Του αγιου πνευματος ειναι αργια για ολο τον Δημοσιο Τομεα , και κατ’εθιμον αργια για τον Ιδιωτικο… τι σημαινει αυτο ???
Οτι υπαρχει περιπτωση καποια εταιρεια του Ιδιωτικου Τομεα να ειναι κλειστα … δλδ καλο θα ηταν κατ’ εμε να παρετε ενα τηλεφωνο στην εταιρεια αυτη … και καλο θα ηταν να κρατησετε και καποιο ονομα αυτουνου που θα σας απαντησει …γιατι υπαρχει περιπτωση να πει οτι ειναι εργασιμη κανονικη ημερα , και να τραβηχτειτε εκει και να βρειτε την πορτα κλειστη.
Σε σπηλιά???Μπα.Εγώ προσωπικά εέλειπα ταξίδι στην Κρήτη με την δουλειά μου και ήρθα εχθές τα ξημερώματα.Στον ηλεκτρικό του Περισσου πάντως γινόταν χαμός. Τεσπα τώρα έγινε και πρέπει να τρέχουμε να πάρουμε τα λεφτάκια μας :roll:
Εχω μια απορια .ειδα την ανακοινωση της εταιρειας σχετικα με την επιστροφη χρηματων .δεν καταλαβα αν καποιος παει στις 20/06 να παρει τα λεφτα του δεν θα πληρωθει ?ουτε το δημοσιο δεν κανει ετσι .
Λοιπόν μόλις πείρα τηλ. Απάντησε μια ευγενεστατη κοπέλα και μου είπε πως μόνο όσοι έχουν αγοράσει τα εισητήρια απο το METROPOLIS πρέπει να πάμε εκει να πάρουμε πίσω τα λεφτά όσοι τα πείραν απο VILLAGE τα εξαργυρώνουν εκει.
Όλη την επόμενη εβομάδα απο τις 12:00 - 17:00 και αν καποιος δεν πάει δεν τα πέρνει θα θεωριθεί ότι… δεν ξέρω λέτε να ύπαρχουν πολοί που να θέλουν να κρατήσουν για σουβενίρ ένα χαρτί αξίας 55 euro???Τι να πω? Α ρε Ελλαδίτσα!
ολο και καποιος δεν θα εχει ενημερωθει και ξερετε κυριοι υπαρχουν και αρκετοι που δουλευουν 9-5 πολυ καλα και δεν μπορουν να αφησουν την δουλεια τουσ!!!πολυ ωραια ξεκινησε η εν λογω εταιρεια ευγε!!!
Στην ανακοίνωση που έβγαλαν έλαγαν 11-5 . Τώρα το κάνουν 12-5. Θα πάω εκεί και θα έχουν διάλειμμα για φαγητό. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Μακρυά από αυτή την εταιρία ξανα. Τουλάχιστον με την didimusic τα παίρνεις στην ticket house, τα εξαργυρώνεις στην tickec house. Απλά πράγματα.
Ένας φίλος που μένει κοντά μου είπε ότι ως τις 19:30 πήγαινε κόσμος.Ναι αποψ τις 12 και μετά μου είπε.Α ρε αθάνατη didimusic.Εγώ θα πάω μια μέρα ή κατά τις δύο ποιυ έχω διάλειμα στην δουλειά ή 12 ακριβώς και βάρδα μην μου πούνε τίποτα… Θα γίνει χαμός εν τω μεταξύ εγώ έχω και 2 εισητήρια να εξαργυρώσω. Αν πάει κάποιος πάντως ας μας ενημερώσει.Τελικά γιατί δεν έγινε ξέρουμε? Ένας κύριος που ήταν εκει μου είπε ότι δεν πουλήθηκαν πολλά εισητήρια αληθέυει?
Φίλε zoeif αν κοιτάξεις λίγο πίσω στο συγκεκριμένο τόπικ θα δεις τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ να εξηγεί γιατί το φεστιβάλ δεν έγινε. Πάντως η απάντηση είναι η προφανής : χαμηλότατη προπώληση !!!
"and then off to Greece where I΄ll have some days off in the sun before playing the first shows in six years there. Can΄t wait for that. 2 years ago we were supposed to play a festival there, but I think most of us remember what happened then right… "…apo Peter Iwers(basistas tn in flames)…DN ANTEXW ALLO!!!8ELW N DW IN FLAMES EPITELOUS SE AUTH TN GAMHMENH XWRA!!!ZHTAW TOSA POLLA PIA???
Sorry my friend, όμως εγώ προτείνω να μην ξανακλείσουν ΠΟΤΕ τους In Flames για συναυλία εδώ!! Την πρώτη φορά που τους έφεραν, ακυρώθηκαν οι Maiden. (αν και τελικά μας βγήκε σε καλό. Οι In Flames ήταν γαμάτοι, οι Theater όνειρο και μετά από λίγους μήνες ήρθαν και οι Maiden…ΟΜΩΣ τις μέρες της αναβολής είχαμε φάει μεγάλη πίκρα θυμάμαι…). Τη δεύτερη ακυρώθηκε το φεστιβάλ μία μέρα πριν γίνει και την τρίτη το x-fest έγινε…x-x-fest!!! Ηθικό δίδαγμα; Οι Flames φέρνουν γκαντεμιά. Οπότε…μακριά!! 8) :lol:
Μπορουμε να κανουμε διαδηλωση να φερουν το Unholy Alliance Tour (με Slayer,In Flames,Children Of Bodom,Lamb Of God) που ερχεται Ευρωπη τον Οκτωβριο κ στην Ελλαδα…Εγω εστειλα στην didi mail (επικαλουμενος κ το ''public demand" ).Στανταρ θα διαβασουν πολυ προσεκτικα το mail μου,οπως και ολα τα αλλα mail που εχουν παρει, πριν κανουν ενα delete all!
:lol:
Εχθές όσοι παρακολουθήσατε το tv war θα είδατε τον ορισμό της υποκρισίας. Ξεκινώντας την εκπομπή, ο Χάκος, κάνει αναφορά στο X-fest και πώς κάποιοι έρχονται για μία ακόμα φορά να κάνουν αρπαχτή. Όταν οι κύριοι του Metal Hammer έβαζαν την στάμπα τους στα εισιτήρια/αφίσες και έδειχναν την υποστήριξή τους, πάνω από ένα μήνα, μοιράζοντας προσκλήσεις το εισιτήριο δεν ήταν ακριβό. Όταν βγήκε στο παρά πέντε το νέο τεύχος και είχαν στη στήλη των νέων την είδηση σχετικά με το 2 σε 1, το εισιτήριο δεν ήταν ακριβό. Ακριβό έγινε ξαφνικά, όταν ακυρώθηκε η συναυλία. Αυτά τα πράγματα μόνο στο ελλαδιστάν γίνονται. Την μια υποστηρίζουμε κάτι και την άλλη το θάβουμε.
Πέταξε και την σπόντα του και για το rockwave, εκτός του ότι η τιμή των ελληνικών εισιτηρίων είναι πανάκριβή σε σχέση με αυτά που γίνονται στο εξωτερικό, αναφέρθηκε όμως και στο γεγονός ότι οι Μetallica οργώνουν όλη την ευρώπη παίζοντας όλο το Master Of Puppets, και μείς βλέπουμε τις δευτεράτζες. Ξεχνά ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν κολλητάρια με την Didi music, με ρεπορτάζ για τον νέο (τότε) χώρο της Μαλακάσας, με συνεντεύξεις τύπου και άλλα πολλά.
Επίσης δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, σε καμία από τις διαφημίσεις συναυλιών, μα σε καμία και σε κανένα περιοδικό, δεν αναγράφεται η τιμή του εισιτηρίου. Ούτε Scorpions/Whitesnake, ούτε Queensryche, ούτε βέβαια στο x-fest. Μόνο στην διαφήμιση τους Rockwave, αν κάνω μεγέθυνση με το photoshop και στη συνέχεια λείανση θα δώ κάπου αμυδρά την τιμή των 39 ευρώ. Αυτό το πράγμα, πρώτη φορά συμβαίνει. Όλα τα προηγούμενα χρόνια στις διαφημίσεις αναγραφόταν η τιμή του εισιτηρίου. Φέτος πουθενά.
Λοιπόν η επιστροφή των χρημάτων έχει ξεκινήσει κανονικά. Πήγα εχθές στην Ιουλιανού και η ΕΝΤΕCH είναι ένα κατάστημα με μουσικά όργανα στην γωνία με την Φυλής,τη γνωστή Φυλής. Για ευνόητους λόγους δεν το ανέφεραν βέβαια. Μια ευγενέστατη κυρία μου επέστρεψε στο ακέραιο τα 55 ευρώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι είχε μπροστά της όλα τα νουμερα που είχαν πωληθεί και μόλις πήρε το δικό μου το έσβησε από την κατάσταση που είχε μπροστά της. Φανταστείτε πόσα λίγα ήταν τα νούμερα.
Όχι βέβαια. Φυσικά και το κράτησαν. Αν ήταν έτσι πήγαινα 5-6 φορές και τα παιρνα χοντρά. Αλλά από την άλλη τί να το κάνω το εισιτήριο? Για να θυμάμαι, τα χρόνια που θα έρθουν, τον τρόπο με τον οποίο ακυρώθηκε η συναυλία?
Όχι βέβαια. Φυσικά και το κράτησαν. Αν ήταν έτσι πήγαινα 5-6 φορές και τα παιρνα χοντρά. Αλλά από την άλλη τί να το κάνω το εισιτήριο? Για να θυμάμαι, τα χρόνια που θα έρθουν, τον τρόπο με τον οποίο ακυρώθηκε η συναυλία?[/quote]
Υποτίθεται ότι τσεκάρισαν το νούμερο στον κατάλογο…