αυτοι θα την βρουνε την ακρη, εμεις πως θα τη παλεψουμε με το ΣΟΚ !
εχω κανονισμενη προβολη , μεγαλη ΤΒ , ηχεια , ενα καφασι μπυρες , pre - screening event και τα λοιπα.
Το είδα.
Το πιο σημαντικό πιστεύω ήταν αυτό:
ΧΑΜΟΣ.
Επεισοδιάρα ρε πο@#$τη μου!!!8O
είμαι περίεργος να δω τι σκατά θα γίνει στο τελευταίο!!!
double post γιατί μόλις είδα το τελευταίο:D
Τα έσπασε και το τελευταίο!!! Είχε γαμάτο τέλος [SPOILER]και ρισπεκτ στην ντεμπ γιατί ξηγήθηκε γαμάτα8) όπως και ο Κουίν[/SPOILER]
ωραιο ωραιο…
[SPOILER]
αλλα ΠΑΛΙ την γλίτωσε ο πουστης!!!
[/SPOILER]
εγω θα προτιμουσα αλλο τελος
[SPOILER]εκει που ειναι πισω απο τα ναυλον, ο ντεξτερ να σπρωξει καμια ή εδρα κανενα κουτι στην ντεμπρα και αυτη να πυροβολησει την λουμεν,και ο ντεξτερ να τρεξει
για να γινει αυτο βεβαια δεν θα επρεπε η ντεμπρα να εχει γνωρισει την λουμεν[/SPOILER]
[SPOILER]
Quinn for the win ρε!!!
θελω η επόμενη σεζον να ειναι μια κόλαση για τον dexter!!!
[/SPOILER]
[SPOILER]τρελο τελος…και γαμω τις ατακες/διαλογους απο την μεση και μετα…
στην σεζον τωρα
η ιστορια γενικα μου φανηκε καπως πιο ρηχη σε σχεση με αλλες σεζον αλλα ειχε αγωνια σε αρκετα σημεια
δηλαδη πιο “γεματη” απο τις υπολοιπες αλλα αυτο δεν αφηνε χωρο στο να αναλυθουνε αρκετα χαρακτηρες…[για αυτο ρηχη]
επισης ειδα μια προσπαθεια εξορθολογισμου του dexter ως δολοφονου…το λεω σαν θετικο
γενικα σαν σεζον πολυ καλη αλλα στη σειρα ειναι
2
1
5
4
3 :p[/SPOILER]
Aπιστευτο επεισοδιο… απο τα καλυτερα μαλλον εβερ!
Ολα μελετημενα ! διαλογοι τελειοι ! Αναμενομενα καποια βεβεα αλλα απιστευτη ενταση !!
Μονο που δε μας αφησε food for thought για την αλλη σεζον !
Και η 2η έτσι είχε αρχίσει, χωρίς προσάναμα από την 1η.
Ωραίο τέλος, αναμενόμενα τα πανηγύρια.
Και τώρα καιρός να καταλάβω τι σημαίνει 9 μήνες χωρίς Dexter…
αυτη ειναι η καταρα του Ντεξ… welcome to the club then
[SPOILER]εγω θα ειμαι αδικος να πω οτι δεν τρελαθηκα με το τελευταιο;;;
ωραια ας τη γλιτωσει αλλα ας μας τον αφησει σε δυσκολη θεση…ας το μαθαινε η Ντεμπρα, ας γινοτανε κατι με τον Κουιν πιο βαρβατο… εν τω μεταξυ, το αυτοκινητο που τρακαρε ο Ντεξτερ δεν το ελεγξε κανεις;; αφου μας εδειξε πως χτυπησε λιγο…σε αλλες περιπτωσεις τα κανουν φυλλο και φτερο…μετα πως στον πουτσο μετεφεραν τον Τζορνταν…προτιμησαν να το ριξουν στο μελο στο τελος και μας αφησαν σημεια χωρις επαρκη εξηγηση…η σεζον ητανε πολυ καλη, αλλα της αξιζε πολυ πιο δυνατο τελος…ανεμπνευστο μου φανηκε…ελπιζω το χρονου να ειναι η σεζον των αποκαλυψεων. Η εστω να ‘‘φαει’’ τον ντεξ καποιος αλλος σηριαλ κιλλερ…οχι να τον πιασει η αστυνομια βεβαια[/SPOILER]
Τελικά θα βγει και άλλη σεζόν ή ήταν η τελευταία; :-k
θα βγει…(ελπιζω τελευταία)
[SPOILER]
καλημερα!!!
[/SPOILER]
Ωραία!! γτ θα έχουμε ακόμα μια σεζόν Ντεξτερ αλλά και κρίμα γτ φοβάμαι μήπως με την τελευταία σεζόν καταστρέψουν ότι έκαναν τόσα χρόνια…:-k
[SPOILER]καλημέρα:D[/SPOILER]
[SPOILER]Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα πιο δυνατό τέλος.
Ή τουλάχιστον κάτι να μας αφήσει με μια αγωνία για τον επόμενο κύκλο :-s Σε σχέση με την προηγούμενη season σε αυτό το θέμα, έχασε λίγο κατ’ εμέ.
Κατά τα άλλα πολύ καλή season. Και το τέλος αρκετά συγκινητικό για τον Ντεη. Τη συνήθισα τη Λούμεν, θα μου λείψει :([/SPOILER]
Λοιπόν, τις τρεις τελευταίες μέρες ελιωσα με Dexter. Είδα τακα τακα όλη την σεζόν. Εντάξει, ο Ντεξ είναι σταθερή αξία, έχει και την αγωνία του, έχει και την πλοκή του, μια χαρά σειρά είναι, δεν μας αφηνει παραπονεμένους. Νομίζω όμως ότι το πραγμα έχει κουρασει. Η πέμπτη σεζόν ήταν μια χαρά αλλα δυστηχώς μια απ΄τα ίδια. Ο Ντεξτερ δηλαδη έχει ψυχολογικά και δεν ξερει ποιος ειναι και που πάει, ο Χαρι εμφανίζεται καθε τρεις και λίγο και του λεει να τηρει τον κώδικα αλλά το Ντεξτερ που κατα βαθος δεν είναι τέρας αλλά άνθρωπος με αισθηματα δρα αλλιως, η αθυροστομη Ντεμπρα που ειναι μπερδεμένη με τα ερωτικά της, ο αστείος Μασουκα, επίσης…
[SPOILER]ο μπάτσος που τον ψιλουποψιαζεται (ο Ντοουξ στην δευτερη σεζόν, ο Κουιν τωρα), η γυναίκα που μπαίνει στην ζωή του κτλ κτλ κτλ[/SPOILER]
Με άλλα λόγια, αν στην έκτη σεζόν το σιριαλ δεν εχει να δωσει κατι παραπάνω από αυτά που έχει δώσει τις πεντε πρωτες σεζον (και που στην πέμπτη κατέληξαν να ειναι κλισέ) καλύτερα να μην την δουμε καν…
αυριο στις 23.00 στο σκαι τα δυο πρωτα του τεταρτου κυκλου
τελικα το αρχισε απο τον πρωτο κυκλο
Άρχισα χθες (και τελειώνω σήμερα) το Death Note,και αναρωτιέμαι…
μόνο εμένα μου φαίνεται μεγάλη η ομοιότητα???
χαχα kira vs dexter!!
εε εντάξει οχι και μεγάλη…
απλα ειναι και οι 2 ψυχακια…