DevilDriver - Pray for Villains

Ειχα ακουσει μονο την διασκευη του Wasted Years των Iron Maiden και δεν μου αρεσαν καθολου.
Αλλα επεσα πανω στο καινουργιο τους δισκο τυχαια και οι τυποι groove-αρουν ασχημα!!
Πραγματικα γουσταρω. Αν και δεν μου αρεσουν τα σκισμενα φωνητικα ενθουσιαστικα οπως την πρωτη φορα που ακουσα Entombed σε εκεινο το απιστευτο Wolverine Blues ( Οχι οτι εχουν και πολυ σχεση μουσικα οι 2 μπαντες απλα εχουν σαν βαση το death metal ).

Ο δισκος δινει ρεστα ας του δωσουν μια ευκαιρια και εκεινοι που δεν ακουνε death. (Μου αρεσε πιο πολυ απο Lamb of God που νομιζω οτι εχουν πιο κοινα στοιχεια. )

Δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα αν κινειται στο υφος των προηγουμενων θα τσακιζει…τσεκαρετε και εδώ…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4199&highlight=devildriver

Ωραια βγηκε, παω να το ακουσω ασαπ !


Το επισημο video για το Pray for Villains

To ακουσα πολλές φορές το album…εχουν γινει πιο mid tempo και εχουν περισσοτερη μελωδία σε σχεση με τα προηγουμενα album (χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακό…)…πιστευω ομως οτι δεν φτανει το fury of a our makers hand…

Προσωπικα μου άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα τους προτειμω απο τους Lamb of God κάπως. Μου αρέσει που ο τρόπος που συνθέτουν τα κομματια τους είναι περισσότερο κοντα στο κλασικό rock/metal αλλα ταυτοχρονα βαραν άσχημα. Ξερουν να γραφουν πολύ καλές metal μελωδίες όπως και πολύ καλα ρεφραιν όπου ετυχώς δεν χρησιμοποιουν καθόλου καθαρα φωνητικά αλλα συνεχίζουν να ειναι πιασαρικα, για μενα αυτο είναι μεγάλο credit. Πολύ καλή μπαντα και αν δεν ειχε αυτο το άλμπουμ μερικά filer μεσα θα ήταν απο τα καλύτερα φετος.

σαρώνει ο δίσκος

πανω πουτανες :thumbup:

γαμει

Δεν τον έχω ακούσει ακόμη, αλλά αγαπάμε DEVILDRIVER άνευ όρων γι’ αυτό:

Kάνω κωλοτουμπα και δηλωνω οτι ειναι το καλυτερο album τους (μεχρι το επόμενο)…ηθελε τελικα τον χρονο του…