Σε ποια σεζον είναι τώρα ο Ντέξτερ?
Μόλις τελείωσε η τέταρτη και μας άφησε όλους με ανοικτά τα στόματα.
:D:D:D:D
Η δεύτερη σεζόν που βλέπω τώρα δεν μου πολυαρέσει. Πολύ τον έχουν πιάσει τα ψυχολογικά και τα γκομενικά του και ξενερώνω. Θα γίνει πιο ενδιαφέρν αργότερα ή τσάμπα το κουράζω?
χαζος εισαι μου φαινεται
Tι λες ρε μπόμπο?
Η δεύτερη σεζόν είναι η χειρότερη κατά την γνώμη μου… Δες την αλλά δεν θα ξετρελαθείς.
Tην είδα όλη μια και δεν είχα κάτι καλύτερο. Ενώ η πρώτη σεζον ήταν πολυ ενδιαφέρουσα και άφηνε υποσχέσεις ή δεύτερη ήταν πραγματική σούπα και μάλιστα κρύα. Ελπίζω να μην είναι ανάλογη και η συνέχεια.
Για μένα η τρίτη είναι ισάξια της πρώτης και η τέταρτη… από άλλο πλανήτη. Ειδικά τα τέσσερα τελευταία επεισόδεια δεν υπάρχουν.
Η τριτη ειναι η χειροτερη για μενα, εκανε κοιλια. θεωρω τη δευτερη καλυτερη της. η 4η ειναι μακραν καλυτερη απο τις 2 και 3, αλλα οχι απο την υπερμεγιστη 1η…
επισης ανακοινωθηκε οτι ο ηθοποιος που παιζει τον Dexter (Michael Hall) εχει καρκινο τον οποιο και ειναι σε σταδιο αποθεραπειας, αφου το ενβτοπισε παρα πολυ γρηγορα.
Mπα ούτε καν. Ούτε η τρίτη σεζον με ενθουσίασε. Ίσως ελαφρως καλύτερη απ την δευτερη. Τώρα ξεκίνησα την 4η και μπορώ να πω ότι ξεκινά με ενδιαφέρον.
[COLOR=“Green”][SIZE=“3”]Από καρκίνο πάσχει ο “Dexter”
[/SIZE][/COLOR]
“Παλεύω με τον καρκίνο”, δήλωσε ο ηθοποιός Michael C. Hall ο οποίος παίζει στη σειρά Dexter και προσέθεσε πως η θεραπεία του ολοκληρώνεται.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο 38χρονος με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης εξήγησε πως πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε πως πάσχει από ιάσιμη μορφή καρκίνου ενώ δεν διευκρίνισε το πότε ακριβώς έμαθε για την ασθένειά του.
“Αισθάνομαι τυχερός που διαγνώστηκε νωρίς πως πάσχω από καρκίνο ο οποίος ήταν ιάσιμος και ευχαριστώ τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για την περιποίηση”, ανέφερε ο Hall.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπός του είπε πως ο καρκίνος του ηθοποιού είναι σε ύφεση και ότι θα συνεχιστεί η θεραπεία του όπως είχε προβλεφθεί.
:?
αυτο δεν συγκινει κανεναν…??
η πρωτη ηταν κορυφαια ,μετα οι αλλες σεζον δεν ξερω αν ειναι απο το αντιστοιχο βιβλιο αλλα και παλι ηταν καλες. Τωρα για την 4η τα εσπασε ολα ,οσο θυμαμαι το φιναλε ανατριχιαζω απο συγκινηση:D
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! (ναι ειδα κι εγω το φιναλε της 4ης). Τωρα θα χει ενδιαφερον πως θα συνεχισουνε στην 5η…
Θα κατηγορησουν τον Ντεξτερ; Θα χει περασει καιρος και θα χει ξεχαστει; Πλακα θα χει να αρχισει να βλεπει και το φαντασμα της Rita ή/και του Trinity (μαζι με τον πατερα του).
αυτο [SIZE=“4”]Από καρκίνο πάσχει ο “Dexter”[/SIZE]
δεν συγκινει κανεναν…???
Οοοοοχι ρε φιλε, κριμα…τωρα το δα…παντως λεει το προλαβαινουν ετσι?
ειναι στο τελος της θεραπειας λεει…
μακαρι να ειναι καλα ο τυπος…
αλλα πολυ καρκινος πεφτει…:?
πηρε κ ο τρινιτυ χρυση σφαιρα για supporting role
ναι οντως ξεχασα να το αναφερω απο κεκτημενη ταχυτητα…