DesertFest Athens - 07 & 08/10/2016

Όντως ρε παιδιά;;

Και ήθελα υπερβολικά να πάω αλλά σήμερα γαμηθηκε σοβαρά η όλη φαση

[quote]Τα εισιτήρια στο ταμείο θα κοστίζουν το ίδιο με την προπώληση, δηλαδή 35 ευρώ.
[/quote]

Ορίστε, μόνο γκρινιάζετε αχάριστοι (!)

edit, και αναστέλλονται λέει οι απεργίες :’)

Μας κεράσανε και μια μπύρα όσους είχαμε διήμερο εισιτήριο. Εντάξει, τι να λέμε, αφού δεν απαγορεύεται η απεργία σε κάτι αχαρακτήριστους… Τι να κάνει κι ο διοργανωτής, έχει μπει μέσα στον κουβά με τα μούτρα, μαζεύει τα κομμάτια του. Τέλος πάντων. Έρμαιο κάθε φορά σε μια χούφτα καραγκιόζηδες.

Σε σχεδόν απόλυτες γραμμές θα συμφωνήσω με τον manos87

Έφτασα στα μέσα των σετ των Saddhus και νόμιζα ότι μου κάναν πλάκα όταν μου είπαν για 4ο όροφο. Τελικά έτσι ήταν και πήγαμε σε εκείνο άισχος χώρο με το ασανσέρ.

Stage 2: Sadhus - Πρόλαβα μόνο τα τελευταία 15 λεπτά. το λίγο που άκουσα, μου φάνηκαν μονότονοι, αλλά δεν μπορώ να πώ πολλά

Stage 1: Torche - Οι τύποι πρέπει να πάνε πίσω στο ωδείο, δεν πατάνε πουθένα… απαράδεκτοι μουσικοί. Ο ήχος μια χαρά και τόνιζε την ασχετοσύνη τους

Stage 2: WeOwnTheSky - Τους είχα ακούσει το καλοκαίρι στη Νεα Μάκρη και τους ΛΑΤΡΕΨΑ, ακόμα και χθες παρά τον χάλια ήχο τους ευχαριστήθηκα… Επίσης παρατήρησα ότι η μουσική τους είχε καλή ανταπόκριση στις γυναίκες οπότε αν σκέφτεστε να ρίξετε κανά γκομενάκι, πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή

Πέρασμα της οδού με καταλυσμιαία βροχή… Έγινα λούτσα.

Stage 1: Truckfightes - Ξεκινήσαν με πολύ flat ήχο, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είχαν καθόλου όγκο, ίσως να έφταιγε ότι τα κομμάτια που παίξαν στην αρχή δεν ήταν τόσο δυνατά και δεν βαράγαν τα όργανα. Μια δεν ακουγόταν καθόλου το ταμπούρο, μια τα φωνητικά. Από τα μέσα περίπου του σετ όμως έστρωσε η κατάσταση και μέχρι το τέλος ήταν καλά

Πήγα στο αυτοκίνητο να πάρω ομπρέλα, ευτυχώς είχε κόψει η βροχή αλλά πάλι έγιναν παπί

Stage 2: Black rainbows - Δεν κατάλαβα τίποτα, απαράδεκτος ήχος… Δεν μπορώ καν να σχηματίσω άποψη απλά πονάγαν τα αυτιά μου

Πέρασμα οδού με ομπρέλα αλλά ελάχιστη βροχή… Τζάμπα το βρέξιμο πριν.

Stage 1: 1000mods - Καλός ήχος, σωστό παίξιμο αλλά όλα μου ακούστηκαν τετρημένα, Δεν τους είχα ακούσει πότε ζωντανά και ξέρω ότι έχουν αρκετό κοινό… αλλά δεν μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερό ούτε στο πάθος τους αλλά ούτε και στις συνθέσεις τους… Μια μέτρια μπάντα

Stage 1: Red Fang - Πάρα πολλοί δυνατοί… Τους είχα χάσει 2 φορές παλαιότερα αλλά χθες χάρηκα διότι ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Καλός ήχος αλλά και απόδοδη και κέφι από τη μπάντα. Ο κόσμος ήταν μάλλον κουρασμένος μετά από τόσες ώρες ξυδιών και μπάφων αλλά και αυτοί που δεν κοπανιόντουσαν έδειχναν ικανοποιημένοι… Εγώ επειδή είχα προπόνηση το επόμενο πρωί είχα κάνει κράτει στις μπύρες και δεν είχα καπνίσει τίποτε, οπότε μπόρεσα και τα έσπασα κανονικά!!!

Σχετικά με τη διοργάνωση:

Stage 1 - Πάρα πολύ καλό ηχοσύστημα (L-Acoustics K2) το οποίο όσους παίζαν καλά τους απογείωνε (Red Fang, 1000mods) και όσους παίζαν χάλια (Torche) τους έθαβε. Προφανώς, επειδή γνώριζαν από την προπώληση ότι δεν θα είναι γεμάτο, δεν είχαν βάλει ηχεία για κάτω από το μπαλκόνι και τα πλάγια. Αλλά αν ήσουν μέσα στα όρια του line array άκουγες πάρα πολύ καθαρό ήχο αν και (προσωπική εκτίμηση) λίγα μπάσα ακόμα τα σήκωνε το σύστημα, αλλά δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο γι’αυτό, οι διοργανωτές βάλαν το καλύτερο σύστημα που υπάρχει αυτή στη στιγμή στην Ελλάδα (αν και είναι νοικιασμένο από το εξωτερικό, δεν είναι αγορασμένο).

Stage 2 - Χάλια μαύρα. Η ψευδοροφή έτριζε, τα μπάσα έπνιγαν τα πάντα λόγω ανακλάσεων. Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί οι ηχολήπτες δεν κατεβάζουν λίγο την ένταση, μπας και ακούσουμε τίποτα. Αφού ο χώρος είναι προβληματικός, τα ηχεία επίσης τίποτα το ιδιαίτερο, πιθανόν και να μην υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα για να διορθωθεί η κατάσταση γιατί πρέπει να μας κάνουν το κεφάλι κουδούνι.

Το πρόγραμμα τηρήθηκε ευλαβικά. Το μόνο θέμα που βρήκα, ήταν ότι τα 10-15 λεπτά που απαιτούταν για να πάρεις 2 ανάσες και να πας από το ένα stage στο άλλο, δεν αρκούσαν, ίσως ήθελε ένα μεγαλύτερο break. Πχ Έφυγα πριν τελειώσουν οι Truckfighters και με το που ανέβηκα, αμέσως ξεκίνησαν οι WeOwnTheSky.

Φυσικά η όλη επιλογή του 2ου χώρου ήταν άκυρη.

Αυτά!

Πολύ καλοί οι 1000mods. Ίσως οι καλύτεροι του διημέρου για μένα, μαζί με τους τρομερούς Pentagram.

Οι pentagram μου θυμισαν γιατι αγαπησα τη χεβι μεταλ προτου στραφω στο stoner
Ισοπεδωτικη εμφανιση, γελαγα με τους μουσατους ποζεραδες που ειχαν μεινει μαλακες μ αυτα που βλεπανε

Σαν παίκτες είναι καλοί οι 1000mods αλλά οι συνθέσεις τους είναι κοινότυπες ρε γαμώτο…

Αλλά το ποστ αυτό το έκανα διότι την ώρα που τελείωσαν είχα μια φλασιά που θύμισε φιλοσοφία χέστρας:

1000 Mods μήπως βγαίνει από το Χιλιομόδι;
Και μπήκα στο Internet και επιβεβαιώθηκα.

Η δικιά μου με κοροϊδευε στην αρχή, μου έλεγε “Σιγά ρε Ηρακλή Πουαρό…” αλλά όταν της το έδειξα δάγκωσε τη γλώσσα της.

Μια χαρά είναι οι συνθέσεις των 1000mods, απορώ πραγματικά μερικές φορές. Αυτό είναι και το βασικό καλό τους, ότι έχουν ωραία τραγούδια. Σιγά τους βιρτουόζους που κυκλοφορούν στο στόνερ πια :joy:.

Black Rainbows,Sadhus,My sleeping Karma, 1000Mods στην 1η γραμμή. Οι υπόλοιποι δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Μας κάψανε οι Color Haze διάολε…Άηντε να δούμε earthless σύντομα να ρεφάρουμε

1 Like