Αγαπημενος Die Krupps δισκος

Ποιο αλμπουμ σας αρεσει πιο πολυ?Εμενα με διαφορα αγαπημενο μου ειναι το ΙΙ: the final option…

Όρεξη που την έχεις και συ…

Ποιος άλλος θ’ ασχοληθεί με αυτό εκτός από 2-3 άτομα;

Τέλος πάντων. Και μένα το II μ’ αρέσει πιο πολύ.

the final option και γω

ok, βάζω κι εγώ II, ας μπει ο dyingfreedom να δώσει paradise now, την ψήφο του ρεντραμ δεν την ξέρουμε… οκ. μάλλον απαρτία θα’χουμε :stuck_out_tongue:

Die Krupps II: The Final Option. Mόνο αυτό έχω ακούσει, αυτό ψηφίζω. Πάλι με γερμανικό Ιndustrial ασχολούμεθα; Αν και έχει και electric στοιχεία… To the Hilt είναι το αγαπημένο κομμάτι.

ε λολ δηλαδή.

Σε ακούω.

axaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa

edit
ειμαστε 2 ,ειμαστε 3

καλησπέρα.

Καλά, από δω και πέρα το θαυμαστικό γίνεται δελεαστικό.

Απειλεί ο intellectual ουισκάκιας του φόρο!

Ωραία, κάτσε να στο κάνω φρουτόκρεμα, που λέει και ένας φίλος.

Ψηφίζεις τον αγαπημένο σου δίσκο. Αν έχεις ακούσει 2-3, διαλέγεις έναν απ’αυτούς. Αν έχεις ακούσει ΕΝΑΝ, τι να σε κάνουμε.

Πάω βόλτα, όταν γυρίσω θα τα πούμε. Πάω να ρουφήξω τους χυμούς της ζωής. Πάω να ζήσω την κάθε μέρα σα να ήταν η τελευταία. Να πιω και ένα Jack και να αράξω δίπλα στο τζάκι.

Φιλάκια!

Νταξ, βγαίνω τρελά off topic, αλλά πρέπει να σε ρωτήσω. Τι έκανα και αξίζω τόσο εμπεριστατωμένο κράξιμο; Με πόνεσες μαν.

δεν εχω ασχοληθει με τη μπαντα, αποτι εχω καταλαβει τοThe Final Option πρεπει να ειναι το δημοφιλεστερο, οποτε ψηφιζω αυτο.

Μάλιστα.

εε σημερα θυμηθηκα οτι εχω μια δισκογραφεια τους και την ελιωσα :p!
και επειδη θα ασχολειθουνε 2-3 ατομα σημαινει οτι δεν πρεπει να το γραψω?

Εντάξει, αρκεί να ακούσει κανείς το διπλό best of των Die Krupps (Too Much History vol 1 & 2) για να καταλάβει για τι συγκρότημα μιλάμε.

To Volle Kraft Voraus είναι ιστορικό στο είδος του άλμπουμ (και εδώ αναφέρομαι στο EBM, αν αναρωτιέται κανείς για τι είδος μιλάμε, κατά πρώτο λόγο, post industrial κατά δεύτερο), αλλά η remastered εκδοχή των παλιών τραγουδιών στο best of ομολογώ τσακίζει κόκαλα! Προτείνω ανεπιφύλακτα το διπλό αυτό best με λίγα λόγια.

Κατα τ’ άλλα, αν πρέπει να ψηφίσω απο τα άλμπουμ τους, θα πω το I. Εκεί που οι Die Krupps συνάντησαν το metal, και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό πραγματικά. High Techlow Life, τι να λέμε τώρα! 8)

ΥΓ - Ο ένας έχει ακούσει ένα άλμπουμ (και μαγκιά του) και λέει τη γνώμη του γι’ αυτό. Ο άλλος γράφει στο θρεντ μόνο και μόνο για να ειρωνευτεί και να την μπει στον πρώτο, χωρίς να λέει την παραμικρή άποψη για το συγκρότημα και τη μουσική του. Δε ξέρω, εμένα ο δεύτερος μου φαίνεται πολύ περισσότερο off topic απο τον πρώτο.

ε και εγώ το ΙΙ ψήφισα. Συμφωνώ για την συλλογή που λέει ο ελλανορ, είναι α π ι σ τ ε υ τ η και μαστ ακόμα και αν τα έχετε ακούσει όλα τα άλμπουμς.

Βασικά η συλλογή και τα 4 μέταλ άλμπομ τους στα 90ς είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει πόσο ΜΕΓΑΛΗ είναι αυτή η μπάντα. Καλά οκ, το ΙΙΙ είναι ψιλο-κάλτσα αλλά αγαπάμε.

Τα παλιά τους (όπως και γενικότερα το 80ς ΕΒΜ) δεν τα πολυπαλεύω είναι η αλήθεια, αλλά οι εκτελέσεις στη συλλογή είναι απντέιτεντ και γαμούν.

Α και αποφύγετε το τρίμπιουτ στους μετάλλικα που έχουν κάνει. Μπορεί το '91-'92 (τότε που βγήκε τελοσπάντων!) να ψάρωνε κόσμο και να τους έκανε γνωστούς στο μεταλλόκοσμο, σήμερα η μπαζοσύνη του δεν ξεγελάει κανέναν πια… :stuck_out_tongue:

:naughty:

Είμαι οφφ-τοπικ στο rocking, πάω να αυτοκτονήσω!

Για να μη στεναχωρούμε τον Έλλανορ λοιπόν, Paradise Now για μένα.

Α μπράβο. Για πες λοιπόν, πως και αυτόν τον δίσκο ειδικά? Τι σου άρεσε περισσότερο σε σχέση με τους πρηγούμενους?