Automaton live at Desertfest Athens
Black Hat Bones join Desertfest Athens
Automaton live at Desertfest Athens
Black Hat Bones join Desertfest Athens
Torche + My Sleeping Karma προστέθηκαν…
εμένα προσωπικά ο ενθουσιασμός μου έκανε φτερά, και ας ήμουν πολύ καλοπροαίρετος με την κίνηση.
+1000
Aναμενομενο να εχει διαφορετικα ονοματα απο το desertfest του Λονδινου καθως ειναι κατι μηνες μετα,αλλα με ψιλοξενερωσαν οι ανακοινωσεις.Παντως για να λεμε την αληθεια ειναι δυσκολο να φερεις ονοματα που δεν τα εχουμε δει προσφατα…
…αλλα οχι αλλο John Garcia ρε παιδια
για ψάξε βρες τον στο καινούριο cover τους στο fb
Καλά πάμε. Λείπει όμως το μεγάλο όνομα ακόμα που θα μαζεψει κόσμο.
Red Fang καλή προσθήκη
γιατι λειπει ο garcia απο την αφισα?
στα σχολια στο fb λεει οτι θα ανακοινωθει συντομα.
Γουστάρω red fang… Τη βλέπω τη μέρα που θα παίζουν να τους τιμήσω…
Ελπίζω να παίξουν το κομμάτι που γουστάρω:
Night Destroyer
Έλα ρε, δεν έχει μεν κάποιο “μεγάλο” όνομα, αλλά έχει πολλά μικρομεσαία ονόματα τα οποία έχουν έρθει μόνα τους και τα έχουμε τιμήσει, τώρα θα τα τιμήσουμε μαζεμένα, εμένα μου αρέσει ως τώρα.
Aπ’ότι καταλαβα επειδη επαιζε ακουστικο σετ στο An τον βγαλανε απο την ανακοινωση για να μην παει ακλαφτο το πρωτο λαιβ.
Ναι, κάνανε “τρομερό” promotion για το ακουστικό, τόσο τρομερό που εγώ το θυμήθηκα την επόμενη μέρα :).
Δε συγκρίνεται τώρα ένα σετ John Garcia περίπου σαν το περσινό του ροκγουεηβ με το ακουστικό
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανασύρω τον μίτο με αφορμή αυτή την ανακοίνωση:
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου
Stage 1
Beggars 18.20 - 19.00
Torche 20.00 - 20.40
Truckfighters 21.20 - 22.20
1000mods 23.00 - 00.15
Red Fang 00.30 - End
Stage 2
House of Broken Promises 17.45 - 18.25
Sadhus 19.15 - 20.00
We.Own.The.Sky 20.40 - 21.20
Black Rainbows 22.10 - 23.00
Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Stage 1
Cough 18.30 - 19.15
Elder 20.00 - 20.40
My Sleeping Karma 21.20 - 22.20
Pentagram 23.00 - 00.10
Colour Haze 00.30 - 01.30
Stage 2
Black Hat Bones 17.45 - 18.30
Steak 19.15 - 20.00
Karma to Burn 20.40 - 21.30
Automaton 01.45 - End
[COLOR="#B22222"][B][SIZE=5]+Αφτερσηος Party[/SIZE][/B][/COLOR]
Θα είμαι πρώτη μέρα.
Λογικά πρώτα Sadhus και We.Own.The.Sky. Θα σας πρότεινατε να τσεκάρετε αυτή την σχετικά νέα Ελληνική μπάντα, στο πρόσφατο New Long Fest άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Για TruckFighters δεν είμαι σίγουρος καθώς το καλοκαίρι στο Los Almiros fest, στην μεγάλη σκηνή μου φάνηκαν πολύ καραγκιοζάκια… αντίθετα πριν 3 χρόνια στο ΑΝ τους γούσταρα…
Οποωσδήποτε Red Fang τους οποίους γουστάρω πολύ και ελπίζω να παίξουν το τραγούδι που γουστάρω Night Destroyer.
Btw, ο Garcia έχει ακυρώσει όλο το leg της περιοδείας του.
βλεπω κραξιμο για την επιλογη των 2 stages, εμενα παντως μου φαινεται προς οφελος μας, καθως πλεον δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να ξεφυγει παλι το προγραμμα.
Εκτος κι αν ειναι τελειως αμπαλοι και δε μπορουν με 45λεπτα διαλλειμματα να στησουν 5 οργανα
Θα πρέπει να κλείνει η Ιερά Οδός για κάποια λεπτά, κάθε ώρα, Παρασκευή απόγευμα, για να περνάμε απέναντι. Δε μου φαίνεται και πολύ πρακτικό. Θα βοηθήσει πιο πολύ τους διοργανωτές, παρά τους θεατές. Θα το δούμε και στην πράξη.
Πως είμαστε από διάθεση… 4 ημέρες μείναν.
Δεν έχω χτυπήσει τίκετ ακόμα, θα πάρω προπώληση από το viva.
Έχει κανείς στολή τροχονόμου για να διακόπτει την κίνηση? Σιγά μην έχουν προβλέψει οι διοργανωτές το πως θα περνάνε ~1000 άτομα/1,5 ώρα το δρόμο…
Αν περνάνε 1000 άτομα το δρόμο τα 500 θα μείνουν πάνω στο δρόμο
Επίσης, τα changeovers είναι ανά μια ώρα ρε πάνω-κάτω. Fail αυτό με τους δύο χώρους.