Dexter

Ωχ ωχ ωχ λεγε μου τετοια!

οπως ειπα και πιο πανω για το νεο επεισοδιο what the FUCK!!!
σπερνει… :stuck_out_tongue:

ομαγαδ. δεν το δα να ρχεται και έμεινα κάγκελο.

καταλαβαινουμε πλεον ποσα σεναρια ανοιγουν για τη συνεχεια της σεζον :!:

τρελλη σεναριακη τριπλα μας εστειλε ολους για τσαι το σημερινο επεισοδιο 8O

τεραστια σεζον φετος :!::!::!:

δε μεπιανε υπνος και ειδα 3 που χρωσταγα μονοκοπανια.

:|, ρε μαλακες

μονο :expressionless:

καταπληκτικη η σκηνη στο σπιτι του Αρθουρου, την ειδα τρεις φορες ξερωγω

Εντάξει η τελευταία σκηνή τα έδεσε όλα και μας έστειλε. Πόσο γαμάει αυτή η σειρά…

Αυτη η σειρα ειναι απο τις είναι από τις μοναδικές που έχω δει όπου η 4η σεζόν κοντεύει να ξεπεράσει σε ποιότητα τις προηγούμενες!

Τι αλλο να πουμε πλεον?Επεισόδιο δυναμίτης με ενα τέλος που σε αφήνει άφωνο… Είχα καταλάβει οτι κάτι δεν πάει καλά με τυν τύπισσα αλλά οχι και αυτό! Η ερμηνεία του Τριάδα είναι ολα τα λεφτά! Ολα αυτα τα ξεσπασματα η αλλαγή ψυχολογίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα…τι να πώ? Ο ανθρωπος κεντάει!

Ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας! Τι αλλο θα δουμε αραγε :bow2:

ο ντέξτερ τη στιγμή που λέει

i shoulda fucking killed you when i had the chance

ήταν όλα τα λεφτά πάντως!

πλακα με κανεις!!!μολις το δα…τι επεισοδιαρα ηταν αυτη!!!8O8O
καλα…αυτο που λεει ο αποπανως το ειδα τουλ 3 φορες!!γμτ…μισω τις σειρες…θελω αυτοτελη επεισοδιααααααα,τι ωραια που ηταν σειρες που εβλεπα μικρη οπως το tales from the crypt πχ…ενα επεισοδιακι κ τελος,δεν περιμενες 1βδομαδα…γκρρρρρρρ:x

Ξεκίνα να βλέπεις το Lie to Me… :wink:

ειδα λιγο youtube και φαινεται ενδιαφερον…θα δοκιμασω γιατι εχω ηδη 4σειρες που με βασανιζουνε!!να εχω και κατι να’ναι πιο λασκα!!!:lol::lol:

πλεον νομιζω οτι ολοι ξερουμε

οτι το πουτανακι η δημοσιογραφος ειναι αυτη που σκοτωσε τον lundy.επισης αν οντως ειναι αυτη , πειτε μου ποσο ΚΑΡΙΟΛΑ ειναι που θελει να κανει κ συνεντευξη στη ντεμπ που η ιδια πυροβολησε

νταξ δε ξερω τι θα γινει στα 3 τελευταια επεισοδια αλλα πλεον

περιμενω να δω τη σκηνη που ο τρινιτυ καταλαβαινει ποιος ειναι πραγματικα ο kyle/dexter

λετε να το καταλαβει απο την κορη του οταν κανει τη συνεντευξη στη ντεμπ ??

kudos στην ηθοποιαρα που λεγεται τζον λιθγκοου o οποιος δινει ρεστα ερμηνειας

κ εχει παιξει εκει στα τελη 80s κ στην ταινιαρα bigfoot and me :lol:

Μπραβο ρε συ Awake και κοντευα να σπασω το κεφαλι μου που διαολο τον ειχα ξαναδει…!8)

και στο βαρομετρικο χαμηλο νομιζω ειχε παιξει…

γ…σε το τελευταιο επισοδιο…

Δεν υπήρχε το ένατο επεισόδειο λέμε.

το φετινο δεχτερ βεντουζαρει ο,τι εχει βγει εδω και καιρο, με χαρακτηριστικη ΑΝΕΣΗ

με το που τελειωσε εκλεισα αυτια και ματια και εβαλα τις φωνες για να μη σποιλεριαστω

στην τβ τοβλεπα πριν με πειτε πιο μαλακα απτο μαλακα

ΕΠΙΚΟ

Tι απιστευτες εξελιξεις,τι θεικο επεισοδιο,τι απροσμενα καλη σαιζον…ευγε…

το ειδα κ εγω , νταξ η φετινη σεζον παει τραινο

2 επεισοδια εμειναν , θελω να δω πως θα τελειωσει,αμα το κλεισουν ομορφα θα μιλαμε για κυκλο-μπομπα.

και ποσο 8εος ειναι ο τρινιτυ ?

η μιπως να τον λεμε ‘τετρανιτυ’ πλεον ???

Κόλαση η 4η σεζόν του Dexter με το σημερινό επεισόδιο να ανεβάζει την σειρά σε ακόμα πιο ψηλά επίπεδα! Τρελές εξελίξεις… Μονο 2 απομένουν και πραγματικά πλέον δεν έχω ιδέα που θα καταλήξει το όλο στορυ! Το μόνο που ξέρω είναι ότι σίγουρα θα είναι 2 επεισόδια βόμβα 8O!

έσπειρε και το 10, πάμε για σήζον φινάλε ονείρωξη καθώς φαίνεται.