Γνωρίζει κανείς περι συνδέσεων αποκωδικοποιητών?
οχι και θελω να βαλω κι εγω
για πες
απο αποκωδικοποιητη
με ενα σκαρτ βλεπω σε μια τηλεοραση
και μεσω της εξοδου rf βλεπω σε μια αλλη τηλεοραση
τωρα που εγινε η αλλαγη στην αγγλια απο αναλογικη σε ψηφιακη
στην τηλεοραση με το σκαρτ βλεπω κανονικα
ενώ στην άλλη μου δειχνει no signal
μπορεις να καταλαβεις τι εχει γινει?
Δεν ήξερα σε πιο thread να ρωτήσω,γι’ αυτό ρωτάω εδώ…
Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να παίζουν picture in picure 2 hdmi συσκευές?
off topic αλλα για να μην ανοιγω αλλο thread.
“Μεταφορά εικόνας NOVA από μια τηλεόραση σε άλλην ασύρματα”
Λοιπον θελω να κανω αυτο που λεει ο τιτλος… Εχω διαβασει διαφορα και απο οτι καταλαβα με αυτο κανω την δουλεια μου.
Υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που εχει κανει κατι τετοιο να μας πει εντυπωσεις;
Εγω το θελω για να συνδεσω την τηλεοραση που ειναι σε αλλον οροφο οποτε πρεπει να λαβω υποψη και τοιχους κτλ κτλ
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.
Σε smart TV 32’, τι θα διαλέγατε μεταξύ Philips και LG;
Ξέρω ότι η LG έχει καλύτερα credits, αλλά είναι πολύ ακριβότερη (πάνω από 100€).
Επίσης, ποια έχει καλύτερα ηχεία;
Κάτι περισσότερο από 11 χρόνια από το τελευταίο ποστ
LGάκιας εδώ, αλλά μην περιμένεις ηχεία από τις τηλεοράσεις της. Έχω ηχομπάρα, δεν παλεύεται αλλιώς. Δεν ξέρω για ποιες τιβι ενδιαφέρεσαι, αλλά τα specs είναι ξεκάθαρα. Αν μιλάμε για generic χαρακτηριστικά (και χρήση), η LG γενικά έχει πιο αργή απόκριση στις εναλλαγές ψηφιακών καναλιών. Πιο ειδικά, εγώ θέλω smooth κίνηση* στα αθλητικά και στις ταινίες δράσης, γι’ αυτό είναι σημαντικό το refresh rate. Αν σε ενδιαφέρει να βλεπεις Λιαγκα το πρωι, παρε μια με νορμαλ refresh rate.
Θα σου πρότεινα να αφήσεις στην άκρη τη Philips και να ρίξεις μία ματιά στη σύγκριση LG-Samsung. Οι τελευταίες είναι πιο ποιοτικές στην εικόνα, αλλά για διάφορους άλλους λόγους δεν τις συμπάθησα ποτέ. Ίσως αναθεωρήσουμε τη σχέση μας στο μέλλον.
*Καθώς δεν παρακολουθώ τηλεόραση γενικά, συμβιβάστηκα με κανονικό refresh rate για οικονομικούς λόγους.
Εγω θα σου προτεινα να δεις κ τις TCL σαν επιλογή, βγάζουν πολύ καλα μοντέλα και οικονομικά. Plus ειναι με android λογισμικο
Η “Αμοιρίδης - Σαββίδης” τις εισάγει αυτές;
Δεν εχω ιδεα, αλλα εχω παρει εγω κ εχω προτείνει κ σε φιλους κ εχουν βγει πολύ καλες (κ απο ποιοτητα εικόνας)
Δε βλέπω να έχουν τη συνδεσιμότητα που χρειάζομαι (3 HDMI + 2 USB)
TCL, Hisense και Sharp νομίζω είναι πολύ τίμιες. πχ για 2η τηλεόραση (32") κάτι τέτοιο θα κοιτούσα
Panasonic;
(Η τηλεοπτική θα είναι η βασική του σπιτιού, δε θα πάω σε μάρκα μ’ έκαψες)
Οπως σου εγραψα, ακομη και στην ιδια εταιρια, τα μοντελα μεταξυ τους μπορει να ειναι μερα/νυχτα. Γραφοντας αυτο, θα πω οτι αγορασα μια Panasonic για τον πεθερο μου, η οποια ειναι αρκετα καλη. Φταιει οτι ειμαι biased με LG (και ειχε ο ιδιος LG που χαλασε και αντικαταστησαμε με την Panasonic), αλλα δεν με επεισε. Κρισιμο ηταν το θεμα της οθονης, που δεν ηταν matte και γυαλιζε απο γωνιες. Οι LG εχουν αλλα θεματα σε αυτον τον τομεα, δεν ειναι της ωρας αυτο.
Στο μεταξυ, χθες η μανα μου ζητησε “μια φτηνη 32αρα” για το χωριο. Μαλλον μπαινει στο ροκιν, δεν ξερω. Οποτε θα ασχοληθω το ΣΚ να δω αν βρω κατι. Εφοσον δεν εχεις πιεση χρονου, μπορεις να γραψεις εδω τις απαιτησεις σου (+μπατζετ) και αν βρω κατι ενδιαφερον, θα σε ενημερωσω.
Σε ευχαριστώ, Ω Starman!
Το μπάτζετ είναι γύρω στα 300€.
Οι απαιτήσεις:
32’
Frame rate 60
3 HDMI και 1-2 USB
Έξοδο optical
Bluetooth
Screen mirroring ή screen cast ή chromecast
LED (όχι απαραίτητα QLED / OLED )
Ηχεία 10W
Dolby digital/ Dolby Atmos
Ενεργειακή κλάση E ή D
Μοντέλο 2023+
(Ποια χρήστης είναι η μαμά άραγε )
Ξερω γω; Καπου υπαρχει παγιδα, ειμαι σιγουρος. Αν δεν εβαζες μπατζετ 300 ευρω, θα σκεφτομουν μηπως εισαι εσυ.