Dexter

Άνετα τελείωνε η σειρά έτσι. Το καλύτερο finale μέχρι στιγμής. Από τις λίγες σειρές που διατηρούν το ενδιαφέρον έως το τέλος και της 4ης season.

Ε, αυτό το καταφέρνει επειδή κάθε κύκλος είναι και μια διαφορετική ιστορία.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

Και το επαιζα στοιχημα, οτι οταν βρηκε το σπιτι του Ντεξ, δηλαδη της Ντεμπ, θα την ετρωγε ο μαυρος ψοφος, και δε θα μενοιαζε γιατι τη σιχαινομαι και αυτη και το στραβόστομά της. Αλλα ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ την αγαθοκοτα τη Ριτα. Αγαπαγαμε Ριτα.

Δεν εχω δει ακομα την 4η σεζον και τωρα που τελειωσε θα την δω ολη κατευθειαν, για να δουμε. Εχω προσδοκιες, πολυ καλη σειρα με απιστευτη αγωνια…

Ειδα 3 πρωτα,μια χαρα χτιζει,απο 4ο και μετα μου εχουν πει γινεται ο κακος χαμος,οπωτε γουσταρω…πολυ τη γουσταρω αυτη τη σειρα,απο τις λιγες που εχουν καποια υψηλα στανταρ ποιοτητας και δεν παρεκλινουν σχεδον καθολου,4εις σεζον τωρα…παμε για καψιμο τωρα με τα υπολοιπα…

Πο,εχω δει τα 6 πρωτα και μεχρι τωρα,αν παει ετσι,παιζει να καταληξει η αγαπημενη μου απο τις 4 σεζον…γ@μ@ει ρε π@υστη μου πολυ ασχημα αυτη η σειρα…

κ πουσαι ακομα,στο τελευταιο επεισοδιο θα σου πεσει το σαγονι.
οσο ποπκορν κ αν ειναι η σειρα,το τελειωμα αυτης της σεζον δεν το εχω δει πουθενα.

σοκ+δεος.

ανυπομονω:D…οσο για το bold,μονο ποπ κορν που δεν ειναι η σειρα-και απο τις λιγες μαλιστα-…

ειναι βγαλμενη μεσα απο τη ζωη η σειρα εχεις δικιο :stuck_out_tongue:

Ναι,οπως και το sarah connor chronicles(μεγαλη παπαρια,που σαρεσει νομιζω),μεσα απο τη ζωη βγαλμενο ειναι…ή το 2001-space odyssey,βγαλμενο μεσα απο τη ζωη…γαμω τα επιχειρηματα…:p:roll:

To sarah connor chronicles όντως είναι τεράστια μούφα. Lupin τα τέσσερα τελευταία επεισόδεια πάω στοίχημα πως θα τα δεις μονορούφι. Και ειδικά με το φινάλε θα μείνεις με ανοικτό το στόμα.

Ταξιδευω με πλοιο σημερα για αθενς,μονος,οπωτε εχω αφησει απο 6ο εως το τελευταιο,να τα δω μονοκοπανια στο καραβι…και γαμω τα ταξιδια θα ειναι:D

κουφάλα… καλά θα περάσεις, η μλκια είναι ότι θα θες να μιλήσεις σε κάποιον όταν τελειώσει η σεζόν, αλλά θα είσαι ΜΟΝΟΣ.

8O

ποσα επεισοδια ειδες ? απλα περιεργος.

επισης , μουφα γιατι ?

παλι απλα περιεργος.

Είδα μόλις πέντε. Δεν άντεξα παραπάνω. Παιδική σκηνοθεσία, παιδικό παίξιμο, παιδικό σενάριο.

8)ο μανσον απανταει σε μια γραμμη σωστα…και ειδα και τις 2 σεζον…τραγικα ηλιθια σειρα…αλλα απο την αλλη,μπορει να ειναι βγαλμενη μεσα απο τη ζωη,οπωτε εγω να μην επιασα κατι:roll:…

τι να πω ρε μαγκες
εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ σαν σειρα κ ειδα τους 2 κυκλους μονορουφι
κ σπαστηκα που το εκοψαν μιας κ ηταν πολυ καλα φτιαγμενο
παιδικες σειρες θεωρω πχ το friends (χιουμορ δημοτικου)
αλλα ολα ειναι υποκειμενικο γουστο στην τελικη
δε θα τσακωθουμε κιολας για μια σειρα :stuck_out_tongue:

8O8O8O8O8O

[SIZE=“3”]ΤΑ XAΠΙΑ ΜΟΥ!!![/SIZE]

[SIZE=“6”]οχι ρε μ@λακα!!![/SIZE]

best season και απο τα best finale σε σειρα γενικοτερα…ξερωγω,τα εχω παιγμενα τωρα κανονικοτατα…

ειδες φιναλε ε ?
καηκες κανονικα ?
δεν το περιμενες ε ?
welcome to the club.

Aκομα τρωω τα νυχια μου,στριφογυριζω αμηχανα στη καρεκλα μου,και ακουω στο ρηπητ τη μουσικη απο τους τιτλου τελους…τα παλικαρια μας εστειλαν για βρουβες…