Destruction - Day Of Reckoning

Κυκλοφορεί 18 Φεβρουαριου 2011.Oρίστε το tracklist
“The Price”
“Hate Is My Fuel”
“Armageddonizer”
“Devil?s Advocate”
“Day Of Reckoning”
“Sorcerer Of Black Magic”
“Misfit”
“The Demon Is God”
“Church Of Disgust”
“Destroyer Or Creator”
“Sheep Of The Regime”

Και μια δήλωση στην οποια λένε:
the band are promising a more fast and turbulent album than the 2008 studio record “D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.” that will go more ‘back to the roots’.

Σε αυτο το σημείο να κανω και γω το σχολιο μου:δεν περιμένω κατι που θα με κανει να πηδαω αποτην χαρα μου ή να χτυπιέμαι,μιας και εχω απογοητευτεί απο την πορεία της μπαντας στα 2000ς.Βεβαια αν εννοουν ως back to the roots την επιστροφή στις ρίζες και σε συνθέσεις αλλα και στον ωμό ήχο τότε θα χτυπιέμαι (βασικά ας βγάλουν αλμπουμ με σκατοπαραγωγη και ας είναι και μετριο)

εγώ πάντως περιμένω με αγωνία να το ακούσω αυτό!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον.
Το τελευταίο που άκουσα προσεκτικά ήταν το The Antichrist του 2001 που πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Γιε πείτε. Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια έλλειψη ενδιαφέροντος γι’αυτούς (σε σύγκριση με τους άλλους 2 τουλάχιστον), λόγω των δύο τελευταίων μετριώτατων album.

Τούτο δω όμως είναι σαφώς καλύτερο, έχει αυτό το νεύρο που έλειπε απ’τη μπάντα και μπόλικο μάλιστα. Φέρνει περισσότερο στο All Hell Breaks Loose και Antichrist, μην πω και πιο πίσω :!:

Μεγάλη μεταγραφή ο ντράμερ Vaaver (Indukti, Lunatic Soul, ex-Unsun) που τα ισοπεδώνει όλα…

Καλό.γερμανικό.θρας.

το βρηκα και θα το ακουσω ισως σε λιγο! περισσοτερα απο βραδυ και μετα!

Τους Destruction τους αγαπαω.Απο τα πρωτα μεταλ συγκροτηματα που ακουσα,στο γυμνασιο οταν ακουγα κι αγαπουσα μονο το θρας.Καθως ακουγα τα αλμπουμ με τη σειρα καποια στιγμη αρχισαν να με ψιλοαπογοητευουν.Τα τελευταια 2 αλμπουμ δεν τα εχω ακουσει καν κι ουτε θελω.Αυτο το ακουσα με αρκετες επιφυλαξεις και φοβομουν οτι θα απογοητευθω…Τελικα δεν απογοητευτικα καθολου.Δεν ξερω αν φταει το οτι…κρατουσα “μικρο καλαθι” η αν το αλμπουμ ειναι τοσο καλο.Αρχικα ο νεος ντραμερ εδεσε μια χαρα με το συγκροτημα κατι το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο.Επισης τα κομματια δεν γινονται κουραστικα.Δεν ειναι μεγαλα ουτε τραβηγμενα ωστε να διαρκουν περισσοτερο.Δεν ειναι το “βαρετο” θρας που ακους ξανα και ξανα και το εχεις ξανακουσει αλλες 1000 φορες.Μπορει να μην ειναι το αλμπουμ της χρονιας αλλα εγω μετα απο μερικες ακροασεις το γουσταρω πολυ.Το ακουω στο δρομο και μου προκαλει σιγα σιγα συναισθηματα παρομοια με αυτα που μου προκαλουσαν/προκαλουν τα παλαιοτερα αλμπουμ τους,οπως να διαλυσω ο,τι βρω μπροστα μου!

Με την πρώτη αυτιά το άλμπουμ είναι Thrashοκοπάνημα me feelings αλά Destruction, ενώ έχει γαμώ τις παραγωγές δεν ξεχωρίζεις άμεσα τι θέλει να πει ο ποιητής οπότε εμβαθύνεις και σε ανταμοίβει, απλά πράγματα.

λοιπον το ακουγα ολο το απογευμα και εχω να πω οτι ειναι φοβερο θρας αλμπουμ! απ τη καινουργια γενια απ τα καλυτερα και αν εξαιρεσεις το νεο ονσλωτ ειναι ανετα το 2ο πιο ωραιο θρας αλμπουμ της χρονιας!:slight_smile:

Θα ριξω μια αυτια καποια στιγμη και ελπιζω σε κατι καλο, γιατι τα τελευταια αλμπουμ δεν μου λενε κατι.

ειναι ανωτερο απο τα τελευταια 2…
γενικα πιο thrashy και επιθετικο…
ο drummer σκοτωνει και η παραγωγη ειναι εξισου καλη - αν και νομιζω οτι το κανει να φαινεται λιιιιγο μονοκομματο στο συνολο (δεν ξερω κατα ποσο εγινα κατανοητος τωρα :wink: )…
γενικα πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα και σχεδον ολα τα κομματια μαρεσαν αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω να το ακουω στο μελλον…