Καταγγειλετε την Didi για τη συναυλια του Roger Waters

XAXAXAXAXA you did justice!

Η Rocking music productions ξεκίνησε το 2013 από μια διαδυκτιακή κοινότητα φίλων απογοητευμένους από την συναυλιακή κατάσταση στην ελλάδα,που με βάση την ανιδιοτελή βοήθεια των εκατοντάδων μελών του φόρουμ,οργανώνει συναυλίες από όλο το φάσμα του σκληρού ήχου.Ο πρόεδρος της εταιρίας εκλεγμένος από την κοινότητα με αιρετή διαδικασία ανα 2 χρόνια αναφέρει
"Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στο χώρο του θεάματος ορμώμενοι από την αδιαφορία και την ελαφρότητα που συναντάμαι στον τομέα στη χώρα μας.Τα χιλιάδες μέλη μας εθελοντικά είναι σε θέση να εγγυηθούν την άρτια οργάνωση με κύριο μέλημα το σεβασμό προς τον θεατή ,το περιβάλλον και την αισθητική."
Με τι κεφάλαια πορέυεται η εταιρία?
"Εφόσον δεν έχουμε σαν οργανισμός την οικονομική δυνατότητα και λόγω της οικονομικήςκρίσης είναι δύσκολο να δανειοδοτηθούμε από τις τράπεζες,βασιζόμαστε στη μέθοδο του crowdfunding,μιας τακτικής που εφαρμόζεται ευρέως στοεξωτερικό,αρχίζοντας από τα μέλη της κοινότητας που καταβάλουν μια ετήσια συνδρομή των 100 ευρώ,με το προνόμιο της ελευθέρας εισόδου στις συναυλίες της εταιρίας ,και επίσης συνάπτοντας σημαντικές χορηγίες.
Η RMP,είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση και τα κέρδη που θα προκύπτουν από μια συναυλία π.χ.θα αντιστοιχούν σε χαμηλότερο εισητήριο ή δωρεάν όσο αφορά το επόμενο event.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΩΡΗΣ.
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ DIDI.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΗΒ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΘΑΡΘΕΙΤΕ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ‘ΣΚΑΣΕΤΕ’ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΠΕΛΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ROGER WATERS ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΛΑΗΒ ΡΕ ΓΙΔΙΑ.
ΑΝΤΕ,ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.
ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ!
ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ Κ ΜΙΛΑΤΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!) ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τις παγαποντιές της Didi προσωπικά εφαρμόζω ένα ‘‘κολπάκι’’ που ίσως να εφαρμόζουν κι άλλοι όσο κι αν καίγονται να πάνε σε μια συναυλία της. Παίρνω εισιτήριο 1-2 μέρες πριν από τη συναυλία, γιατί συνήθως δε γίνεται αλλαγή χώρου τελευταία στιγμή. Όσοι έρχονται από άλλες πόλεις ίσως να μην μπορούν να το ρισκάρουν βέβαια, αλλά για όσους μένουν Αθήνα είναι μια κάποια λύση για να μη βρεθούμε να τρέχουμε Μαλακάσα τελευταία στιγμή.

με αυτο το σκεπτικο ομως, δεν φαινετεαι προπωληση κ αν το κανουμε ολοι, το πιο πθιανο στο τελος ειναι να μην δουμε τη συναυλια…συν του οτι μας εχουν βαλει στο τρυπακι με τα πρωτα πχ 3000 ειστηρηια να ειναι πιο φτηνα…
καλο σκεπτικο,αλλα δε νομζιω οτι μπορει να λειτουργησει εαν το κανουμε ολοι μας…

Λώρη κλαίω ασταμάτητα. Γιατί μας το κάνεις αυτό;;;;

Σε παρακαλώ! Κάνε τις γνωστές τις κολοτούμπες σου και αναθεώρησε.

ΟΡΙΣΤΕ,ΠΑΡΤΕΣ

Θέλει και λίγο ρίσκο μπας κι αλλάξει κάτι. Έχεις δίκιο, αλλά παρτίδα σκάκι κατάντησε το πράγμα.

Sabotage θελει…αν δε παει κανενας σε διοργανωση της ντινιτ, θα αναγκαστει να κλεισει ή να βαλει μυαλο αλλαζωντας τα σκηνικα…αν γινει κατι τεοιο οι ανταγωνιστριες εταιρειες πχ detox, μπορει εκμεταλευτουν την ευκαιρια για ενα καλυτερο συναυλιακο καθεστως…μαζικη οργανωση θελει κ ομαδικη κινηση για να πετυχει αυτο

+10000

Ναι, τώρα μάλιστα. Εδώ δεν έχουν πετύχει μαζικές κινήσεις για πολύ σοβαρότερα πράγματα, στις συναυλίες του Λώρη θα πετύχουν; Στη χώρα αυτή συνείδηση συνόλου δεν υπάρχει…

ολοι λειτουργουν σαν προβατα…αλλα απο καπου πρεπει να γινει η αρχη…με το να μαζευεσαι στο συνταγμα και απαλ αν φωναζεις δε κανεις τιποτα…θελει δραστικοτερα μετρα.εδω πχ εδρασε μαζικα ο κοσμος κ εγιναν καποιες κινησεις οπτοε αλλαξε αυτο.αν το κανουμε κ σε αλλα πραγματα, μπορει να λειτουργησει…γιατι οχι;αλλα θελει πραξεις κ οχι τυπου απλα φωναζω ή κραζω…οπως εψω πυο εγινανα καταγγελιες για τη συναυλια κ επιασε τοπο…

Το θεμα του Συνταγματος ειναι κατι το εντελως διαφορετικο και δεν νομιζω οτι μπορουμε να τα συγκρινουμε αυτα τα δυο. Στο ενα μιλαμε για εξαθλιωση του λαου, για κλεψιμο των μισθων, για πεινα για για για + χιλιαδες μπατσους/ασφαλιτες κτλ κτλ γυρω σου και στο αλλο για μια απλη συναυλια και για διασκεδαση.

Δεν υπαρχει συγκριση λογω διαφορων οπως ανεφερες κ εσυ, αλλα εχουν κοινο παρανομαστη.
κανενα προβατο δε σωθηκε βελαζοντας…

Μπράβο που καταγγέλετε παιδιά, και προπάντων μη ξεχάσετε μεθαύριο να ξανακαταγγείλετε μέσα στη συναυλία.

Εννοείς να διαμαρτυρηθούμε μέσα στο στάδιο φωνάζοντας; Ο χώρος της συναυλίας δεν είναι ο ενδεδειγμένος για διαμαρτυρίες φίλε μου, εκεί πάμε να απολαύσουμε το θέαμα. Αν μετατρέψουμε το στάδιο σε πλατεία συντάγματος και χαλάσει το όλο κλίμα απλά ξεφτιλιζόμαστε και πάνε στράφι τα χρήματα που δώσαμε. Οι καταγγελίες έγιναν, αντίδραση έντονη υπηρξε και κερδίσαμε, δεν χρειάζεται για αυτό το θέμα να γίνει κάτι άλλο τώρα.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

στην τελική τόσο λίγοι που θα είμαστε δεν θα ακουγόμαστε κι όλας και να θέμε …:roll::roll::roll:

Δεν ξέρω αν θα είμαστε τόσο λίγοι, θα δείξει. Θα έχει αρκετό κόσμο σίγουρα αλλά άυριο θα μας λυθεί η απορία!

και μετα μας ελεγε οτι χωραγε αυτο στο terra vibe…φανταστειτε τι περικοπες θα ειχαμε…

γελάω πολύ όταν βλέπω σχολιασμούς για τρόπους διαμαρτυρίας από κινητά που στοιχίζουν δυο μηνιάτικα …