DesertFest Athens - 07 & 08/10/2016

και γω δίνω ένα εισιτήριο διημέρου με 50 ευρώ αν ενδιαφέρεται κάποιος

Πλησιαζει το σαββατο, να δω επιτελους τα 2 Καρμα απο κοντα
Ελπιζω πραγματικα να μην υπαρξουν καθυστερησεις παλι στο προγραμμα, δε θα δικαιολογουνται κιολας με τους 2 χωρους

Θα είμαι παρών σήμερα… Ούτως η άλλως η πρώτη μέρα είναι αυτή που έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τα γούστα μου.

Μόνο πρόβλημα ότι έχω κανονίσει προπόνηση αύριο το πρωί και θα πρέπει να κάνω κράτει στα ποτά και τα υπόλοιπα κόλπά.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε καλές μουσικές… και καλό ήχο!

απο ηχο δε νομιζω να χουμε θεμα, τουλαχιστον στην Ιερα οδο που εχω παει φυσαει, τωρα για το stage 2 δε ξερω

Εισιτήριο για σήμερα στα 20ε, πληροφορίες με pm.

Ακύρωσαν οι Elder, λόγω της απεργίας της ΥΠΑ.

EDIT: και οι Cough.

Σκατούλες :confused:

Κι άλλες ακυρώσεις θα φάμε πιστεύω.

Γαμηθηκε το θεμα…
Οι υπολοιποι πως θα ρθουν κι αυτοι δε μπορουν;
Βλεπω 10 λεπτα πριν αρχισει να μας λενε οτι ακυρωνεται γενικα

Οι Elder και οι Cough ήρθαν στο αεροδρόμιο, αλλά όταν είδαν ότι οι αυριανές τους πτήσεις ακυρώνονται, ακύρωσαν την εμφάνισή τους. Πιθανώς θα φύγουν με κάποια πτήση σήμερα για τον επόμενο σταθμό. Λίγο που τσέκαρα το πρόγραμμα των Elder, αύριο παίζουν στη Γαλλία και γενικώς παίζουν κάθε μέρα.

EDIT: επειδή δεν έχω δει ακόμα τίποτα από τον διοργανωτή, άμα μάθετε κάνα νέο, ποστάρετέ το κι εδώ, να ξέρουμε.

Με μια προχειρη ματια και οι pentagram παιζουν αγγλια αυριο οποτε πολυ πιθανο να ριξουν πιστολι κι αυτοι, οι karma to burn θεσσαλονικη και μετα βουλγαρια (νταξει πανε και με πουλμαν)
Οι my sleeping karma και οι colour haze ειναι οκ

Σκεφτομουν σοβαρα μεχρι και πριν μερικες μερες να παω για elder και cough…Ευτυχως που δεν πηρα εισητηριο.

IΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 18-20)
DESERTFEST ATHENS
Δυστυχώς, η αυριανή (τετραήμερη) απεργία των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έπληξε και το Desertfest. Oι Elder και οι Cough δεν πέταξαν σήμερα για την Αθήνα, καθώς οι αυριανές τους πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί και δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις περιοδείες τους. Η διοργάνωση του φεστιβάλ ζητάει την κατανόηση του κοινού για την αναπόφευκτη αυτή αναστάτωση.
Οι Omega Monolith είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο line-up της σημερινής, δεύτερης ημέρας του Desertfest.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
STAGE 1:
20:00 - 20:40 KARMA TO BURN
21:20 - 22:20 MY SLEEPING KARMA
23:00 - 00:10 PENTAGRAM
00:30 - 01:30 COLOUR HAZE
STAGE 2
17:45 - 18:30 OMEGA MONOLITH
18:45 - 19:15 BLACK HAT BONES
20:40 - 21:20 STEAK
01:45 - end AUTOMATON
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

οι pentagram τουλάχιστον ήταν εδώ από χθες, τους είδα στο venue. άρα μάλλον θα ρίξουν πιστόλα στα άλλα.
κάτι που επιβεβαιώνει και η επίσημη ανακοίνωση…

η φάση είναι μάλλον “και μη χειρότερα…”

άσε που γαμάνε οι Omega Monolith <3

Για το stage 2 παντως βλεπω κραξιμο στο φβ

Γαμάγε το stage2, αν επρόκειτο πράγματι για καμια κατάληψη :yum:

Για stage desertfest με εισιτήριο 45-65 ήταν πράγματι τραγικίλα…

Άρα δεν το είχα καταλάβει καλά για τους Cough και τους Elder. Δεν ήρθαν καν, μάλιστα. Δε βάζουν τίποτα Στόκους :slight_smile:;

Πολύ κρίμα για Elder, ήταν αυτοί που ψηνόμουν πιο πολύ να δω.

Εψες, Truckfighters είχαν 1-2 καλές στιγμές αλλά μέχρι εκεί, τίποτα το ιδιαίτερο συν ότι ξεκίνησαν και με άθλιο ήχο. Black Rainbows πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Χιλιομοδς καλή εμφάνιση, έχουν και τον αέρα πια, ξεσήκωσαν τον κόσμο - βέβαια όλες οι συνθέσεις ήταν στα αυτιά μου τόσο απλοϊκές, που προσωπικά βαρέθηκα. Red Fang ΓΑΜΟΥΣΑΝ. Φοβεροί.

Pane kai oi colour haze
Ntaksei xese mesa

:cry: τώρα πράγματι μαμήθηκε η φάση…