Diamond Head

Υπερθειλες σε μια εποχη που οι αλλοι ηταν γκευ…:stuck_out_tongue:

προσωπικο αγαπημενο το borrowed time.διεπει το συμπαν

My mother waaas a wiiiiiitch.she was burnt aliiiiiiiiiiiiiiive
Thankless liitleeeee biaaaatch.for tha teaars i crieeeeeeed

Τα 2 πρώτα άλμπουμ είναι υπερέπη.Το τρίτο χάνει λίγο σε σημεία αλλά καλό.Πρώτα άκουσα Am I Evil? και Ιn the Heat of th Night.Solos,riffs κτλ τέλεια ενώ στα συν και η παραπονιάρικη φωνή του Harris θεϊκή!Προσωπικά αγαπημένο το Lightning to the Nations με το φοβερό ξέσπασμα μετά την σκοτεινή εισαγωγή.ΈΠΟΣ!Α!Και το καλύτερο N.W.O.B.H.M. ντεμπούτο δεν είναι δικό τους.

μα καλά τι να λέμε τώρα ; από τους θεούς του κινήματος … για μένα το καλύτερο τους είναι το ντεμπούτο … αν κ το Borrowed Time μετράει επίσης … με χαλάει το τραγούδι Call me . πολύ κλαψιάρικο , πολύ κάπως …
πάντως αξίζει κάποιος να τους ακούσει για να γουστάρει .:stuck_out_tongue:

κρίμα για τη συνέχεια του συγκροτήματος … όταν κάποιος δν κάνει σωστές επιλογές έχει κ το αντίστοιχο αντίκτυπο .
μετά το Borrowed Time ζήτησε να τους μανατζάρει ο μάνατζερ των Foreigner και ο κύριος Harris προτίμησε να τους μανατζάρει η μανούλα του …#-o
σκεφτείτε π θα μπορούσαν να φτάσουν …

That’s the price you pay …

Βάλε και ένα πολλ με καλύτερα τραγούδια να βγει το sucking my love να τελειώνουμε…

ρε αυτο παιζει να το χω ακουσει 3000 φορες στο ριπιτ.ΓΑΜΑΕΙ!

…στο οποίο Sucking my love, μπορείτε να ακούσετε ουκ ολίγα ριφφς που υπάρχουν εδώ και εκεί στο Κιλλ Εμ Αλλ. :stuck_out_tongue:

Γενικώς, πολύ καλά τα 2 πρώτα τους (δεν έχω ακούσει νότα από τα επόμενα). Αγαπημένο κομμάτι θα έλεγα το In the heat of the night, πολύ συναίσθημα.

Όσο για το Αm I Evil? πάντα το θεωρούσα πολύ βαρετό κομμάτι.

Mια και μιλησαμε για θεους του κινηματος να ανφερω και τους Tokyo Blade που για μενα ειναι μαζι με τους Diamond Head οι καλυτερες NWOBHM μπαντες (των Iron Maiden, Def Leppard και Saxon εξαιρουμενων για προφανεις λογους!)…Το Night Of The Blade ειναι απο τους αξιολογοτερους δισκους κλασικου heavy metal

Εγώ πάντα το έβλεπα σαν την απάντησή τους στο Symptom of the Universe!:slight_smile:

η εισαγωγή είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ επιρρεασμένη από το τραγούδι The City War March των καναδών Triumph .
για πάρτε μια " αυτιά" εδώ.:slight_smile:

Ενδιαφέρον…
Αναφερόμουν πάντως στο γρήγορο riff.

ΝΑΙ ΡΕ ! [SIZE=“6”]Tokyo Blade !![/SIZE] :smiley:
μεγάλη μπάντα κ αυτοί ! αν και το ντεμπούτο τους είναι το αγαπημένο μου από αυτούς , δν διαφωνώ πως και το Το Night Of The Blade είναι απλά δισκάρα .

http://www.youtube.com/watch?v=amvOKaaepo0

αλλά αν αρχίσουμε να αραδιάζουμε NWOBHM μπάντες ας πάμε στο αντίστοιχο θρεντ …:lol:

Επισης γουσταρω κλπ…Οχι οσο αλλες μπαντες του κινηματος μαις και αυτοι ειναι και ειναι μπετον αρμε ειναι ισως too hard rock για μενα…Παντως το lightning to the nations εχει αυτοο το prince μεσα…Παραπονιαρικο-κλαψο-καβλο μουσικη.
Εχω ακουσει και το τελευταιο τους το οποιο ασχημο δεν το λεγες.

Αν τους ειχε αναλαβει ο μανατζερ των foreigner παιζει να ειχαν ακουσει την ιδια οδο που ακολουθησαν πολλες 70s μπαντες…Βεβαια ποτε δεν ξερεις.

Μεγάλο συγκρότημα. Και το “Lightning to the nations” και το “Living on borrowed time” είναι καταπληκτικοί δίσκοι-με την πλάστιγγα υπέρ του πρώτου για λίγο, αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Πάντα τρελαινόμουν με αυτόν τον Zeppelin αέρα που έφεραν στο -πρωτόλειο τότε- metal-ειδικά λόγω της φωνής του Harris. Παρ’όλα αυτά, λίγος κόσμος “νιώθει” και ακούει Diamond Head…κρίμα.

+1000
Τα έγραψες όλα!

Για μένα το Lightning…είναι εύκολα ο καλύτερος NWOBHM δίσκος. Απλά.

http://www.youtube.com/watch?v=tETDSiAQBF4

πλάκα κάνεις :expressionless:

Πολυ καλο συγκροτημα απο τους πρωτοπορους του N.W.O.B.H.M., απολυτη δισκαρα το Lightning to the Nations και θα μπορουσαν να ειχαν φτασει πιο ψηλα και κριμα… Μετρανε πολυ…

αλμπουμαρα και το Lightning to the nations…δεν το ειχα μεχρι χθες…ΧΕΕΕΕΛΠΛΕΕΕΣ!!!..ψιλοξενερωσα π μαθα οτι δεν εχουν πια εκεινο τον τραγουδιστη…αλλα θα τιμησω εννοειται αν ερθουν νοεμβρη.

καιρος ηταν…

Lightning to the Nations (το ομωνυμο) ΡΕ!

ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ!

ΕΠΙΤΑΦ…μου γαμησες ρε…[-X