Σε λιγο θα εχω νεο DEXTER!!!Aκομα εδω ειστε οι φαν???βγηκε το s03e01!!!και απο οτι τρεηλερ εχω δει,φαινεται γ@ματο…
για 28/09 δεν ειναι να βγει?? βγηκε κιολας??
pre-air… σε λιγο θα κατσω να το δω…μετα βεβαια,οκτωβρη το καινουριο…
με υποτιτλους τι κανουμε;
πολυ καλο κατα την γνωμη το ξεκινημα της s3 ep 1
επιτελους ξαναβλεπω την καλυτερη σκηνη της σειρας…τον ντεξτερ με το κουτι λουκουμαδες να κερναει τους συναδελφουςστο τμημα …τοσο κενος οσο αυτο αυτο το κουτι!
τελειος χαρακτηρας ο ντεξ 8)
καθε φορα τα λιμπιζομαι τ’ ατιμα.
αυριο θα βγει το 2ο επισοδιο…
ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ?
Ειμαι αρχες 2ου κυκλου και εχω πορωθει ασχημα.
Η διαρκεια μου τη σπαει μοναχα αλλα νταξει…
πς, το σαουντρακ ειναι ολα τα λεφτα. Spanish guitars κι ετσι <3
ρεεεεε!
Ξυπνατε ρε, ασελγει ασχημα εις αλλων σειρων σηζον3 !
Το τελευταιο επεισοδιο,παιζει να ειναι το καλυτερο της σειρας κ σιγουρα εχει το καλυτερ φιναλε επεισοδιου…απλα,μενεις μ@λ@κας…dexter ρε,αυτα ειναι…
Aυτο ακριβως.
Κει που λες, νταξει, σειρα εχει ο Μιγκελ, τσαααααααακ insert rude jester here
Εμεινα πισω γαμω,μονο το 1ο επεισοδιο της 3ης εχω δει.
Θα σπευσω να επανορθωσω.
οι πρωτοι 2 κυκλοι ηταν πολυ δυνατοι.ο 3ος εκανε κοιλια.αλλα και παλι η σειρα ειναι πολυ καλη.
εχω την εντυπωση οτι πανε να το κανουν πιο mainstream για να περασει σε πιο πολυ κοσμο.ελπιζω να μην.
ιδωμεν
επισης ελπιζω ο 4ος κυκλος να ειναι στα επιπεδα 1ου/2ου γιατι ο 3ος ειχε πολυ happy end και με ξενερωσε
james bondexter kι ετσι το κανανε το φιναλε του 3ου κυκλου
υποτιτλους εχει κανεις?? απο που κατεβαζετε??
ξερει κανεις ποτε βγαινει καινουργιο επεισοδιο??
του χρονου, λογικα σεπτεμβρη. θα γινει 4ος και 5ος κυκλος απ’οσο ξερω.
Έχει κυκλοφορήσει μια pre-air έκδοση του πρώτου επεισοδίου της 4ης season! Νέος serial killer, επιστροφή παλιών χαρακτήρων, νέες σχέσεις κι ο Dexter μπαμπάς!! Η σειρά παραμένει φρέσκια σαν το πρώτο αίμα
spolierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ακόμα δεν έχω την 3η γαμώτο.
Μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο. Άντε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο αγαπητός μας serial killer.