Demon’s Gate Festival 28-09-2019


Αξιόλογη προσπαθεια σε ενα ειδος με σχεδόν μηδαμινή συναυλιακή παρουσία στην Ελλάδα. Εύχομαι καποιοι να το τιμήσουν, να γινει θεσμός, εγώ θα είμαι εκεί.

3 Likes

Ωραίο γενικά. Πριν απο απειρα χρόνια είχα πάει στο ΡΟΔΟΝ Saviour.Machine. Ενδιαφέρον. Είχε τσακίσει και πριν κατι σουβλάκια ο Clayton. Και μετά.

26047_409439592672_6172232_n
Aπίστευτο live.

3 Likes

Festival Timeline:

Demons Gates open at 17.00
Meden Agan 17.30
Doomocracy 18.20
On Thorns I Lay 19.15
Sorcerer 20.10
Saturnus 21.25
Eric Clayton and the Nine 22.40

2 Likes

Πηγα να βγαλω εισιτηριο πριν λιγο απο το viva κ ειχαν κλεισει την αγορα απο κει…Μονο ταμειο λεει στα 35ευρω…Οποτε οποιος δινει κανα εισιτηριο ας στειλει κανα μηνυμα…

Tiamat λεει του χρονου :sunglasses:!

2 Likes

Επίσημο???

Το ανακοινωσανε απο σκηνης. Οποτε, επισημο πιστευω.

1 Like

Γαμησε η συναυλία, Tiamat με Clouds/Wildhoney σετλιστ και Memory Garden τα πρώτα ονοματα για του χρόνου (και ενα που δεν ηξερα σορρυ). Από τώρα είμαι μέσα εννοείται…

Δε ξερω τι να γραψω.Χαμενα τελειως ταχω.ΕΡΙΚ και διπλα βαλτε οποιο επιθετο θελετε.Τρομερος φοβερος θεατρικος καταπληκτικος απιστευτος και οποιο αλλο θελετε προσθεστε.Εγω θα πω ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.

4 Likes

Και ειχε και κακη φήμη τελευταια. Γενικα συναυλία-όργιο, με την καλη εννοια. Ολοι αψογοι.

King Goat

1 Like

Doomocracy ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Φοβερα δεμενοι. Οι τυποι ειναι η πιο τελεια συνυπαρξη του επικου ντουμ με την power/prog obscurιλα των 90ς. Ολα τα καλα στο κεφαλι αυτων των παιδιων. Solitude Aeturnus, Candlemass, Memento Mori, Lord Bane, Mayfair, Morgana Lefay, Conception. Μοναδικη μπαντα παγκοσμιως.

Sorcerer τιμιοι, αλλα προτιμω το παλιο υλικο τους.

On Thorns I lay k Saturnus δεν εδωσα πολυ σημασια.

Για Eric τελος τι να πουμε. Συγκινητικος. Ειχα ακουσει διαφορα ασχημα για το λαιβ Θεσσαλονικη, αλλα εδω ηταν αψογος. Οκ μπορει να μην τα λεει ολοιδια η να υπαρχουν καποιες αλλαγες σε καποιες συνθεσεις η να μην φοραει μασκες κ να μην εχει εκεινο το φοβερο σοου, αλλα το φηλινγκ κ η φωνη ηταν εδω. Κ η θεατρικοτητα. Ανατριχιαστικα σημεια. Αγαπημενες στιγμες τα Son of the rain, Killer k The Stand. Πολυ καλη κ η μπαντα που χει μαζεψει γυρω του κ συμπαθητικα κ τα δυο καινουργια που παιξανε.

Πολυ δυνατη εμπειρια το φεστιβαλ γενικα. Ευγε

Εγώ τα death doom/funeral doom συγκροτηματα τα απόλαυσα.