Εγω πάντως είμαι μέσα σίγουρα
Τι γινετε??Τελικα ισχυει το φεστιβαλ??
Γιατί να μην ισχύει? :-s
Δεν εχω δει να διαφημιζετε ιδιεταιρα και να ακουγετε…και λεω μηπως εγινε τιποτα δυσαρεστο!!Και θελω να δω Paradox…
Ξέρεις πολλά τέτοια φεστιβάλ να διαφημίζονται? Το Up The Hammers εγώ έστειλα μήνυμα να το βάλουν στις συναυλίες (που δεν έχω καμμία σχέση με τη διοργάνωση…)
Σωστος!!
geia sas syntrofoi kai syntrofises…
me megalh ekplhksh tsekarontas kathe toso to forum gia tis synaylies… diapistwsa me megalh
lhph kai apogoiteysh, oti ena post sxetika me to sklavopoutano thn kylie minoque exei 45 posts kai
perissotero apo 1000 views…
mpainontas loipon kapoios se ena site pou legete rocking.gr, to mono pragma pou den perimenei einai na blepei toso endiaferon gia mia toso adiaforh synaylia kai kyriws h opoia den einai rock…
kai apo thn allh h synaylia twn
PARADOX - MAD MAX - ZED YAGO - WIZARD [CENTER][/CENTER]
me timh eishthriou 25 euro pou einai prwtognwrh gia ta mexri shmera dedomena… na pernaei sxetika adiaforh…
Mh mou peite oti h apopsh mou einai ypokeimenikh, h oti einai thema goustou ktl…
Den einai katholou ypokeimenikh milame gia synaylies pou prepei na stirizoume emeis oi opadoi ths skhnhs h ektos an den mas endiaferei toso h mousikh, oso to gkomenaki sthn skhnh, kai telika anti kapoioi na pigainoun stis synaylies gia na akousoun kapoia sygkrothmata pigainoun gia na kanoun ofthalmoloutro…
h timh gia to thn sygkekrimenh synaylia einai idia me thn timh tou eishthriou gia na dei kapoios tous Epica kai mono, alla kati analogo isxyei kai sthn periptwsh twn epica oti exoun thn simone poy einai prwths taksews gkomenaki, opote ta limaria skane to 25ari blepoun thn simone, kai einai ikanopoihmenoi…
to 25ari gia na doun thrilikes mpantes pou erxontai malista gia prwth fora sthn ellada den tous leei tosa osa periptwseis opws epica, nightwish, kai dystixws minoque…
Anti kapoioi na speysete na dikaiologisete to parapanw gegonos, akoma kai an eiste apo to site, frontiste h na allaksete to onoma tou site kai na to kanete mainstream.gr h na ksekatharisete oti o titlos ths selidas rocking.gr den einai tyxaios…
Oti anaferw parapanw to kanw me kalh prothesh, an kai eimai parmenos apo ton prosanatolismo twn fans pou den exw katalabei an aytoi pou symetexoun sto forum telika exoun sxesh me to rock h den einai adespotoi pou exoun brei ena forum pou exei kinhsh kai den grafoun gia na perasei h wra tous…
[CENTER][/CENTER]
Φιλε μου κατ’ αρχην καλως ορισες στο φορουμ. Παρακαλω γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ωστε τα ποστ σου να ειναι ευαναγνωστα.
Σε αυτο που λες, καταλαβαινω πως το βλεπεις. Παρολα αυτα, το φορουμ ειναι ανοικτο σε ολους. Αν το κοινο δεν ενδιαφερεται τοσο για το λαιβ, προβλημα τους. Και εδω που τα λεμε, δεν ειναι θεμα σχετικο με το site. Γενικα σε λαιβ τετοιου τυπου δε παταει πολυς κοσμος, και δηλαδη κριμα. Να σκεφτεις δεν εγιναν sold out οι Skid Row στο AN. Τα τελευταια χρονια πηγαινουμε (κυριως) οι ιδιοι ανθρωποι, κάτι που ειναι γεγονος.
Δε πειραζει, καλα να μαστε να ακουσουμε και απ το Heresy κομματια, και (ελπιζω) επη όπως το ομωνυμο των Zed Yago, ή το Black Bone Song (τρελη κομματαρα by the way).
Τωρα πηρα χαμπαρι αυτο εδω!!Ωστε ειναι επισημο πλεον!!Ωραια,η πρωτη μεγαλη συναυλια της χρονιας και ειναι και σε 10 μερες!!Κυριλλε!!Ειμαι περιεργος να δω ποσο κοσμο θα εχει στο Αν…
25ε για αυτες τις 4 μπαντες ειναι μια χαρα τιμη!!!
tsimbisa to eishthriakh gia thn synaylia…
ksekinhse h propwlhsh…
9+ shmera!!!
5+ ΣΗΜΕΡΑ
PARADOXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ZED YAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ΚΟΛΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
θα είμαστε εκει - αλλά αυτο το πράμα ZED YAGO δεν θα είναι !
κατα τα άλλα γάμαουαζ…
φίλτατέ, μην γίνεσαι γραφικός. Έχουμε 2008, αυτά τα 80ς πρέπει να πεθάνουν, διότι θυμίζουν οτι μια εποχή η μουσική παιζόταν απο ανθρώπους, και ουχί απο κβαντισμένες πριονοκορδέλες, τριγκαρισμένα τούμπανα, που αν δεν είναι τιγκα στην τρίγκα, ο ντράμακλας δεν παίζει το 1/10 …και κυρίως τραγουδιώταν και απο άτομα που μπορούσαν να τραγουδίσουν και δεν βασιζόντουσαν σε αγκομαχητά ή pitch shifters, για να κάμουν κάτι…
ε εννοείται δε οτι το denim & leather έγινε - - φουστανέλες, φραμπαλάδες και 2 ξώβυζες κυράδες, σειρήνες …
και σατανοντίβες…
Tι εγινε με Zed Yago??
Αμα το κατέχει γιγνώσκεις ότι η Υβόννη δεν είναι Γιούττα, που για να λέμε και του στραβού το δίκιο ούτε αυτή ήταν και τπτ το συνταρακτικό…
karja_kurunen ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ?
ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΤΑΛ?
Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ?
ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΦΙΛΕ/Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΚΛΕΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΙ, ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 80ς ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΙΖΑΝ…
ΕΣΥ ΚΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑΛ? ΑΝ ΑΚΟΥΣ…
ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ UNDERGROUND ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ CLUBAKIA ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΩΛΟΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΤΙΣΚΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΜΑ ΠΑΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ SOLD OUT, ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΚΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ…
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΜΕ ΑΛΜΠΟΥΜΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ…
ΑΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ IMAGE, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ “ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80…
Α. γράφε με ελληνικά και μικρούς χαρακτήρες γιατί κουράζεις
Β. έχεις 4 ποστ κ όμως κάνεις κρίσεις για τους πάντες. ο karja συγκεκριμένα είναι πιο 80s από τις βάτες. άδικα χαλιέσαι. το παιδί αυτά ακούει κ αυτά στηρίζει (τα 80s εννοώ,ε)
μπορεις να κανεις μια μεταφραση σε αυτα που εγραψε ο φιλος για να καταλαβω τι ελεγε και τι υπονοουσε τελικα
με τον καιρό θα καταλάβεις ότι η μετάφραση στα λεγόμενα του κάργια είναι μια δύσκολη υπόθεση. λογικά θα σου απαντήσει ο ίδιος μόλις τα δει. απλά πίστεψέ με συμφωνείτε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
keep it cool
Ρε κανει πλακα ο Καρια!!!
σε οτι αφορα αυτο που ειπες οτι εχω κανει 4 ποστς και κριτικαρω τους παντες, νομιζω πως κανεις λαθος…
δεν κριτικαρα τους παντες μιλησα για συγκεκριμενα θεματα, και το εκανα με το σκεπτικο οτι εχω το δικαιωμα να εκφρασω την αποψη μου, εξαλου ενας λογος που γραφτικα στο φορυμ ηταν αυτος.
δεν ξερω αν διαπιστωσες τιποτα το ατοπο σε αυτα που ειπα… το οτι υπαρχει γενικως μια σχετικοτητα για το οτιδηποτε αυτο ειναι μεγαλο φιλοσοφικο θεμα, και ισχυει οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα, και διαθεση απο καποιους να τα ακουσουν και να τα υπολογισουν.
αν υπαρχει προβλημα, και αν δε σας αρεσει οταν καποιος μιλαει και προσεγγιζει θεματα που δεν σας αρεσουν αυτο καλο ειναι να το ξερουμε.