DEMON Αθήνα 1 / 5 / 2020

Περισσότερες λεπτομέρειες (Χώρος - Εισιτήρια) σύντομα.

1 Like

Μιαμ μιαμ

Έλα ρε…

Κάπου στη βιβλιοθήκη μου υπάρχει ξεχασμένο το βινύλιο του “Hold on to the Dream”.

Συνήθως, κάτι τέτοιες συναυλίες από “παλιοσειρές” αποτελούν εγγύηση διασκέδασης και νοσταλγίας.

Παρασκευϊάτικη βέβαια Πρωτομαγιά, θα “τραβήξει” από κόσμο;

Εγώ πάλι το “The Unexpected Guest” το έχω σε περίοπτη θέση στη δισκοθήκη μου και καθόλου ξεχασμένο. Χωρίς να καταφεύγω σε κανέναν συναισθηματισμό και καμία νοσταλγία, πρόκειται για ένα διαμάντι του μελωδικού hard rock/ metal από αυτά που μπορείς να τραγουδήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και τα solos!

Αναφορικά με ένα live από τους Demon εν έτει 2019 – διόρθωση: 2020! - απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσει καλά κάποιος είναι να πάει με τις σωστές προσδοκίες. Όχι δηλαδή με την απαίτηση να “πάρουν κεφάλια”, αλλά με την ελπίδα να μην εκτεθούν! Και φυσικά, η τιμή εισιτηρίου να είναι πολύ χαμηλή, και το setlist να αποτελείται από τα δύο πρώτα σχεδόν αποκλειστικά!

Αυτή η Παρασκευή βράδυ σε τριήμερο πάντως, μου φαίνεται λίγο αυτοκτονία εμπορικά μιλώντας (άσχετο, αλλά το θυμήθηκα συνειρμικά: αυτό το “Commercial Dynamite” με τον άκυρο τίτλο, να το παίζουν άραγε;)

1 Like

+1000000000

Καθώς και για τον πρώτο τους, εκπληκτικός δίσκος.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πια από αυτούς, αλλά τους λατρεύω. Θα είμαι εκεί καλώς εχόντων των πραγμάτων, αρκεί να μην γίνει καμία αρπαχτή. Την προηγούμενη φορά που ήρθαν πάντως (στο Αν, εφόσον δεν κάνω λάθος, σίγουρα σε κάποια υπόγα ήταν) είχα περάσει υπέροχα.

1 Like

1 Like

Καλή φάση. Περίμενα εισιτήριο γύρω στα 15 ευρω για να είμαι ειλικρινής. Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι ότι πέφτει πάνω σε 3ημερο.

Ο χώρος τι λεει?

Καλά, εσύ :stuck_out_tongue:; Ένας μικρός χώρος για 200-300 άτομα είναι. Η σκηνή είναι λίγο χαμηλά, απ’ ό,τι θυμάμαι. Εξώστης πρακτικά δεν υπάρχει.

2 Likes

Φωλιτσα δηλαδή,μουρλια

1 Like

Mystery στα +, εχω χρονια να ακουσω Περλεπερπλ.

Venue+τιμη στα -

20 γιουρα σε χωρο που ουτε καν εχω ξανακουσει, χμ… Μπορει να εχει λαμπατο ηχο, αλλα αυτο με τα πειραματα δεν το γουσταρω καθολου. Καθε παλιο μπαρακι ανω των 150 τμ βαζει “σκηνη” και κανει λαιβ. Γελανε και τα ηχεια του σπιτιου μου… Λογικα θα τιμησω, αλλα “λογικα”…

Το μαγαζι συνηθως κανει ρεμπετικα και τετοια, με τραπεζια :Ρ
Ειχα δει τους skull and dawn/zeal and ardor και φετος sober on tuxedos
Αν και θα ηθελα κανα κυτταρο γιατι νομιζω οτι θα τους αντεχε, αυτο το μαγαζι το προτιμω σαν εναλλακτικη γιατι εχει πολυ καλο ηχο και αυτο το ξερω επειδη ο ηχοληπτης ειναι καλος μου φιλος και:

  1. ειναι πολυ καλος σε αυτη τη δουλεια και αν τον ειχαν (ή καποιον αναλογο) αλλα livαδικα θα ηταν πολυ καλυτερα
  2. τον απειλησα οτι αν δεν κανει καλα τη δουλεια του θα τον δειρω εγω και 2-3 ακομα απο την κοινη μας παρεα :rofl::rofl:
4 Likes

Οχι μόνο δεν εκτείθενται παρότι είναι 70 o hill, αλλα τα λένε μια χάρα και τα πρώτα κομμάτια τα λέει και φορώντας τη μάσκα του δαίμονα !

Άγνωστό το για ποτέ ε ? Βσκ κάντε μια καλή κι επάνω ρε !

Ανέφεραν στο ΦΒ ότι θα βάλουν μία τυχαία ημερομηνία για να μην κλείσει το event, αλλά δεν ξέρουν πότε θα γίνει. Ήμασταν άτυχοι (και) σε αυτό.

Καλημέρα σας! Ενημέρωση σχετικά με το αναβληθεν/ακυρωθεν (η ιστορία θα δείξει, ελπίζουμε στην πρώτη περίπτωση) λάιβ των DEMON που ήταν να γίνει την Πρωτομαγιά του 2020, αλλά χωρίς αποτέλεσμα φυσικά λόγω της πανδημίας. Επειδή είναι αβέβαιο το πότε κ αν και πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε, ως διοργάνωση σας ενημερώνουμε ότι, όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν, αν επιθυμούν να το εξαργυρώσουν και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, από το σημείο (δισκάδικο) αγοράς, για κάθε άλλη ερώτηση διευκρινηση, στείλτε μας inbox μήνυμα. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση στις περίεργες εποχές που ζούμε, προσοχή σε όλους και καλό καλοκαίρι μιας και οι ζέστες αγριεύουν! Don’t break the circle! We will be back stronger than ever! (Όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήριο απευθείας από εμάς επίσης στείλτε μας μήνυμα ώστε να το διευθετήσουμε)…