DHG vs FM

δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη η συγκριση μεταξυ των δυο μπαντων, αλλα συγκριση με αντιστοιχα περιπου χρονολογικα αλμπουμς μπορουμε να κανουμε.
δεν θα εχουμε και μεγαλη προσελευση κοσμου, οποτε αυτοι που γουσταρουν και τις δυο μπαντες καλυτερα να ψηφισουν, μη το κανουμε μονοπολιο το ζητημα(ξερουμε προς τα που γερνει δλδ).

ξεκιναω με τη σιγουρη λυση που ειναι η 6 επιλογη.
και επισης καποιος μοντ να βαλει 2 επιλογες στον καθε χρηστη, διοτι το ξεχασα και σας παρακαλω πολυ.

Κάποιος πίνει πολύ.

τι εννοεις Βασιλη;

ακουγα το ντεβλρυ σημερα το οποιο βγηκε ιδια χρονια με το σατανικ αρτ και μου εσκασε ο συσχετισμος.

Ενταξει, το poll εχει καποια λογικη. Μιλαμε για τα δυο πιο ανανεωτικα (sic) και hyped (κατα μια εννοια) black metal σχηματα που εχουν απασχολησει περισσοτερο το κοινο τελευταια, οποτε. Εδω συγκρινουμε προσωπικα γουστα, δλδ, η συγκριση δισκων απο θεμα χαρακτηριστικων δεν εχει καμια απολυτως βαση.

Αν και παλι, σαν επιλογες τις βρισκω λιγο αβασιμες απο την αποψη οτι το Devilry οσο καλο και να ειναι δεν αγγιζει Satanic Art το οποιο περιεχει το καλυτερο ισως κομματι των DHG (Traces) ε και γνκ το να συγκρινεις το 666 με το Salvation ειναι ιδιο με το να συγκρινεις ραπανακια με πατατες. Και τα δυο σ αρεσουν πολυ, αλλα τα τρως σε διαφορετικες φασεις. Αν και 666>συμπαν.

Ωραια ιδεα ομως, η συγκριση του Supervillain με το Maranatha. Εν τελει θα ελεγα πως το Maranatha καταληγει καλυτερο album σε συνολο, αν και το Supervillain, τωρα που περασε καιρος, οφειλω να παραδεχθω πως συνθετικα στεκεται στο ιδιο επιπεδο με το 666, μονο που επρεπε να εχει αλλα φωνητικα, μιξη, παραγωγη, και κοινως μετα απο την ηχογραφηση εκεινου του demo πηραν τα μαστερ και τους αλλαξαν το θεο και τη μανα.

Ευτυχως ο Κιρκ θα εκδοσει το ντεμο του Supervillain ως επισημη κυκλοφορια και να σας πω την αληθεια εχω μια κρυφη ελπιδα πως θα φωναξουν ξανα τον Κβοστ να τα τραγουδησει οπως ηταν στο λαιβ, ή θα κερασουν 5-6 ρετσινες τον αλλο τον καραφλα να τα ακουσουμε επιτελους οπως πρεπει, κοινως με τον τροπο που αποδωθηκαν στην Αθηνα (για θεσσαλονικη δεν ξερω), ή ουαν φουτ ιν χελλ μαδαφακας, επειδη αυτος ξερει πως πραγματικα ισοπεδωνουν. Μεχρι τοτε ομως (αν και δεν το πιστευω πως θα γινει κατι τετοιο), Maranatha.

με την κενωση στο παιχνιδι τι θα ελεγες; =Ρ

Ζαβολια με τα ιπι. Δεν ξερω.

Μαλλον SA, λογω του Traces και μονο. Ειναι εκει που σκαει ‘‘το’’ ριφφ κι αντιλαμβανεσαι πως προκειται για ενα συναισθημα απεριγραπτο, απο αυτα που αποτυπωνονται σε νοτες once in a lifetime.

το traces ειναι πραγματικα λογος για να εχει καποιος αγαπημενο αλμπουμ, εστω και για ενα κομματι.

Satanic Art > Devilry.
Το 2ο ειναι πολυ καλο επισης αλλα το Satanic Art ειναι απο αλλο πλανητη.
Το Salvation λενε οι βαρβαροι οτι ειναι το 666 της δεκαετιας μας.
Το Supervillain ειναι αξιολογοτατος δισκος.αλλα με αρκετα εμφανη ψεγαδια.
Απο την αλλη το Maranatha ειναι ο καλυτερος δισκος που θα μπορουσε να
βγαλει ο Arioch αυτυ την στιγμη.