ετσι !
ρε τα τραγουδια τα σπανε…πολυ καλα…συνεχιστε ετσι…
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Μ’αρεσε το Vintage φάση…Προσπαθούμε…
Όσο για τα σολο μπορώ να σου πω αν και δεν είμαι ο κιθαρίστας αλλά παίζω κιθάρα,ότι αυτό που λες δεν είναι λάθος(jimmy page) αλλά ούτε και σωστό διότι ο κιθαρίστας μας έκρινε ότι αυτό που έγραψε στα σολο είναι άψογο (άψογο για εκείνον έτσι, οπότε και για μας αλλίως θα χε πάρει τον πούλο!),αλλά νομίζω είναι πως νιώθει ο καθένας.
Thanks anyway και κάθε καλόβουλο σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο είτε συμφωνούμε είτε όχι…α μην ξεχάσω να πώ για τυχόν άτομα που είναι από Κυπαρισσία(που είναι αυτό τώρα???) για το επέρχόμενο Live μας στις 25 Ιουλίου.
Still fuck*n’ Drunk
Oooops…
Μπραβο παιδια! Πολυ ωραια και τα δυο τραγουδια. Οι επιρροες ειναι φανερες. Και παλι μπραβο:)
Τι σολο θεε8O
Thank you marianna
Nα σε χει ο Rory καλα.
Ναι ο κιθαραρωδός μας εδωσε ρεστα
Kαι παλι thanks…
Mπράβο παιδιά!
Και εμένα μου αρέσει ο τρόπος που “κοιτάτε προς τα πίσω”
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που τελειώνετε το Greenfields, προσφέρεται για ατέλειωτο τζαμάρισμα! 8)
Page και Texas χαίρομαι που σας ξαναβλέπω στο φόρουμ!
Ναι οκ,απλα στο κλασικ ροκ ειναι συνηθες το εντονο βιμπρατο λογω της μεγαλης επιρροης απο τα μπλουζ.Σαφως και δεν ειπα οτι ειναι λαθος η κακο που δεν βιμπραρει ο κιθαριστας και καλα κανει εαν δεν θελει 8)
Και μεις το ιδιο Mule.Σου χρωσταω ενα review apo McLaughlin αλλα προτιμω να σου τα πω απο κοντα με την πρωτη ευκαιρια,καθως και την επιπονη εμπειρια του να γυρνας μονος σου σε μια χωρα που δεν μιλαν αγγλικα ουτε για πλακα Αλλωστε το οτι το live ηταν απιστευτο,πιστευω δεν εχεις καμια αμφιβολια 8)
Σαφώς και δεν έχω αμφιβολία! Απλά ξέρεις, θέλω λεπτομέρειες, setlist κλπ. 8) Το Floating Point είναι δισκάρα,με έχει ενθουσιάσει!
Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα και να τα πούμε από κοντά αλλά μάλλον ως τότε θα έχω και εγώ να σου πω για RTF live! :yahoo:
Επίσης θα πρέπει να μιλήσουμε γιατί οι πληροδφορίες μου λένε για παγκόσμια περιοδεία supergroup ΜcLaughlin-Corea-Colaiuta-McBride_Garrett τον προσεχή χειμώνα 8O και μας βλέπω να ξηλωνόμασε για ταξίδια πάλι.
Τεσπα ας μην σπαμάρουμε στο θρεντ των παιδιών που προμοτάρουν το demo τους, τα λέμε!
πολυ καλα κομματια,και μπορει να ερθω κυπαρισσια γιατι ειμαι κοντα.(μεσσηνη μενω)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλα.Βασικα δεν ειναι αν θελει ή αν δεν θελει να βιμπραρει, ετσι του βγαινει,νομιζω παντως οτι βιμπραρει αρκετα.μπορει βεβαια να ξεγελαει η ηχογραφηση αυτή.Θα το βλεπες αν αρχοσουν σε live μας,τελοσσπαντων αρκετα με αυτο το περιβοητο βιμπραρισμα ειναι και θεμα γουστου του καθενος.Όσο για το Live παιδιά η συναυλία γίνεται στο λιμενοβραχίονα Κυπαρισσίας στις 9.30μμ.Anyway παιδιά thanks και πάλι και θα χαρώ να σας δω εκεί να τα πούμε και από κοντά!
Να ρθω σε live σας λιγω δυσκολο καθως ειμαι απο θεσσαλονικη
Α Ο τι να κανουμε και γω ηθελα να δω περισυ Sabbath με Dio…Δεν γινεται να τα χουμε ολα σε αυτη τη ζωη…Πλακα κανω…
Παντως ο τραγουδιστης μας ειναι απο κομοτινη εχει πολλους φιλους θεσσ/νικη παιζει το χειμωνα να κανουμε κατι εκει.
Παδια τα σπατε!
η δουλεια εχει πολυ καλες βασεις!
keep on rocking!