Diary Of Dreams / Fields Of the Nephilim live dates

εντάξει δεν υπάρχει αυτό:

με τον Κοργιαλά στη σκηνή στη Θεσ/νική στο κομμάτι Chemicals. Α ρε Diary τι σου ήταν να πάθεις #-o #-o #-o #-o

Όχι θεε… και τραγουδάνε και μαζί κιόλας… :? :eek: :expressionless:

Μετά τον Ιωαννίδη suppοrt στους Cure, τον Κοργιαλά στους Diary, τι έχει σειρά? Ο Κότσιρας στον Manu Chao? (όπως είπε μια φίλη, να βγει στη σκηνή με το τουμπερλέκι μαζί με τον Manu και ν’ αρχίσει “λέει, λέει, λέειειει…”) :smiley:

ΟΠΑ!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΦΡΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!!#-o #-o #-o #-o #-o #-o

Ηell-e-os!!!#-o

πάρτε το the curse από το οξυγόνο:

(αν και εδώ δεν φαίνεται τπτ μιας και ο Hates παρακάλεσε να κλείσουν όλα τα φώτα, και να γίνει ησυχία καθώς αφιέρωσε το κομμάτι σε κάποιο δικό του πρόσωπο που πέθανε προσφατα)

πως γινεται και αυτη η ηλεκτρονικη μουσικη των Diary Of Dreams εχει τοση απηχηση στον μεταλο/ροκ κοσμο?

νομιζα οτι ειναι μεταλαδες τα παιδια κ ακουγονται κ προμοταρονται τοσο…

μπα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα promotion για ένα φτασμένο γκρουπ σαν τους Diary. Kαι δεν νομίζω να τίθεται θέμα ηλεκτρονικής και μη μουσικής, εφ’οσον είναι απλώς καλή μουσική. Έχουν βγάλει και 10 δίσκους και είναι από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο. Στην Ελλάδα έρχονται από το 98. Άκου κομμάτια όπως Aphelion, June, Flood of tears, κλπ κλπ και θα το καταλάβεις και μόνος σου!

και γενικά δλδ εντάξει, και το goth παρακλάδι της ροκ είναι οπότε γιατί να είναι περίεργο??

Τι παει να πει λοιπον’‘μεταλο-ροκ κοσμος’’???Οσοι ακουνε δηλαδη μεταλ και ροκ απαγορευεται η μηπως ειναι ιεροσυλια να ακουνε και να γουσταρουν και τετοια ειδη?Οπως και το αντιθετο…οι ταμπελες μαλλον’‘σκοτωνουν’'τη μουσικη κ οχι η πειρατεια…:slight_smile: :slight_smile:

Βασικα δεν θα ελεγα οτι προμοταρονται, το θεμα ειναι οτι το mood ειναι απιστευτα μαυρο οποτε ειναι πολυ πιο πιθανο να τους γουσταρει ενας φαν του ατμοσφαιρικου μεταλ παρα ενα χαρουμενο ροκ γκρουπ πχ :wink:

Δεν θα συγχορησω ποτε στον εαυτο μου οτι εχασα το She And Her Darkness, ενα απο τα 10 αγαπημενα μου κομματια ανεξαρτητου ειδους :frowning:

αυτο το βλαμμενο το emo το κοργιαλα τι τον βαλαν διπλα στον hates να γκαριζει?? δηλαδη ελεος!!!

εντάξει μωρέ, δεν είναι η πρώτη φορά που το σαππορτ είναι άσχετο, αλλά οκ αυτό παραπήγε. Αν προσέξετε στο βίντεο ξεχνάει να τραγουδίσει εκεί που πρέπει.

Τεσπά, μία καλή περίληψη του live μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

καλησπερα!
επιτρεψτε μου ενα παν-ασχετο σχολιο. Ξανακουω τη μουσικη του oldboy.ποσο τελεια. μα ποσο τελεια!
αυτο.
παναγιωτης :slight_smile: HELL-o!!

καλημέρα, ρε ψυχή!!!

Δεν ξέρω τι είναι το oldboy, αλλα οκ! Αν θες πάντως να κάνεις άσχετα σχόλια, μπορείς ανετα να πας στο οφφ - τόπικ και θα βρεις ό,τι φαντάζεσαι! 8)