Devildriver

εχω ακουσει 2 τραγουδια τους που γαμανε…το i could care less kai clouds over california

ωστοσο δεν εχω ακουσει ολοκληρομενα πραματα

Μεγάλη μπάντα, τι να λέμε τώρα?? Davidian, ανεβαίνεις ε…:smiley:

Και καλύτερα μωρέ, αμάν πια με τις αμερικανιές που πάνε να μας φορτώσουν και εδώ! Από τις μπάντες που αν βγάλεις τις παραγωγές των 100.000$, τα sequenced blasts, τα pro-tools και τα myspace με τις εκατό χιλιάδες φίλους και άλλους τόσους χορηγούς δε θα μείνει σχεδόν τίποτα. Άντε κάνα συμπαθητικό ριφάκι και αν. Ακούστε τη “διασκευή” στο Wasted Years (μπας πιάσουμε και λίγο κοινό από χεβυμεταλλάδες) δηλαδή να δείτε χαρακτήρα μπάντας, επανεκτέλεση χωρίς καμία φαντασία και φωνητικά εντελώς αποτυχημένα και άκυρα. Θα πρεπε με κάθε cd να έχει δώρο κουπόνι για έκπτωση στα macdonalds. Και κάνουν ΣΕ αυτούς σαπόρτ οι Napalm Death? Ωραία.

noir hiver θελεις να μου πεις ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο ηχο, ακουσες και τα 3 τους αλμπουμ και εβγαλες αυτο το συμπερασμα???

όχι, άκουσα και τα έξι κομμάτια στο myspace όμως. Αμφιβάλλω αν έχασα τπτ σημαντικό επειδή η διαφοροποίηση ήταν ελάχιστη μεταξύ των κομματιών! Επίσης φυσικά δε χρειάζεται να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο ήχο (??) για να βγάλω συμπέρασμα, ακούω χέβι μέταλ (με την ευρεία έννοια) και αυτοί είναι μέρος αυτού όπως και να το κάνουμε. Αν και γενικότερα νομίζω ότι το επιχείρημα αυτό είναι άτοπο, να ακούει κάποιος ΜΟΥΣΙΚΗ απαιτείται απλώς για να έχει μια γνώμη. Τέλος πάντων αν σου αρέσει η μπάντα, υποστηριξέ το! Hint: Όχι λέγοντας μου ότι δεν είμαι ικανός να κρίνω, αλλά λέγοντας γιατί σου αρέσει εσένα :wink:

μονο και μονο που μπηκες στο θρεντ να τους αφορισεις εχωντας ακουσει τα κομματια τους απο το myspace (τα οποια ειναι επι το πλειστον απο το τελευταιο τους αλμπουμ)

δεν αξιζει να ασχοληθω περαιτερω μαζι σου

γενικα ο αφορισμος που βασιζεται στην κριση μιας πεταχτης ακροασης
ειναι απο τα πραγματα που σιχαινομαι

και χαρακτηριζει το μεταλ εδω και 3 δεκαετιες σχεδον…

κι αυτός ο αφορισμός αυτός πλήγει το ίντερνετ εδώ και καμιά 15ρια χρόνια και την ανθρώπινη διανόηση γενικά εδώ και εκατοντάδες!! Επειδή το πιο εύκολο πράγμα είναι να αμφισβητείς τον άλλον από το να γράψεις δύο αράδες δικές σου. Και εγώ σου λέω ας πούμε τώρα ότι ακούω το The Fury of our Maker’s Hand που απ’ ότι βλέπω θεωρείται το καλύτερό τους (έχουμε και γρήγορο ίντερνετ βλέπεις και οι εξέλίξεις τρέχουν) χωρίς να αλλάζει ριζικά η γνώμη μου εσύ τι θα μου απαντήσεις?? Να ακούσω και τα b-side και τα bootlegs? Να περιμένω να περάσει κάνας μήνας για να εκφέρω γνώμη?

Εναλλακτικά πάντως μπορείς να πεις γιατί σου αρέσει το συγκρότημα ή απλά να δεχτείς την υποκειμενικότητα της γνώμης μου.

2 αραδες συγκεκριμενα εχω γραψει σε αυτο το θρεντ

το να πω τωρα ποσο μαρεσουν και γιατι, σε τι θα αλλαξει την αποψη σου?
ή εισαι απο τα ατομα που αλλαζουν γουστα συμφωνα με τι λενε οι αλλοι?

δεν μπορω να καταλαβω?

γιατι μπαινεις στον κοπο να τους ακουσεις αφου δεν ασχολεισαι?

Xμ, ναι αλλάζω γνώμη και με επηρεάζουν αυτά που λένε οι άλλοι, αυτό το νόημα έχει και η συζήτηση και η εποικοινωνία, να μπεις στην οπτική του άλλου και να καταλάβεις έτσι ευρύτερα το αντικείμενο για το οποίο μιλάμε. Αλλά γενικά ο κόσμος στα φόρουμ παρατηρώ έχει συνηθίσει είτε να κάνει φλέημ είτε να λέει την αποψάρα του και να τελειώνει.

Με ενδιαφέρουν οι Devildriver πάντως γιατί είναι μέρος αυτού του heavy metal που ακούω, τους προωθούν τα περιοδικά και οι μεγάλες εταιρείες ενώ άλλες μπάντες μένουν στην αφάνεια, γιαυτό έχει και νόημα το να τους κάνω κριτική και να είμαι και παραπάνω αυστηρός αν θες. Γιατί αυτή η μουσική μου βγάζει εμένα κάτι πολύ παραπάνω από το “ΜΟΣ ΓΙΕΑ ΡΕ ΜΛΚΕΕΕΣ, ΤΑ ΣΠΑΜΕ” που μου βγάζουν αυτού του τύπου (προσοχή, όχι είδους ε) οι μπάντες, οπότε θα πω και γω την άποψη μου για το τι θεωρώ ενδιαφέρον η όχι, απλό το πράγματα. Τέλος οφφτοπικ, πείτε για Grooove Metal!

νταξ εχω εντελως διαφορετικη αποψη πανω σε αυτο το θεμα

με αυτη τη λογικη πρεπει να μπω και γω σε θρεντς που αφορουν πχ το μπλακ μεταλ που δεν ακουω
και να αρχιζω να λεω τα κλασσικα περι μπλακ μεταλ
οτι ειναι κουλοι
οτι η φωνη ειναι σκατα
οτι δεν παιζουν μουσικη κλπ κλπ

μιας και το μπλακ μεταλ αποτελει μερος της μουσικης που ακουω
και καθως καποιες μπλακ μεταλ μπαντες εχουν προωθηθει απο τα μιντια
ενω αλλες μπαντες που αξιζουν περισσοτερο δεν προωθουνται καθολου

λοιπον τους κατεβασα και τα σπανε αγρια.To death metal που παιζουν θεωρηται μελωδικο;γιατι αν οχι τοτε εχω κανει ενα μεγαλο βημα.

Οποιος εχει ακουσει το καινουριο τους (pray for villains) ας πει γνωμη…(οχι πως δεν ξερουμε τι να περιμενουμε απο τον Fafara και την παρεα του…:!:slight_smile:

δεν έχω ακούσει ακόμα το καινούργιο αλλά γενικά οι DD τα σπάνε αγρίως

Μετα την εμφανιση τους στο Hellfest τους εψαξα καλυτερα.Το καινουριο ειδικα μετραει.

Ανακοίνωσαν ότι το καινούριο τους αλμπουμ, που θα λέγεται Beast κυκλοφορεί κατά Φλεβάρη μεριά. Το εξώφυλλο μπορείτε να το δείτε [I]εδώ[/I], ενώ το τρακλιστ:
01 Dead To Rights
02 Bring The Fight (To The Floor)
03 Hardened
04 Shitlist
05 Talons Out (Teeth Sharpened)
06 You Make Me Sick
07 Coldblooded
08 Blur
09 The Blame Game
10 Black Soul Choir
11 Crowns Of Creation
12 Lend Myself To The Night

Σύμφωνα με τον ντράμμερ τους John Boecklin: “it’s not the fastest shit we have done, nor the slowest, [but it] just [has] lots of groove”, ενώ σύμφωνα με τον Fafara ηχητικά μοιάζει αρκετά με το The Last Kind Words. Αν χώνει τόσο άσχημα όσο τα δύο τελευταία, θα έχουμε ζημιές.

Αναμενω τα καλυτερα … Το προηγουμενο εσπερνε :yes::yes::bounce::bounce:

αντε περιμενουμε με μεγαλη αγωνια!!!