DevilDriver 02/07/2012 @Athens, Κυτταρο

Η GCA Live Productions με χαρά παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ζωντανά τους Αμερικάνους Devildriver.To συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 και περιλαμβάνει πλέον τους Dez Fafara (φωνητικά), Jeff Kendrick (κιθάρα), John Boecklin (τύμπανα), Mike Spreitzer (κιθάρα) και τον session μπασίστα Aaron ‘‘Bubble’’ Patrick. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο (’‘Devildriver’’) το 2003 και από τότε συνεπέστατοι στο ραντεβού τους με την ποιότητα, προσφέρουν κάθε 2 χρόνια και νέο δίσκο, με τα ‘‘The Fury Of Our Maker’s Hand’’ (2005), ‘‘The Last Kind Words’’ (2007), ‘‘Pray For Villains’’ (2009), και ‘‘Beast’’ (2011) να έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητά τους σε βαθμό να θεωρούνται ένα απο τα σημαντικότερα συγκροτήματα τα τελευταία 10 χρόνια. Γνωστοί για τις κορυφαίες επιδόσεις τους επί σκηνής, έρχονται στην Ελλάδα για την προώθηση του ‘‘Beast’’ και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα κάνουν το κοινό να θυμάται την εμφάνισή τους για πάντα. Στις 2 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 η πρώτη (κι ελπίζουμε όχι η τελευταία) επίσκεψη των Καλιφορνέζων και αναμένεται άκρως ‘‘καυτή’’, όχι μόνο λόγω της ζέστης που θα υπάρχει εκείνο τον καιρό. Support groups θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ticket Prices : 25 Presales/27 Entrance
Discount Price meso Eventbrite 24 Eur

Η προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Nοεμβρίου 2011

:cry::cry::cry:

αυτα ειναι!!! εκει θα ειμαστε!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Πρέπει να έχω άδεια τότε, πρέπει να έχω άδεια τότε [-o<[-o<[-o<[-o<

σαν νωρίς δεν ανακοινώθηκε?

Ωραία χαίρομαι που δεν έγραψα μ***α χτες στις φήμες:D Βγήκε και το επίσημο. Θα θελα να τους δω αλλά 2 Ιουλίου δεν παίζει…

Ελπίζω να δω ένα Gagarin μπουρδέλο, με εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου, όπου όλοι/ες θα επιδεικνύονται στον ευγενές άθλημα του…good friendly violent fun. ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ. DEVILDRIVER ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!

Τους είδα πριν 10 μέρες στη Στοκχόλμη στα πλαίσια της The 8th Plague Tour, σαν support στους Bring Me The Horizon(μπλιαχχχχχ) και Machine Head(κατά την προσωπική μου γνώμη η καλύτερη λάιβ μπάντα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μετά τους Kvelertak).
Τα σπάσανε κανονικά, οπότε ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο ενέργεια λάιβ. Λίγο άκυρη η ημερομηνία όμως??

Να κι ενα ονομα που πραγματικα δεν περιμενα πως θα ερθει στην Ελλαδα. Πολυ δυνατη live μπαντα, παροτι το studio υλικο τους δε καταφερε να με πεισει ποτε, στο θεμα των συναυλιων τους βαζω ισα κι ομοια με Lamb of God. Πανε δυο χρονια αλλα μου χε πεσει το σαγονι σε κεινο το Hellfest που τους ειδα, μιλαμε για απιστευτη πυγμη, ανεβαινουν στη σκηνη με τον αερα μεγαλης μπαντας.

απο facebook

Το live θα πάρει μέρος στο Κύτταρο Live Stage. Η αλλαγή χώρου μας δίνει την δυνατότητα να μειώσουμε τις αρχικές τιμές των εισιτηρίων που είχαμε δηλώσει.
Θα κυκλοφορήσουν από αύριο μέsω Eventbrite 100 εισιτήρια στην τιμή των 20 ευρώ, 200 εισιτήρια στην τιμή των 22 ευρώ και τα υπόλοιπα από τα σημεία προπώλησης στην Αθήνα και στην είσοδο στην τιμή των 25 ευρώ.

Στην αρχή δεν είχα δώσει και τόση σημασία στην εν λόγω συναυλία, αν και γουστάρω πολύ, γιατί 2 Ιουλίου να κατέβω Αθήνα μόνο για DevilDriver δεν έπαιζε με τίποτα
Αλλά τώρα λόγω Rockwave μπορεί να το παλέψω να τιμήσω

Ας αλλάξει ο τίτλος αφού το event θα γίνει στο Κύτταρο τελικά

Ξέρει κανείς αν η προπώληση έχει όντως ξεκινήσει; Ξέχωρα άπο την online αγορά του εισιτηρίου κλπ…

Aνακοινώθηκαν οι SlavEATgoD για support! Πάμε ρε Sinnik! :smiley:

στο last.fm γιατί λέει cancelled? παίζει κάτι ή απλά μλκίστηκε κάποιος; :stuck_out_tongue:

Cancelled εννοεί μάλλον από το Gagarin γιατί το live ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στο Κύτταρο…
Oi Devildriver το έχουν κανονικά στο site τους :smiley: απλά γράφουν Gagarin…

my bad… merci…

Μεγαλοδύναμε Αλλάχ, κάνε να μην παίξουν στο Κύτταρο…χρόνια τους περίμενα, όχι σε αυτό το μαγαζί ΓΑΜΩΤΟ.