Λεωφορειο της didi για rockwave

γεια σε ολους!
Θα παω στο rockwave στις 27/6 αλλα μενω θεσσαλονικη και θα παω Αθηνα με τρενο.Εχω ακουσει για τα λεωφορεια της didi αλλα δεν ξερω πως μπορω να κλεισω θεση,απο που ξεκιναει και ποια δρομολογια εχει…
Αν καποιος γνωριζει ας με ενημερωσει please γιατι νιωθω λιγο χαμενη!!!
Ευχαριστω πολυ!!!

νομιζω υπαρχουν αναλογα πιο παλια θρεντς…κανε κανα σερτς και κατι θ βρεις…γω δεν ξερω να σε βοηθησω…

Πας κάποιες ημέρες νωρ’ιτερα στο υποκατάστημα του Sunways Τravel στη Θεσσαλονίκη ( Λ.Νίκης 9Β & Κομνηνών - λίγο πριν την Αριστετέλους δύο στενά πριν όπως πας από το Λιμάνι) & κλείνεις θέση, πέρυσι ήταν δέκα ευρώ με επιστροφή, ακριβούτσικο το ξέρω αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Το καλό είναι ότι φεύγει από το σταθμό Λαρίσης άρα κατεβαίνεις από το τρένο & φεύγεις για Μαλακάσα. Έχει κάθε μια ώρα νομίζω από τις 16.30 και μετά αν θυμάμαι καλά (νομίζω 16.30, 17.30 & 19.30), διαλέγεις πια ώρα θες παίρνεις την απόδειξη σου και αυτό ήταν.

Ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!:slight_smile:

Πηγα στο υποκαταστημα που μου ειπες αλλα φαινεται να ειναι κλειστο(εχει κ 5-6 λογαριασμους οτε ριγμενους μεσα)Ξερεις αν μπορω να βρω εισιτιριο καπου αλλου???Ευχαριστω…

Η εταιρία που έχει αναλάβει τη μεταφορά προς και από το Terra Vibe είναι η Sunways Travel στην Αθήνα,τα τηλέφωνα και η διεύθυνση τους για περισσότερες πληροφορίες, είναι:
SUNWAYS TRAVEL & SUNWAYS AVIATION
ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 15Α
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, 10557 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-3234513 210-3234521 210-3234523 210-3234524

Ελπίζω να βοήθησα

Μόλις τους πήρα τηλ στην Αθήνα γιατί το τηλ. της Θεσσαλονιίκης δεν λειτουργούσε μου είπαν ότι πράγματι έκλεισε μέχρι το Σεπτέμβριο (καλά αυτό καθόλου δε μας νοιάζει).

Υπάρχει τρόπος να δηλώσεις το όνομα σου στο τηλ της Αθήνας (210 32345113) καταθέτεις τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας πούνε & όταν πάρεις την απόδειξη επικοινωνείς ξανά μαζί τους (στο τηλεφωνικό κέντρο επιλέγεις το 4) και κλείνει θέση.

Φυσικά τώρα που ανοίγουν από το πρωί οι πόρτες αλλάξανε & οι ώρες των λεωφορείων (10.00, 16.00, 19.00).

Γενικά επειδή η φάση έγινε τρέχα γύρευε εγώ θα ψαχτώ να πάω με απευθείας εκδρομή με τον Patsi που συνδιοργανώνει μεταφορά ή με τον Rock Radio και ας είναι τρελή ταλαιπωρία να γυρνάς καπάκι σκονισμένος και ταλαιπωρημένος μετά τη συναυλία.

Αν θες τώρα να πας σε περισσότερες από μία μέρες & δεν υπάρχει άλλος τρόπος και με τα τρένα δε βγαίνει άκρη από Θεσσαλονίκη…