Ακουσα τον δισκο εν τελει…Μου φαινεται οτι προσπαθωντας να ξεχωρισουν απο τον σωρό εχουν αναμείξει ενα καρο επιρροες αλλα δεν τους βγηκε σε θεμα συνθεσεων…:-k
Tι
Λες
Ρε
Κακομοιρη!!!
Γνωστο και ως ΤΛΡΚ
To μελλον θα δειξει και για αυτούς…
ΤΛΡΚ κι απο μενα.
Όσοι γουστάρατε τη δισκάρα (και δεν την ακούσατε μόνο και μόνο επειδή έχει γυναικεία φωνητικά ) ρίξτε μια αυτιά στους Estradasphere.
Έπεται κριτική για το dvd που έβγαλαν. Πολύ καλοί. Έχουν διασκευάσει και ελληνικό κομμάτι. Mekapses geitonissa.
Οι Diablo ετοιμάζουν καινούρια πράματα.
εγω εχω ακουσει μονο 3 τραγουσια το Wedding March For A Bullet(η καπως ετσι),το Balrog Boogie kai to Vellvet Embracer τα οποια μπορω να πω οτι με το πρωτο ακουσμα μ ενθουσιασαν και γι αυτο θελω να παρω το cd απο net γιατι απ οτι εχω ακουσει δεν κυκλοφορει στην ελλαδα .βασικα εχω βρει ενα site αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο http://black-legion-shop.de
μηπως καποιος απο εσας ξερει εαν το συγκεκριμενο site ειναι αξιοπιστο η μπορει να μου συστησει καποιο καλυτερο?
Εγω το πήρα απο το Alone Θεσ/νικη πριν αρκετό καιρό, το πλήρωσα 20 ευρω και ήρθε απο Σουηδία. Άμα θές πάρε ενα τηλ να ρωτήσεις, πρέπει να είχε φέρει παραπάνο απο ένα, 2310-266-772.
το νεο τραγουδι που παιζουν ηδη live, The Vodka Inferno, κινειται σε πιο metal ρυθμους
Μακάρι ο νέος δίσκος να είναι λιγότερο metal πάντως .
egw eipa gia to kommati oxi gia ton disko. O diskos kruvei perissoteres ekplikseis apo to Butcher’s Ballroom
Τους είδες live ??
Εδώ ο κιθαρίστας με την κόκκινη καμπαρντίνα θυμίζει λίγο Ταμπάκη
Mενα με κουρασε:dunno:
:stereo:
Μωρε κουραζομαι λογω φωνητικων κυριως(δε το μπορω αυτο το συνεχες οπερετικο ζαλισμα.Θελω να “σπαει” καπως οπως πχ στους Χαγκαρντ.Ασε που σε φασεις δε μου “κολλαει” κιολας με τη μουσικο μερος ),οι συνθεσεις πολυ καλες ειναι και πρωτοτυπες(αυτο το ριφακι στο porcelain judas τα σπαει btw).Και το οβερνταμπινγκ το ψιλογαμαει κατα τη γνωμη μου…
Overrated:p