Dexter

Πάντως η 4η season ξεκίνησε πολύ ωραία!
we love dextaaa!:bounce:

Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, μιας και είμαι στα μισά της δεύτερης σεζόν, αλλά γιατί δεν παρατάει τη Ρίτα για τη Λάιλα ο Ντεξ ? Δε συγκρίνονται. Ειδικά η προφορά της…

γιατί η Ρίτα είναι ξανθιά κ τραυματισμένη ψυχολογικά, γιαυτο

κ την αγαπάμε

Εσύ κάποτε είχες γούστο θυμάμαι.

είσαι κ αντι-Ρίτα πέρα από αντι-ΑΕΚ ?

Πάντως κι εγώ Ρίτα υποστηρίζω!

όταν ο Dexter τη σκότωσε τη Λάιλα το καταχάρηκα!:D:D:D

4 season 2ep kαι τωρα που γραφω θα εχει ηδη προβληθει το 3 ep σε αμερικη

η ριτα ειναι ο μικροαστισμος προσωποποιημενος :stuck_out_tongue:
χιλιες φορες πρεζονι παρα να ξυπνας μια ζωη με αυτην διπλα σου :lol:

Η 4η σεζόν μέχρι τώρα τα σπάει, τρομερά ενδιαφέρον τα νέα storylines και η προσθήκη του John Lithgow ως “Trinity Killer” έχει δώσει έναν άλλο, αρρωστημένο, αέρα στη σειρά! 8)

όντως η 4η είναι και γαμω…σε σχέση με την 3η που δεν με πολύ άρεσε…
εγω πάντως ψηφίζω ριτα δαγκωτό δεν ξερω εχει κατι το γκα…τικο:D

καλα στο 3ο επεισόδιο πε8ανα στα γέλια στο αμάξι που τραγουδούσε η ριτα, ο dexter ειχε μια φατσα ολα τα λεφτά!!!:lol::lol:

xαχαχαχα!!όντως η φάτσα (και των 2 μαλλον) ήταν όλα τα λεφτά!

να υποθεσω σου αρεσε και σενα η σκηνη που εχει ντυθει lara croft… :smiley:

ω ναι

Πολύ γέλιο :smiley:

O Dexter ειναι τρου λεμε.:stuck_out_tongue:

Απίστευτο το 4ο επεισόδιο! Από ανατροπή σε ανατροπή , ειδικά στο τέλος έμεινα έτσι 8O
Αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη σεζόν του Dexter!

o dexter σκεφτοταν ποσες μερες πρεπει να ειναι ακομα καλος συζυγος και η ηλιθια διπλα επαιζα με το χνουδωτο παιχνιδι…dexter kill the bitch:D

αντε για το 4ep τωρα

ontws to 4o epeisodio mas afhse MALAKES

meta apo mia metria apogohteytikh sezon , o dexter einai full power

panw pou eixa skeftei na t parathsw exw porw8ei opws me tis palies kales epoxes twn prwtwn 2 sezon

TROMERO EPEISODIO

les na pe8anei o lundy ? malakia 8anai,kala h deb de th skotwnoun alla o lundy krima ? epishs poso xarhka pou skotwsw thn kariola th mpatsina die bitch die !!!

ta greeklish einai logw pc problems…eyxaristw gia thn katanohsh sas

Νομίζω ότι ο Lundy θα σκοτωθεί και θα αναλάβει τον trinity killer η Deb , πάντως κρίμα γιατί ήταν γαματος χαρακτήρας, μακάρι να βγω ψεύτης.

Διάβασα σε συνέντευξη της Benz - Rita ότι το τέλος της 4ης σεζόν θα είναι σοκ! Θέλω πραγματικά πολύ να δω που θα καταλήξει όλο αυτό! :slight_smile:

poso pio sok apo ayta pou eidame sto 4o epeisodio ?

pwpw k exoume mia vdomada mexri to epomeno…8O

pc problem = greeklish…:frowning:

Στο official site της σειρας εχει καθε βδομαδα δυο μικρα βιντεακια απο το επόμενο επεισόδιο και δειχνει ξεκαθαρα τι εχει γινει με την κατασταση της Deb και του Lundy.Οποιον δεν τον πειραζουν τα spoilers μπορει να το δει.:slight_smile: