Καταγγειλετε την Didi για τη συναυλια του Roger Waters

Οποιος ειναι εναντια σε αυτην την αλλαγη του χωρου και της ημερομηνιας της παραστασης του Roger Waters ας κανει μια αιτηση παραπονων εναντια στη didi music. Καιρος ειναι να λειτουργησει και κατι σωστα σε αυτην τη χωρα και να αποζημιωθουν οσοι ζημιωθηκαν και οχι να τα τρωνε κατι λαμογια.Οσοι βαρεθηκατε να σας (μας) πιανουν κοροϊδα και να παιζουνε με τα λεφτα μας, ακολουθηστε τις παρακατω οδηγιες.Κανενα προβατο δε σωθηκε βελαζοντας,μη μενουμε μονο στα λογια, ας το κανουμε πραξη οπως το εκαναν και πολλα αλλα θυματα της συγκεκριμμενης εταιριας.ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!

  1. μπαινουμε στη σελιδα υποβολης παραπονων- καταγγελιων της γενικης γραμματιας καταναλωτη, οπου ειτε ανωνυμα ειτε επωνυμα, μπορουμε να κανουμε τη καταγγελια

http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html

  1. συμπληρωνουμε τη φορμα με τα στοιχεια της εταιρεια τα οποια θα βρει κανεις εδω
    http://www.didimusic.gr/el/epikoinwnia/plirofories/

  2. μπαινουμε σε αυτη τη σελιδα για να εχουμε ενα πρωτυπο απο μια καταγγελια που εκανε ενας ακροατης και ειτε το αντιγραφουμε ειτε το συμπληρωνουμε ειτε το τροποποιουμε http://e-tetradio.gr/ar9285el_stiggkatanalwtienantiontisdidimusicgiatisynayliatoyrogerwaters.html

α)το πρωτο μερος του κειμενου το επικολλουμε στη φορμα στο σημειο Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

β)το δευτερο μερος του κειμενου (αυτο με τα αστερακια), το επικολλουμε στη φορμα στο σημειο Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

  1. εαν εχουμε κατι επιπροσθετο, συμπληρωνουμε με τη σειρα μας κατι.στη δικια μου περιπτωση,συμπληρωσα το κειμενο με το εξης: κατα την αγορα εισητηριου απο το ticket house κ ιντερνετικα, δε παρεχονται ο οροι αγορας του εισητηριου χωρις να εχεις καταβαλει το αντιτιμο πριν.Δηλαδη γνωριζουμε εκ των υστερων τους ορους που αναγραφονται, αφου πρωτα το εχουμε ηδη αγορασει χωρις να μας επιτρεπεται το δικαιωμα της επι τοπου επιστροφης του

Αντε μπας και δουμε προκοπη σε καμια συναυλια γιατι το παραξεφτυλισανε.Γιατι δε βαλανε μυαλο μετα το προπερσινο, περσινο κ (ειδικα ) το φετινο ‘‘rockwave’’ φιασκο

συνυπολογιστε σε ολα αυτα κ τα παρακατω γεγονοτα:

-βενιζνη
-διοδια
-παρκινγκ
-εκτος πολης κ περιοχης (αν γινοταν πχ βερολινο δε θα αλλαζε ποτε πχ στη Δρεσδη)
-Διπλη ταλαιπωρια
-Οσοι εχουν κλεισει εισητηρια (αεροπορικα, τραινου κλπ_
-οσοι δουλευουν κ εχουν κανονισει την αδεια

Σωστή η κίνηση αλλά νομίζω ότι το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξει ο χώρος και να πάει πίσω στο ΟΑΚΑ και στην παλιά ημερομηνία αλλά να δοθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων για όσους δεν μπορούν η δεν θέλουν να πάνε Μαλακάσα.

Αν δικαιωθείτε, που το εύχομαι, δε μπορεί κανείς να υποχρεώσει την DiDi να το πάει στο ΟΑΚΑ ή να αλλάξει την ημερομηνία πίσω στις 31 Ιουλίου.

Επίσης το κομμάτι που αναφέρει “Να μου χορηγηθούν εγγράφως από την αναφερόμενη επιχείρηση στοιχεία που αφορούν στην προπώληση εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη συναυλία.” δε πρόκειται να γίνει. Αν και σίγουρα αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την αλλαγή χώρου, κι ας μη το παραδέχονται στη DiDi, δεν έχει καμία σημασία στο προϊον καθ’ αυτό. Η συναυλία θα πρέπει να είναι η ίδια είτε πάνε 5 είτε πάνε 50.000.

Τέλος, τα στοιχεία της DiDi στο site τους είναι του γραφείου και όχι της έδρας της επιχείρησης. Απ’ ότι θυμάμαι η έδρα της εν λόγω εταιρείας είναι στην Αργυρούπολη και αυτά τα στοιχεία πρέπει να μπουν στην καταγγελία. Αν κοιτάξετε τα εισιτήρια σας έχουν πάνω τα φορολογικά τους στοιχεία και από εκεί θα τα πάρετε για να τα βάλετε στην καταγγελία. Συνήθως τέτοιου μεγέθους συναυλίες δεν της κάνουν με το όνομα της DiDi αλλά της Big Star Touring που είναι η θυγατρική που έχουν στήσει με την LiveNation. Κι αυτό θα πρέπει να μπει επίσης.

Καλή επιτυχία σε όσους προβούν στην κίνηση αυτή γιατί πρέπει σιγά σιγά να αλλάζει η λειτουργία κάποιων τέτοιον πραγμάτων στην Ελλάδα.

Το θεμα ειναι να παει σε ενα χωρο, με αντιστοιχα καθισματα κ οχι εγω πχ που πληρωσα για καθισμα κ καθαρη θεα απο ψηλα να το δω σε θεση ορθιων στους vip (ο θεος να το κανει vip) κ μαζι με αλλους που εχουν πληρωσει μεγαλυτερο ή λιγοτερο αντιτιμο, μη παει στη μαλακασα, να οαει σε γηπεδο,εξαλλου το the wall, ειναι στημενο για σταδια/γηπεδα κ οχι για χωραφια γτ το terra vibe κακα τα ψεμματα δεν εχει καμια τετοια υποδομη

η ημερομηνια αλλαξε προφανως για δικους τους λογους μιας κ ο Roger Waters εχει απλετο κενο πριν κ μετα τη συναυλια βαση προγραμματος

καλα να ειναι προφανης η χαμηλη προπωληση κ προφανης οτι ο λωρης δε θελει να πληρωσει ενοικιο στο οακα γιαυτο το παει στο χωραφι…καλυτερα να το πηγαινε λυκαβηττο ή ολυμπιακα ακινητα πχ.

τα στοιχεια ειναι αυτα που αναφερουν στη σελιδα τους.μπροει να αλλαξανε εδρα, αλλα οπως κ να εχει ισχυει το τηλεφωνο κ ο τιτλος της επιχιερησης.οποτε λογικα βαση της σελιδας τους ειναι οκ.

κανε κ εσυ τη καταγγελια γιατι μπορει τωρα να μη σε αφορα, αλλα αργοτερα σε μια αλλη συναυλια μπορει να παρει μπαλα κ εσενα.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ DIDI

πολυ κοντα στο στοχο ριξτε μια ματια και εδω

Καλά μην αγχώνεσαι ψηλέ, δε θα υπάρξει ντιντι ξανά, αυτή η ακύρωση ήταν η καταστροφή του λώρη. Έχω ξεκαρδιστεί με το όλο στόρυ, γιατί ως γνωστόν:

[I]“You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.”[/I](Abraham Lincoln)

καλα τα λες κ ετσι ειναι.μακαρι να τελειωσει αυτη η παλιοεταιρεια γιατι το παραξεφτυλισε και απο εκει κ περα να παρουν παραδειγμα οι νεοτερες να ειναι οκ με το κοσμο για να μην τους παρει κ τους σηκωσει κ εκεινους.

Ακύρωση; Αφου δεν μεταφερθηκε στο χωράφι; Έχασα επεισοδια; Διαφωτίστε με λιγάκι! :-s

λαθος προφανως εκανε…μεταφερθηκε στο χωραφι, δενα ακυρωθηκε…αν ακηρωνοταν τουλαχιστον θα παιρναμε τα χρηματα μας πισω…

Απ τη στιγμή που πάνω στο εισιτήριο γράφει ότι ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χώρο και μέρα διεξαγωγής (χωρίς να διευκρινίζει ότι π.χ. θα πρέπει ο χώρος να είναι κάποιο στάδιο) και ο πελάτης,αγοράζοντας το εισιτήριο (υποτίθεται ότι) το διαβάζει και το δέχεται, μπορεί να γίνει κάτι -νομικά- εναντίον της εταιρείας? Και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, γράφει και για ‘‘οργανωτικούς λόγους’’. Ένα προϊόν είναι, άμα θες πας και το αγοράζεις και οι όροι είναι ξεκάθαροι.
Αυτό που λέει η (δική μου) λογική είναι ότι θα πρέπει η κίνηση να γίνει προς την κατεύθυνση κατάργησης/τροποποίησης αυτού του όρου ΓΕΝΙΚΑ στα εισιτήρια, διότι προσωπικά μού φαίνεται κάπως παράξενο να διαφωνεί κανείς εκ των υστέρων με έναν όρο που συμφώνησε στην αγορά του εισιτηρίου, όσο άδικος/παράλογος/ηλίθιος/whatever είναι ο όρος αυτός.
Επειδή ξέρω ότι θα παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ καμία άθλια εταιρεία που τόσα χρόνια χρυσοπληρώνουμε για να μάς κοροιδεύει, απλώς ρωτάω αν μια τέτοια κίνηση έχει (νομικά) λογική, εφόσον, τυπικά, ό,τι κάνουν είναι πράγματα στα οποία οι ίδιοι συμφωνήσαμε εκ των προτέρων, ανεξάρτητα αν τελικά είναι επιτυχής λόγω της πίεσης που θα δεχτούν.

για σκεψου ομως πως κατα την αγορα εισητηριου απο το ticket house κ ιντερνετικα, δε παρεχονται ο οροι αγορας του εισητηριου χωρις να εχεις καταβαλει το αντιτιμο πριν.Δηλαδη γνωριζουμε εκ των υστερων τους ορους που αναγραφονται, αφου πρωτα το εχουμε ηδη αγορασει χωρις να μας επιτρεπεται το δικαιωμα της επι τοπου επιστροφης του

δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθεις.λες μοναχα το σκεπτικο σου και καλα κανεις.

Και επίσης λέει για αλλαγή χώρου…Όχι αλλαγή πόλης…

Έχεις δίκιο. Αν και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσεις τους όρους κάπου, πριν το αγοράσεις. Άρα ως προς το τυπικό της υπόθεσης, νομίζω δεν υπάρχει θέμα. Ως προς την ουσία, είναι ξεφτίλες και μακάρι με αφορμή αυτή την ιστορία να πάψει να μπαίνει αυτός ο όρος στα εισιτήρια από δω και πέρα.

Σου εξηγει ότι απλά το ξέρεις γιατί σε όλα τα εισιτήρια το ίδιο πράμα αναγραφεται από πισω. Άρα οι λύσεις είναι 2: ή δεν ξαναγοράζεις εισιτήριο ή πρέπει να σου δίνεται μια μορφή εγγύησης ότι αυτό που πληρώνεις και αναγράφεται στο εισιτήριο δε θα αλλάξει κατά οιονδήποτε τρόπο. Αυτός ο όρος δηλαδή από μόνος του είναι εξευτελιστικός για τον πελάτη.

το ζητημα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους τους νομους, ειναι παρανομοι/καταχρηστικοι. Δεν εχεις δικαιωματα για σωματικο ελεγχο ως πολιτης, ουτε να απαγορευσεις την εισοδο καποιου με κινητο με δυνατοτητα εγγραφης, να τροποποιησεις την αναγραφομενη ημερομηνια της συναυλιας κτλ. Ολα αυτα γινοντε παρανομος και με την “ανοχη” των αρμοδιων φορεων.
Ο κοσμος φαινεται πως ξυπναει παντως τωρα. Καλιο αργα παρα ποτε.

Εγώ λέω απλά να σταματήσετε να πηγαίνετε στο rockwave, αφού το ξέρετε κ οι ίδιοι σας ότι δεν παλεύεται χρόνια τώρα. Από εμάς εξαρτάται η didi. Αν σταματήσετε να πηγαίνετε αργά η γρήγορα θα πεθάνει το μπουρδέλο ονόματι rockwave.

Εαν του χρονου φερει

  1. μερα Black Sabbath
  2. μερα ας πουμε ενα ονομα επιπεδου Iron Maiden
  3. μερα ενα ονομα επιπεδου Muse

τοτε θα ειναι μπουρδελο ή οχι;

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί αυτό που γράφεις , gore;;Πάνω από 1%;;Ή κάτω;;:-k

Για Black Sabbath πιστευω οτι ειναι πολυ πιθανο (αρκει να ειναι καλα ο Iommi)
Για τα αλλα εφερα ενα ακραιο παραδειγμα , εαν και πιστευω οτι εαν γινει Rockwave η Didi θα αφησει τα πειραματα και θα παει στην σιγουρη λυση δηλαδη metal group

Ειδαμε και την Ντιτοξ που εφερε μεταλ γκρουπς πόσο μέσα ΔΕΝ μπήκε! Καταλαβαίνετε οτι το θεμα με την Didi δεν ειναι αποκλειστικα το τι ονόματα φαίρνει, αλλα όλη η οργανωση, ο σεβασμός προς τον καταναλωτη, τιμες εισητηριων κλπ κλπ! Ε;