Depeche Mode 10/5/2013, Terra Vibe, Αθήνα

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Και για αυτους που λενε για ηλεκτρικες καταιγιδες :lightsabre:

Ας ελπίσουμε σε καμιά τιμή της προκοπής!

Παιξτε το και θα μαι κατω στα χωραφια

Ξερουμε τπτ για τις τιμες; Κατι ειπε ο Γιακουμακης στον Red πριν λιγο για 30-40?.. :-k

Παμε μωρη μπανταρα, καπου θα σε πετυχω ελπιζω!

Μολις ανακοινωθηκε και επισημα, δειτε κεντρικη.

Προσωπικα δεν νομιζω να παω, αλλα οι τιμες ειναι πολυ καλες ε.

Οι τιμές γαμάτες για εποχή προ κρίσης, αλλά περίπου τα ίδια σκατά για εποχή κρίσης. ΟΚ, ας μην είμαι άδικος. Είναι καλό ότι μπορείς να τους δεις με 30 ευρώ.

Tο VIP Package, τι ακριβως περιέχει οεο;

ανεργοι 23e.καλο.30 γενικη εισοδος.

Καλές τιμές ας το παραδεχτούμε!

Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα σίγουρα αλλά τώρα είδωμεν… μπορεί και Σόφια

Oι μάστορες του προ-ηχογραφημένου; Μπα να μου λείπει:p

δεν νομιζω να παω, καλό βήμα αυτό πάντως με τις τιμες…

Καινούριο…

άσχημο δεν το λες… νομίζω…

[COLOR=“Blue”]http://bit.ly/SnEaB7[/COLOR]

εκει θα ειμαστε…
πολυ κομπλε και η τιμη…

το 23άρι είναι γαμώ τιμή… εξεπλάγην από την didi… βέβαια λέει κάτι για περιορισμένο αριθμό ανάλογα με τα συνολικά εισιτήρια αλλά δεν παύει να ναι μια αξιόλογη κίνηση…

Δεν ξερω αν αυτο με τους ανεργους ειναι καλο ή κακο,μου φαίνεται κάπως,ειδικα οταν και πάλι εχει κατι PL που θα ειναι της πουτσας:-s

Δε θέλω να γκρινιάζω γιατί είναι καλές οι τιμές, αλλά όποτε βάζουν οι ντιντίδες εισητήρια μπροστά από τη σκηνή κλείνουν τη μισή αρένα χωρίς αυτό το κομμάτι το μπροστά από τη σκηνή να είναι γεμάτο, με αποτέλεσμα να στριμώχνεται όλος ο κόσμος πίσω!!!

Ο Γερμανός έχει μια προσφορά σε συνεργασία με την Cosmote και δίνουν 2 εισιτήρια FOS στην τιμή του ενός. Θα δώσουν 1000 εισιτήρια έτσι. Μπορεί κάποιος να πάει σε έναν Γερμανό και να αγοράσει 2 ή 4 εισιτήρια, τα παραλαμβάνεις από 6 Φεβρουαρίου, λένε.

τι έγινε, άλλαξε η μέρα?

τετοια λεγε μου