τρρρρρρομερο και το 10!!!
προβλεπω κορη και πατερα διπλα διπλα στο τραπεζι!!!one happy family!!!8)
τρρρρρρομερο και το 10!!!
προβλεπω κορη και πατερα διπλα διπλα στο τραπεζι!!!one happy family!!!8)
11 8O8O8O8O8O8O δεν χρειαζεται να πω κατι ετσι…
αλλο ενα και τελος! και μετα πως θα την παλαψουμε???
χο χο χοοοοο
καλα μας εστρωσε και σημερα
επεισοδιο για τα διαδικαστικα κυριως…
προβλεπεται ουμπερ φιναλε παρολο που γενικα το τελευταιο καθε σεζον ηταν περισσοτερο να στρωσει την ολη ιστορια και να δωσει ενα επεξηγματικο τελος και ενα χαπη εντινγκ, δω δεν εχουμε ΙΔΕΑ τι θα γινει
αγαπω
γαμωτο, ειμαι ακομη στην αρχη του 3ου κυκλου και μου φαινεται ψιλοβαρετος και εκεινος ο ισπανος μου σπαει τα @@!
καμια σχεση με τις 2 πρωτες
η 4η ειναι τοσο γαματη οσο λετε?
βασικα απλα θελουμε να χασεις ΕΣΥ, ποιος; ο Ασυφταος, 12 ωρες απο τη ζωη σου.
πωπω εσπειρε το 11 κανονικα. βεβαια ο τιτλος του επισοδιου προδιδε τι θα γινει… για να δουμε τι θα γινει στο τελος. ο 4ος κυκλος χτυπαει το 1ο πλεον ανετα…!!! απιστευτες ανατροπες και πλοκη…!!!
μολις τελειωσα και το 11
συναντηση ρεσπεκτ…hello dexter morgan…xoxoxox
οταν τελειωσει καθε ποτε ξαναρχιζει?γιατι τις ειδα ολες μαζι μιας και κυκλοφορουσαν και δεν ξερω καθε ποτε τις αναμενουμε!!!
σεπτεμβρη παλι… παντα σεμπτεμβρη με δεκεμβρηγ παιζεται.
εεε παιδια δεν θελω να σας σταναχωρισω αλλα στην αρχη ειχαν πει οτι ειναι η final season…
αποκλειεται
Οχι θα παιχτει και 5η.
μακαρι!!!
Η 5η θα είναι η τελευταία
τι μακαρι, ειναι συμφωνημενο απο περσι.
πω ρε φίλε, πάμε για τεράστιο φινάλε!
enemy at the gates τελείως 8)
εντελως…!!!
Ψιλομελοδραμματικό το 11 αλλά το φινάλε σάρωσε… Την τελευταία σκηνή στο τμήμα την είδα δυο-τρεις φορές ξέρω΄γω… Άντε, τρεις και σήμερα για το μεγάλο κλείσιμο…
: |
απτα καλυτερα παιδικα που εχουν προβληθει στην ελληνικη τηλεοραση…πλεον το παρακολουθω μονο απο jetix κτλπ…αλλα ειναι θεικο…αγαπημενο επεισοδιο εκεινο που ο ντεξτερ εγινε πονυ…
Τι έγινε ρε παιδιά, τι σφαλιάρα ήταν αυτή στο τέλος? ΣΟΚ, κοίταγα για μισή ώρα την οθόνη!Η καλύτερη σεζόν του Dexter με ένα από τα πιο εκπληκτικά φινάλε ever! Δεν έχω λόγια!:o