Οσοι fans γράφτε…Απλά να πω οτι το καινούριο album τους κυκλοφορεί 31 Ιουλίου,θα τιτλοφορείται The last kind words και είναι πραγματικός οδοστρωτήρας…(Το έχω ακούσει… Αν και βέβαια το προηγούμενο τους The fury of a makers hand είναι ένα κλικ ανώτερο)…
Εχω το The fury of a makers hand και ειναι πολυ πορωση !!!
Απιστευτες κομματαρες οπως End of the line, Hold back the day, Grinfucked.
Θα τσεκαρω και το καινουργιο. Γιατι οχι…
Οι Devildriver είναι Θεοί !!!
Ωραίο το καινούριο.
Ενδιαφέρουσα μπάντα και το προηγούμενο έχωνε.
Στα αζήτητα και αυτοί στην Ψωροκώσταινα…
εεεεεεεεεε
δηλωστε και μενα μεσαααα
το the fury ειναι δισκαρα!!!ντραμαρα ο τυπας!!!
αν και στο πρωτο οι δυο καργα μεταλιες του Nothing’s wrong και die (and die now) ισοπεδωνουν!!!
επισης ενα μεγαλο ρισπεκτ στον ντεζ για μια φωτογραφια του που χω με μπλουζακι evil dead (την ταινια!)!!!
μου’χει βαλει να ακουσω ενας φιλος πωρομενος και μπορω να πω οτι σ’αυτο που παιζουν ειναι πολυ καλοι.
Εχω μονο το ντεμπουτο το οποιο το βρισκω αρκετα ενδιαφερον!
Στα υπολοιπα πως κινειται η μπαντα οσον αφορα τον ηχο της ?
Βρές το δεύτερο (“The Fury Of Our Makers Hand”) και θα γουστάρεις πολύ αν σ’άρεσε το πρώτο.
Χώνει.
ναι το δευτερο σπερνει
βασικα εφυγε ο κιθαριστας που χανε στο πρωτο αλμπουμ (evan pitts), ο οποιος εγραφε τα περισσοτερα κομματια
τα οποια φερνανε αρκετα στο nu metal
και ανελαβε ηγετικα συνθετικα καθηκοντα ο δευτερος κιθαριστας που χανε ο jeff kendrick μαζι με τον drummer john boecklin
αφου μολις ακουσε ο colin richardson που κανε την παραγωγη,τα κομματια που χανε γραψει
τους ειπε : μα καλα που ειχατε κρυφτει εσεις στο πρωτο αλμπουμ?!?!
Περιοδευουν Αμερική αυτό το διαστημα με support Νapalm Death…
Thanks for the info guys :thumbup:
Edit : Το The Fury Of Our Maker’s Hand μου φαινεται παρα πολυ καλο
με μια πρωτη ακροαση.Με βλεπω να καταληγω φανμποης.
Αλλοι φανμποης/ισσες?:lol:
Πολύ καλή μπάντα ιδικά live, ολα τα λεφτά…
Καλα στα live τους γινεται σκοτωμός μιλαμε…
Kαινούριο video για το clouds over california…
ειναι για το λουτσο και τον ψολιαγκο τελος
πολυ καλο γκρουπ αν και εχω ακουσει λιγα πραγματα . δλδ μονο το The Fury of Our Maker’s Hand που τα σπαει .
Here is a message from Dez Fafara regarding the newest DevilDriver album.
This is Dez,
DevilDriver is currently recording in LA with Logan Mader and things are going great. I’ve done 5 tracks on vox and mike and jeff are finishing overdubs and Solos. We are recording 15 tracks and we’ve stepped it up big time for this one. The album is called “Pray For Villians” and will be out this Summer We know you will love it. We can’t wait for everyone to hear the songs.
Hail
Dez
Thanks,
-DevilDriver Team
Μαρεσουν πολυ οι DD !
Ειμουν κ φαν των CoalChamber και μαρεσει η εξελιξη του Dez !
Νot all who wonder are lost ! τρελα