Dexter

…και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι πως η ηθοποιός που υποδύεται τη σύζυγο του Dexter, έπαιξε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Desperate Housewives! :-s

(Πιο κούκλα από ποτέ, παρεμπιπτόντως, υποδύεται μια stripper! =P~)

και γω εχω απ’αυτο!!!καπου ειχα διαβασει οτι η αδερφη του στη σειρα ειναι η γυναικα του…δεν ειναι λιγο ανωμαλο?χααχχαχαχααχ

η οποια και ειναι η κορη του καρπεντερ του σκηνοθετη…

η οποια επαιζε στο εμιλι ροουζ…(άσχετο εε?:p)
αντε ρε ειναι κωρη του θεουλη Carpenter??(νόμιζα ειναι συνωνομια )μπραβο…
μαθαμε τιποτα για τον Michael C. Hal καλύτερα ειναι??

Ειδα το φιναλε…

What the fuck απλα!! Ειχα μεινει με ενα το στομα ανοιχτο σαν τον χανο με το που μπηκε στο μπανιο κ ειδε το μωρο μεσα στα αιματα κ την ρητα στη μπανιερα! Τωρα ολο αυτο σηκωνει 2 θεωριες: Στην πρωτη ο Ντεξτερ σταματαει τους φονους, μενει με την υπολοιπη οικογενεια του, αποκτα συναισθηματα κ τελειωνει εκει κ 2η οτι θα γραψει τον κωδικα του πατερα του εκει που δεν πιανει μελανι κ θα κοβει κωλους οσο ανεξελεγκτα θελει αυτος…

ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ

ειμαι 3η σαιζον και εχω ηδη αρχισει να ανησυχω τι θα κανω οταν δω και τον τεταρτο κυκλο…απο μεθαυριο παραμεθαυριο δλδη…

και γενικα δεν ημουνα ποτε φαν των αμερικανικων σειρων δηλαδη, αλλα με τον Ντεξ εχω μεινει…

Καλά, κάτσε να δεις την τέταρτη και τα ξαναλέμε…

καλα ναι φανταζομαι…απ οσα διαβασα εδω περα(εκτος απο τα σποιλερ…) με εχει φαει η αγωνια απο τωρα…

Μην κάνεις κάνα λάθος και τα ανοίξεις, ε…

τελειωνω τον πρωτο κυκλο, νταξει τα σπαει η σειρα… αλλα νωρις μας τελειωσε ο πωλ, ειχε χαβαλε ο τυπος…

τελειωνει οριστικα στην 4η??

όχι συνεχίζεται… ο πολ ποιος είπαμε ότι είναι; :stuck_out_tongue:

εμετικος στο ντεχτερ, θεος στο λοστ

το τελειωσα…

[SIZE=“7”]οχι γαμω το κερατο ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!!![/SIZE]

ρε δεν γινεται κατι να διαρευσουν τα νεα επισοδεια;;;;

πατησα κατα λαθος το spoiler κ ειδα ενα “ΟΧΙ”… ευτυχω προλαβα κ το εκλεισα γρηγορα…:wink:

μαλλον μονο εμενα μου αρεσε τοσο πολυ ο 2ος κυκλος απο οτι διαβαζω εδω μεσα…
απιστευτες ανατροπες, ειδα 8 επεισοδια σερι κ εμειναν 3 για το τελος του κυκλου…

Dexter fan alert εδω 8)
Απο τις 3-4 πιο αγαπημενες μου σειρες. Τρομερες ερμηνειες απο τον Michael C. Hall και αρκετες ανατροπες… Το οτι καθε σεζον εχει αυτοτελη θεματα πιστευω οτι ειναι μεγαλο συν και την κανει ακομη πιο ενδιαφερουσα.

Σου αρεσε περισσοτερο απο την 1η δλδ? Για μενα η 2η ειναι λιγο καλυτερη απο την 3η… 1η-4η ειναι περιπου ισαξιες και με διαφορα ανωτερες απο τις αλλες!

οχι κ καλυτερη απο την πρωτη, με τιποτα, αλλα απο οτι ειχα διαβασει εδω ειχα απογοητευτει αλλα τωρα που τη βλεπω τα σπαει… ολο αυτο το κρυφτουλι απο το ιδιο του το τμημα που τον ψαχνει ειναι πλυ εξυπνα στημενο… κ ο ντοουκς ειναι απο τους διακριθεντες του 2ου κυκλου…

με σειρα προτιμησης

1(ακομα θυμαμαι την κουκλα στο ψυγειο 8O)
4(λογω τι τελος ηταν αυτο ρεεεεεεεεε
2
3(αφου δεν το παρατησα εδω…)

θελω να δω που θα το πανε στον 5ο κυκλο τωρα πουεγινε οτι εγινε στο τελος του 4ου :stuck_out_tongue:

oσο αφορα τον 5ο κυκλο

θελω να δω αν η Ντεμπορα μαθει τελικα τι ειναι ο Ντεξ κατι που το θεωρω αρκετα πιθανο και το πως θα καταφερει να συνεχισει τη ‘‘δραστηριοτητα’’ του ο Ντεξτερ πλεον ως…χηρος με παιδια…

καλη κ η 3η σεζον… δεν φτανει τις δυο πρωτες δυο ομως…
ανυπομονω να δω την 4η γιατι απο οτι διαβαζω, ειναι πολυ καλη…

να δουμε κ πως θα κουμανταρει την οικογενεια:wink: