Dexter

ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΟΥΔΟ ΝΑ ΣΕ [SIZE=“2”][SIZE=“1”]γαμευσει[/SIZE][/SIZE]

καλυτερο finale ever… δεν εχω λογια…

papardela λες βλακεις,

dude, manson περιμενω σχολια. dude ηπιες και συ το αμιλητο νερο?

πωωω μολις τωρα το ειδα!!! πραγματικα δεν εχω λογια!!!

τελειο νταξει…εχω μεινει αφωνος.

papardela είσαι άκυρος όσο δε πάει, έλεος όμως!
Η σειρά μπαίνει πλέον στο βάθρο, κορυφαία των κορυφαίων…

σκευτομουν τα παντα στο τι παιζει να γινει στο τελος αλλα οχι και ετσι παιδια!!!
:bow2::bow2::bow2:

και ο παπαρδέλας, από promising ελ παπαρδέλορ

στο βόθρο.

πλεον αυτη τη σεζον τη θεωρωγ καλυτερη ακομα και απο την πρωτη…!!!

εχω βαλει κ βλεπω το τελευταιο επεισοδιο κ λεω ενταξει

ο ντεξτερ θα τον σκοτωσει , και μετα θα το κανει να φανει ετσι ωστε να νομισουν οτι ο τρινιυη την εκανε με τα λεφτα κλπ κλπ κ οντως ετσι παει το επεισοδιο κ λεω ‘τι μαλακες παλι κλισε τελος δινουνε’ κ ξαφνικα μη το δεις αν δεν εχεις δει το επεισοδιο λεμε ρε λεμε μην το δεις αντε δες αφου το εχεις δει βλεπω την ριτα μεσα στη μπανιερα με το αιμα κ μενω μαλακας

συνολικα ο 1ος κυκλος ηταν καλυτερος αλλα αυτο το φιναλε…αφωνος.απλα.

μπραβο στους σεναριογραφους που ειχαν τοσο μεγαλα αρχιδια να σκοτωσουν τη ριτα ετσι

ολοι για τσαι μαγκες.ολοι για μαγκες 8O

οσοι εχετε δει το φιναλε διαβαστε κ αυτa εδω οι υπολοιποι ΜΑΚΡΙΑ εχει απειρα spoilers

[B]
http://ausiellofiles.ew.com/2009/12/13/dexter-season-5-finale-postmortem/

http://ausiellofiles.ew.com/2009/12/14/dexter-boss-confirms-timeline-goof/[/B]

βασικά επειδή το χω απορία, η σχέση της σειράς με τα βιβλία γνωρίζουμε ποιά είναι? έχω ψηθεί να πάρω τα βιβλία, αλλά γαμεί τόσο η σειρά που δυσκολεύομαι να κάνω το βήμα…

Έχω διαβάσει το πρώτο, καμιά σχέση, η σειρά είναι πολύ καλύτερη όσον αφορά την πλοκή (η ιστορία είναι αυτή της πρώτης season εννοείται). Η ατμόσφαιρα, οι ατάκες του Dex και της Deb και οι χαρακτήρες είναι στο ίδιο επίπεδο.

Τωρα το αρχισα, εχω δει 4 επεισοδια…ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ?

Tωρα μόλις το κατέβασα και ετοιμάζομαι να το δω… Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ανοίξω τα spoiler… :stuck_out_tongue:

θεικο τελος…απειρα ρεσπεκτ στη σειρα!!!:respect::bow::respect:
κουραγια τωρα μεχρι την πεμτη σεζον!!!:frowning:

μην τολμησεις να τα ανοιξεις!!! χαχαχαχαχαχα.
θα στο χαλασει ολο…

Ω, ρε φίλε! Πες πως είναι όνειρο! 8O

[SIZE=“5”]Δεν μπορώ να πιστεψω αυτό που είδα! Δεν μπορώ να το πιστέψω!! Δεν μπορώ!!![/SIZE]

Αυτό ακριβώς!

συμφωνουμε…!! αν και πιστευω οτι ετσι ειναι. τωρα που το ειδα τετοιο φιναλε, ετσι θελω να ειναι… μην το αλλαξουν…

οποιος ειχε στοιχηματισει τετοιο φιναλε κ το επαιζε μπετο

θα πηγαινε τρελο ταμειο :stuck_out_tongue:

τετοιο τελος ουτε στα πιο τρελλα μας ονειρα 8O