Despondensea

Η μπάντα του Αιώνιου.

Πριν κανα χρόνο συναντηθήκαμε μέσω αγγελίας και φτιάξαμε για την γκάβλα μας μια Death/Doom μπάντα. Ρίξαμε πολύ βάρος στην ανάπτυξη χημείας της μπάντας και γενικά το πηγαίνουμε λάου λάου καθότιν busy όλοι μας με σχολές/δουλειές.

Μετά από λίγο καιρό ήρθε και η Ειρήνη στην μπάντα οπότε και προσθέσαμε πλήκτρα(δευτερευόντως) και γυναικεία soprano φωνή(κυρίως). Κάναμε πρόβες σε covers(ήταν παλούκι να βρεις κομμάτια του είδους μας που να σου κολλάνε σαν μπάντα και να σου αρέσουν) και ένα δικό μας κομμάτι έως ότου αποφασίσαμε ότι ήμασταν έτοιμοι για live.

Τον Ιανουάριο λοιπόν οργανώσαμε ένα live στο -κλειστό πια- Harley Bar μαζί με άλλες 2 μπάντες.

Τον Φεβρουάριο λάβαμε πρόσκληση από τους Gallows Tree για να παίξουμε και μεις(μαζί και οι Vain Velocity) στο live παρουσίασης της πρώτης τους κυκλοφορίας Each Eleventh Hour που έγινε στο 8ball.

Εδώ πατάτε για να δείτε video καλής ποιότητας από το δεύτερο live. Το τραγούδι είναι ένα cover το Narcissistic Funeral από Mourning Beloveth.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε footage από το δικό μας κομμάτι, αλλά σκοπεύουμε πολύ σύντομα να το ηχογραφήσουμε και να το mix-άρουμε.

Γενικά, δουλέυουμε τώρα να ολοκληρώσουμε αλλά 2 δικά μας κομμάτια, οπότε live σύντομα θα γίνει μόνο σε ειδική περίπτωση.

Η βάση μας είναι η Θεσσαλονίκη.

Η μπάντα αποτελείται από:
Giorgos Kyropoulos - Guitars, Vocals
Leonidas Metallinos - Lead Guitar
Thodoris Noulis - Drums
Irene Borada - Keyboards, Vocals
Achilleas Seremetis - Bass Guitar, Growls

Επικοινωνία-σελίδες:
http://twitter.com/#!/DespondenSea
http://www.myspace.com/577519163
http://www.facebook.com/pages/DespondenSea/140435459405959