Μια χαρά ήταν και η τρίτη σεζόν. Τέρα ψυχραιμίας ο Ντέξτερ. Ελπίζω μόνο να μην έχει καλό mainstream τέλος. Πάμε για 4Χ04 αύριο.
χαχαχαχαχα!ωραία σκηνή!
Χωρίς να έχω δει το video γιατί δε θέλω να μου το χαλάσει…
Φοβάμαι ότι θα τον φάνε τον Λάντι και τον συμπαθώ πολύ! Πάντως η φάτσα που πήρε όταν τον πυροβόλησαν ήταν ανατριχιαστική!
Υποστηρίζω κι εγώ ότι έτσι όπως πάει η 4η season θα είναι καλύτερη από όλες!
Πιο πολύ μου αρέσει που ο Ντέξτερ αλλάζει και σαν χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ήταν στην 1η season (χωρίς συναισθήματα κλπ)…
Γενικώς η σειρά δεν έχει μέτριο επεισόδιο!
Go Dexta!Go!
το 5ο επεισοδιο τα εσπασε κ ηδη κατεβαζουμε το 6ο για να το δουμε βραδυ με παγωτο κ κρουασανακια
ο 4ος κυκλος ειναι νομιζω ο καλυτερος κυκλος μετα τον 1ο
ηδη εχουν γινει σημεια κ τερατα κ ειμαστε ουτε στα μισα 8O
αυτα ειναι !!!
μολις ειδα το 6ο πολυ καλο(και αυτο) πραγματικά παει να γίνει η καλύτερη σεζον…
πιστεύω το τελος θα μας αφήσει μα**κες… :thumbup:
Το άφησα στην δεύτερη σεζόν αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μάλλον θα το ξαναρχίσω σύντομα…
4η σεζον σκοτωνει λεμε !!!
ειδα σερι απο το 2ο ως το 6ο. μιλαμε οτι η 4η σεζον φτανει την 1η σε ανατροπη. καμια σχεση απο την ξενερωτη 3η. πως και πως περιμενω το νεο την δευτερα τωρα…
Είδα μονορούφι την τρίτη σεζόν (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο) και σε λίγα λεπτά ξεκινάω την τέταρτη. Για μένα η τρίτη ήταν ισάξια της πρώτης (και οι δύο μαζί καλύτερες της δεύτερης)… Για να δούμε τι παίζει με την τέταρτη…
αμα σου αρεσε η 3η με την 4η θα τα κανεις πανω σου λεμε
μονο κ μονο απο τα σχολια εδω μεσα μου κινησε την περιεργεια…οποτε κατεβασα να δω το πρωτο και το αποτελεσμα ηταν να δω ολες τις σεζον σε 1,5βδομαδα!!!πολυ κριμα διοτι τωρα εχω ηδη εθιστει και θα πρεπει να περιμενω να κατεβαινει αργα και βασανιστικα το καθε ενα ξεχωριστα!!!:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
αχαχαχαχα θεος !!!
κατεβασε οπως εισαι τις 2 σεζον αυτης της σειρας
terminator : the sarah connor chronicles
γαμαει λεμε,απλα οι μαλακες οι υπευθυνοι του fox channel την εκοψαν στις 2 σεζον
αλλα λεμε τα σπαει ασχημα
επισης το breaking bad σκοτωνει
με εστειλε στο τελος το 7ο… και αναρωτιμουν ποτε θα γινει…
ε ναι…
αν και την ψυλιάστηκα αρκετά νωρίτερα απ το φινάλε του επεισοδίου την φάβα… άντε να δούμε για ποιόν φτάχνει το φέρετρο ο άλλος :lol:
Πρωτη φορα ειδα το πρηβιου του επομενου επεισοδιου μετα το επεισοδιο.
Και νιωθω σαν να μου το σποηλεριασε ολο =/
γενικά δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχουν αυτά τα previews, ποιός παραπλήγας τα εισήγαγε? :?
Τα σπασε το επεισόδιο!
Το preview ήταν όντως μαλακία, γιατί είδαμε τα μισά…πάντως μερικά παλιότερα που είχα δει ήταν πιο “μαζεμένα”, οπότε απλώς μπορεί να έτυχε σε αυτό.
Μέχρι τώρα η 4η season πετάει!
Moυ ήρθε φλασιά όπως έβλεπα Dexter σήμερα αλλά όσοι γουστάρετε την σειρά δείτε όπως και δήποτε την ταινία “Mr Brooks” με τον Κέβιν Κόστνερ, τον Λιαμ Νίσον και την Ντέμι Μουρ. Παρόμοια υπόθεση, χίλιες φορές πιο “άρρωστη” ατμόσφαιρα. Πέρασε στα πολύ ψιλά όταν παίκτηκε στους κινηματογράφους (άλλωστε τα άλοτε εμπορικά ονόματα είναι πλέον ψιλοξεπεσμένα) αλλά μιλάμε για διαμαντάκι. Όσοι γουστάρετε Dexter σπεύσατε…
Πάρτε και το trailer:
what the FUCK??? 8O8O8O
γα#$σε το καινουριο κλασικα…
Ρε εχω δει τους 3 κυκλους κ εχω κατεβασει τον 4ο μεχρι στιγμης αλλα δεν τον εχω δει. Με μια κουβεντα, τι λεει σε σχεση με τους αλλους 3;
γαμαει .δες τον οπως+δηποτε.τα πρωτα 3 επεισοδια ειναι καπως ‘αργα’ αλλα μετα η σειρα κωλογκαζωνει ασχημοτατα.