8O… σε 2 μερες??
μαλλον ναι… εγω δεν θυμαμαι ομοιοτητα εκτος του οτι ειναι δυο ανθρωποι που καθαριζουν εγκληματιες…
8O… σε 2 μερες??
μαλλον ναι… εγω δεν θυμαμαι ομοιοτητα εκτος του οτι ειναι δυο ανθρωποι που καθαριζουν εγκληματιες…
[SPOILER]Και ο Kira δε δίσταζε να καθαρίσει και αθώους που τον απειλούσαν… δε νομίζω να έφτανε ποτέ ο Dexter σε αυτό το σημείο…[/SPOILER]
Ναι,μόλις τελείωσα το τελευταίο.Το πρώτο το άρχισα 5 το απόγευμα χθες
elfstone,αυτό που λες είναι μία διαφορά…δεν είπα ότι είναι και κλεμμένο
[SPOILER]οκ,ο ντέξτερ έχει περισσότερες ηθικές αξίες,επίσης αυτό που έχει είναι επίκτητο,προσθέτω εγώ,ενώ ο κίρα το επέλεξε[/SPOILER]
[SPOILER]Το ότι και οι 2 βρίσκονται σε τόσο αδιέξοδες καταστάσεις,ότι δουλεύουν για την αστυνομία και πολλές φορές ερευνούν τους ίδιους τους τους εαυτούς,το ότι χρησιμοποιείται παρανοϊκώς τεράστια και τέλεια λογική και στις 2 σειρές,το ότι το τέλος του death note ταιριάζει πάρα πολύ σε πιθανό τέλος ντέξτερ,δεν σας πέρασε από το μυαλό? :p[/SPOILER]
ο 5ος κυκλος εσκισε την γη στα δυο ε.
σαν τον 4ο οχι. καλος ηταν ο 5ος, αλλα δεν ηταν ουτε 1ος ουτε 4ος…
αγαπαω τον 5ο ειμαι ευαισθητη και μου πατησε κατω την ψυχη…
Ο 4ος κύκλος είναι με διαφορά ο καλύτερος μέχρι τώρα… ειδικά το τέλος…8O8O
Μετά είναι 5ος και 1ος μαζί για μένα, και ακολοθούν 2ος και 3ος…(πολύ μέτριος τολμώ να πω…)
Ο 1ος και ο 2ος κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά [κυρίως λόγω πλοκής αλλά και σε όλους τους αλλους τομείς δεν υστερούσαν]
Ο 4ος παίρνει επάξια την 3η θέση [κυρίως λόγω εκπληκτικού τέλους, επίσης δεν υστερούσε σε τίποτα]
στη συνέχεια ο 5ος [ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συν οι διάλογοι και οι ατάκες,και η αγωνία,αλλά από περεταίρω ανάλυση χαρακτήρων δεν ήταν κάτι το τρομερό]
και τέλος χαμηλά,ο 3ος που μπορεί στην τελική να ήταν απλά ένας μέτριος κύκλος αλλά χάλασε το σερί…
Στον δεύτερο κύκλο αυτό που δεν με άρεσε είναι ότι άργησε να εμφανιστεί ο κακός της υπόθεσης… Τα πρώτα επεισόδια ήταν λίγο βαρετά… Αντίθετα στην πρώτη, με το καλημέρα έχει δράση…
ο 2ος κανει κοιλια στην μεση. ο 1ος και ο 4ος δεν κανουν καθολου, για αυτο ειναι και οι καλυτεροι. ο 3ος ειναι μακραν ο χειροτερος, αλλα οχι του πεταματου. ο 5ος ηταν καλος, αλλα οπως εχει πει και καποιος αλλος ακολουθει απλα το κλασικο τρυπακι που εχει. αν δεν ειναι να δουμε παλι κατι σαν τον 4ο στην 6η σεζον καλυτερα να το κλεισουνε το μαγαζι.
Συμφωνώ 1000% με το αποπάνω ποστ.
[SPOILER]στανταρ η ντεμπ θα μαθει…πρεπει να γινει ετσι![/SPOILER]
Εμενα μαρεσε παρα πολυ ο δευτερος κυκλος, δεν ξερω γιατι μερικοι δεν καλυφθηκαν. Ειχε τρελη δραση, ειχε την παρανοικη Αγγλιδα, ειχε τον Ντοουκς που τα σπασε σαν χαρακτηρας, τα παντα ειχε.
Γενικα συμφωνω με καποιον λιγο πιο πανω που ειπε οτι οι πρωτες δυο σεζον ειναι οι καλυτερες. Μετα 100% παει η υπεροχη 4η σεζον φυσικα, και μετα 5η και 3η, νομιζω ολοι συμφωνουν τουλαχιστον για τις δυο αυτες σεζον και τη θεση που παιρνουν.
Αναμενουμε με αγωνια και την εκτη σεζον φυσικα, μακαρι να μαθει η Ντεμπρα!
τη season 5 δεν την αναφερει καν. μηπως το tease ειναι περσινο και απλα του κοτσαρναε το 6 ετσι για να μπαινει κοσμος? αλλωστε ηταν και νωρις για να εχει βγει καποιο.κατα τον ιουλιο πιο πιθανο θα ηταν.
mos def ρε στον νεο κυκλο, yo
με πιανει μια χαρα οταν βλεπω κατι για τον Dexter ή ακουω τις μουσικες της σειρας
απο τις πιο γαματες σειρες π εχω δει!!!