…εεε…μάλλον !!!
σοβαρά ρώτησα… γιατί κανείς από όσους φίλους μου τους έχουν ξαναδεί, και είναι αρκετοί, δεν ήταν ενθουσιασμένος, πόσω μάλλον να πει ότι ήταν η καλύτερή τους συναυλία εδώ…
…δεν ξέρω για τους φίλους σου…πάντως όλοι οι έλληνες DEVOTEES αυτό λέμε…και πίστεψε με ο dave ήταν εξαιρετικός, ξαναγεννημένος …και ο κόσμος στο front row ήταν γεμάτος ενέργεια, το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου !!! και όπως είπα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική αρκετά…
μακάρι να καταφέρω να τους δω και αλλού στην ευρώπη…:roll:
σόρρυ, αλλά η άποψη κόσμου που βρίσκεται σε fan club για εμένα δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα… No offense…
…και οχι μόνο των fans… trust me
τεσπα! see you next time DM!!!
Περα απο την πλακα,αυτο που λες το πιστευω απολυτα,και συνηθως κουβαλανε και περισσοτερες επισκεψεις στο χωραφι.Δεν ανηκω σε αυτο το κοινο αλλα ηταν η 6η μου φορα στην μαλακασα και μακραν η χειροτερη.Απλα πιστευω οτι ενας μαλλιας ντουλαπα ειναι πιο ευκολο να μανουριαστει απο 30χρονο στελεχος μεγαλης εταιριας(ειχε πολλα τετοια προχθες:p )που δεν εχει ξαναπαει και νομιζει οτι παντα ετσι γινεται
Τελικα δεν ειμαι ο μονος, που συνειδητα μετα απο τοσες ΑΛΗΤΕΙΕΣ της, αποφευγει να πηγαινει σε συναυλιες που διοργανωνει η ντιντι.
Γιατι ως γνωστων, η διοργανωση συναυλιων ειναι αποκλειστικοτητα επειτα απο κυβερνητικο χρισμα, της ντιντις. Σωστος ο φιλος.
Ντιντι γερα, παρτους τα λεφτα.
επίσης κάποιοι μπορεί να μην πληρώσαμε εισιτήριο, ή να μας το έκαναν δώρο… δεν είμαστε όλοι πρόβατα…
Τελοσπαντων περι προβατοποιησης μεγαλη κουβεντα… Για καιρο μποϋκόταρα κι εγώ το χωράφι αλλά ποτέ άλλοτε δεν είχαμε αυτη την κατάντια. Και ναι, ήθελα να δω τους Depeche Mode αυτη ηταν η ολη υποθεση. Ηξερα τα στραβα. Περαν την αθλιας διοργανωσης λοιπον σα συναυλια ήταν πολύ καλή. Και ο ήχος ικανοποιητικότατος στο σημείο που καθόμουν. Καποια παραπονα στο σετλιστ τα εχω οπως κι ολος ο κοσμος. Κυριως με χαλασε η ελλειψη “It’s no good” που λατρευω. Αυτά.
Εν τω μεταξυ διαβαζω τα σχολια και θυμηθηκα αυτο το επος απ το θρεντ του RW
βασικά λέω να βάλει ένα πορτάκι σκύλου η didi να περνάει ο κόσμος … ή ίσως ένα στεφάνι με φωτιά να ναι και εντυπωσιακό
Εχω λιωσει στο γελιο στη σκεψη και μονο ;p
sorry για το πρόβατα… λάθος χαρακτηρισμός…
Όταν άκουσα για barcodes και τέτοια κόλπα ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν μπέρδεμα…
Τα μεταξωτά βρακιά…
Έφτασα 21:20 αλλά μπήκα σε λιγότερο από 10 λεπτά αφού έκοβαν τα εισιτήρια με το χέρι, από εσάς ακούω για τα προβλήματα πριν… Έφυγα 1:40 αλλά από δικό μου λάθος αφού προνοητικά είχα παρκάρει μακριά ΑΛΛΑ πήρα λάθος δρόμο και κόλλησα για 1,5 ώρα.
Ο ήχος καλός ποιοτικά αλλά προς τα πίσω δεν ήταν αρκετά δυνατός.
Δεν πλήρωσα εισητήριο, οπότε δεν έχω και απαιτήσεις, αν δεν είχα τη δυνατότητα να μπω δωρεάν, εννοείται ότι δεν θα πάταγα ούτε για πλάκα στο terra vibe.
Από το setlist έλειπε η συνέχεια και η ζωντάνια, ίσως με διαφορετική σειρά να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά από πλευράς παιξίματος πολύ καλά σε όλα.
Ο κόσμος… ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύς ίσως και πάνω από 50.000 κατά τη γνώμη μου, σίγουρα περισσότεροι από BIG 4 και μονάχα συγκρίσιμος με Manu Chao.
Σε γενικές γραμμές ο κόσμος γκρίνιαζε και πηγαίνοντας προς τα αυτοκίνητα και με μερικά παιδιά που μίλησα την Κυριακή στην παραλία.
Εχμ, κόψε κάτι.
δε νομίζω Τάκη
Όχι φίλε μου,να μην μιλάτε… Να μην τρέφετε ελπίδες τουλάχιστον πως θα σας φερθούν ανθρώπινα τουλάχιστον. Μετά τις πρώτες 100 φορές πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε και να το αποδεχτείτε γιατί η γκρίνια έπειτα απο κάθε της συναυλία σα να μην το περιμένατε, είναι το λιγότερο αστεία
Φιλε μου…θα σου επιστρεψω τον χαρακτηρισμο.Που θα μας πεις και να μην μιλαμε
μα δε σε χαρακτήρισε κάπως…
αναφερομαι στην γκρινια ‘‘που ειναι το λιγοτερο αστεια’’…anyway
Δεν κατάλαβα αυτο που έλεγαν με τα φίλτρα.Τι ακριβώς έκαναν δηλαδή?