DEUS X MACHINA+Raindogs+Dive@An,12/11

Οι λαμπίτες ετοιμάζουν το The Lab Fest για να γιορτάσουν τις νέες κυκλοφορίες. Θα εμφανιστούν οι The dive ( μπορείτε να κατεβάσετε το δίσκο τους εδώ http://www.spinalonga.net/media.php), οι Raindogs και φυσικά οι Deus.
Ομορφιές 8)

Καλά θα περάσουμε παρέα με τους Deus και πάλι! 8)

Γαμάάάάτη αφίσα ! ! !

:thumbup:

a re koufales, tq kalitera xanw twra pou leipw sta ekswterika… kala na perasete osoi pate!

Raindogs + Stavros (dXm) - Fight and Get, 2011

Που εξωτερικό;
Αν εννοείς είσαι Βόρεια Ευρώπη, υποθέτω εκεί είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, συναυλιακά…:-s

μιλάς τώρα στον νούμερο ένα “έλληνικό έλληνα πάνκη” με κάθε σημασία του όρου. Παναγιώτη ανταλλάσσουμε πόλεις?:stuck_out_tongue:

NikosMalk, στο Παρίσι είμαι. Δεν ξέρω ακόμα τι παίζει με τις συναυλίες και την πανκ ροκ σκηνή εδώ, καθώς έχω μόλις 1.5 μήνα και μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήμουν σε ένα προάστιο κιόλας κ όχι στο κέντρο… έχω μπανίσει κάποια λαηβάκια για τον επόμενο καιρό θα δω… Βλέπεις στην Ελλάδα είχα την τύχη να γουστάρω πάρα πολύ την σκηνή της και έτσι από θέμα λάηβ ήμουν ικανοποιημένος! Δλδ εννοώ από εγχώριες μπάντες… Και να σου πω την αλήθεια είναι ένα από τα (λίγα) πράγματα που μου λείπουν! Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λέω, καθώς οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τις συναυλίες που βλέπουμε στην Ελλάδα, αλλά εγώ μιλάω για συναυλίες και μπάντες που σε βλέπουν σαν φίλο και όχι σαν πελάτη.

Τεσπά θα δούμε πώς θα το φτιάξω το πράγμα και εδώ, κάτι θα βρω!

Worst Enemy, άμα φτιάξεις ένα ερευνητικό κέντρο στην Πάτρα και μου εξασφαλίσεις και έναν μισθό τότε μετά χαράς :lol:

χαχαχαχ μπά πιο πιθανό βλέπω κααααποια στιγμή να έρχομαι απ’ τα μέρη σου.

Για να’ μαι πάντως οντόπικ, το νέο 7" Deus που το βρίσκουμε πέρα από λαιβ?

Εγώ θα στείλω φίλο/φίλη να μου το αγοράσει από το Lab τις επόμενες μέρες, γιατί προβλέπω να εξαφανίζεται αμέσως.

Και αυτοί οι Deus Ex Machina ρε παίδί μου, δεν μπορούν να τα κανονίσουν με τον μανατζέρ τους να τους κάνει μια διανομή στα fnac εδώ στην champs elysees;; :lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

panagioti τώρα ετοιμάζουν συμβόλαιο με τη sony, αφού πρώτα απολύσουν τον εμπορικό τους διευθυντή που είχε αύξηση κερδών για φέτος μόνο 95% :stuck_out_tongue:

Tο " The Lab records" με αφορμη τις τρεις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του, διοργανώνει το The Lab Fest, σε συνεργασία και με την βοήθεια της “Spinalonga records”.

Με τους δίσκους των the Dive (κυκλοφορεί από Lab recs/Spinalonga σε CD) και των the Raindogs! (CD/LP από την Lab Records) να έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να δει κανείς τις δυο μπάντες μαζί με τους Deus Ex Machina και το ολοκαίρνουγιο 7? που θα γίνει συλλεκτικό σε χρόνο ρεκόρ.

Τα παιδια απο το Monolith θα επιλέγουν μουσικές από την ελληνική σκηνή αποκλειστικά.

Οι πενήντα πρώτοι θα πάρoυν δώρο ένα t-shirt στην είσοδο!!!
Το live θα ξεκινήσει στις 10.00.


Οι Deus Ex Machina δεν χρειάζονται συστάσεις. Παίζουν αλητήρια μουσική από το ?89 και μόλις κυκλοφόρησαν την νέα τους δουλειά, ένα συλλεκτικό 7? με διασκευές σε δύο ύμνους του ελληνικού πανκ.

Οι εξαμελής The Raindogs! πετάνε στο μπλέντερ punkrock, ska και garage και βγάζουν το προσωπικό τους κράμα απο υπνωτικές πνευστές μελώδιες, που ξετυλίγονται μέσα από ταξιδεμένες συνθέσεις και πιασιάρικα ρεφρεν.

Οι the Dive έχουν τρελάνει ένα μικρό, αλλά σημαντικό κοινό από ακροατές, μπλόγκερς και μουσικούς. Παίζουν ένα ατόφια γκαραζάδικο, ψυχεδελικό βαρύ ροκ που καταφέρνει να ακούγεται φρέσκο χωρίς να κρύβει τις επιρροές του.

Mακάρι να μπορούσα να πήγαινα αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν νομίζω να πάω
Αλλά για να σας φτιάξω λίγο δείτε τι έβλεπα τώρα στο you tube

[B]Παρίσι;[/B] Μα…ΜΙΑ ΧΑΡΑ είσαι εκεί: η [B]Γαλλία έχει μπαντάρες [/B]να δουν τα μάτια σου (και να ****** τ’ αυτιά σου)!!! Στο μυαλό μου έρχονται οι [B]Kickback[/B] ας πούμε! ΄Ασε που μεγάλα ονόματα της σκηνής σαφώς προτιμούν τη πολυπληθή Γαλλία για να δώσουν τα λαιβ τους παρά την…“προβληματική” Ελλάδα.:roll:

έχω μπανίσει κάποια λαηβάκια για τον επόμενο καιρό θα δω… Βλέπεις στην Ελλάδα είχα την τύχη να γουστάρω πάρα πολύ την σκηνή της και έτσι από θέμα λάηβ ήμουν ικανοποιημένος! Δλδ εννοώ από εγχώριες μπάντες… Και να σου πω την αλήθεια είναι ένα από τα (λίγα) πράγματα που μου λείπουν! Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λέω, καθώς οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τις συναυλίες που βλέπουμε στην Ελλάδα, αλλά εγώ μιλάω για συναυλίες και μπάντες που σε βλέπουν σαν φίλο και όχι σαν πελάτη.

εεεε…καλάαα!! Θα’ρχεσαι τις γιορτές ή διακοπές! Όλο και κάποια λαιβ εδώ θα πετύχεις…:lol:

σήμερις!

αυτά είναι, ακούω και το 7" τώρα… καλά να περάσετε!

Καλά περάσαμε! :slight_smile:

πιο πολύ πήγα για να τσεκάρω τις νέες μπάντες και να στηρίξω την προσπάθεια που κάνουν εκεί στην The Lab Records που είχε και μπόλικο merch, λογικό αφού το όλο event έγινε με αφορμή την κυκλοφορία των νέων δουλειών από τις 3 μπάντες.

Οι Dive νομίζω θα μας δώσουν πολλά στο μέλλον, οι Raindogs! σε σκα μονοπάτια με ένα σούπερ πρώτο άλμπουμ στην αγορά (και όμορφη βινυλιακή έκδοση) και φυσικά ένα τυπικά καλό live των ντέους, που έχουν κλείσει ήδη 20 χρόνια από το πρώτο single!!!

Βιντεάκια:
[B][U]DIVE -billy jean[/U][/B]
[B][U]RAINDOGS -[/U][/B]
[B][U]DEUS EX MACHINA -execute[/U][/B]

Ωραία περάσαμε. πάντα τέτοια :slight_smile:

ωραία βίντεο. να τα ποστάρουμε και στο spinalonga.net???

ναι ρε… εδωσα εμφαση στη Lab ε? :slight_smile: