Ωραία λοιπόν, αφού η Aenima δεν είχε σκοπό να βγάλει λεφτά από το φεστιβάλ, τότε φαντάζομαι δε θα έχει σκοπό να βγάλει ούτε από τους Deep Purple έτσι; 50 Ευρώ; Πέρυσι γιατί είχαν 38; Στο Λονδίνο που τους είδα πριν 1,5 χρόνο γιατί είχαν 40 ΜΑΖΙ με τον Peter Frampton τους Thunder και τον Dean Howard; Σε ολόκληρη την περιοδεία γιατί οι τιμές κυμαίνονται στα 35 Ευρώ; Περίεργα πράγματα, δε βρίσκετε;
Αλλάξτε την τιμή όσο έχετε χρόνο γιατί αλλιώς τα του x-fest θα επαναληφθούν…
Ποτέ δεν ξέρεις .
Όσο για ελληνικό φαν κλαμπ δεν νομίζω να έχουμε. Πάντως στο guestbook του www.inflames.com είδα πάνω από 5 άτομα από ελλάδα που παραπονέθηκαν για την ακύρωση οπότε δεν έχασα ευκαιρία να ποστάρω και εγώ απλά λέγοντας τον πόνο μου. Κάντο και εσύ μπορεί να ξελαφρώσεις λίγο…
(Μετά να βρούμε τα guestbooks των Dio, Trivium, Hatebreed… :roll: )
Τελικά με την επιστροφή των χρημάτων τί θα γίνει? Θα δωθούν αυτή την εβδομάδα? Θα δωθούν την επόμενη? Πότε επιτέλους θα δωθούν πίσω? Η τελευταία ανακοίνωση της εταιρίας μιλά για την επόμενη βδομάδα αλλά και οι ημερομηνίες που γράφει είναι λάθος. Δε πιστεύω να γίνει καμιά μαλακία και αρχίσουν, ά χάσατε την διορια. Άντε γιατί κάποιοι εδώ εργάζονται και δεν μπορούν να τρέχουν για ψίλου πήδημα στην εταιρία για να πάρουν τα λεφτά πίσω.
Πάντως όταν είναι να στα πάρουν θα το κάνουν με τον πιο καλό τρόπο. Όταν είναι να στα γυρίσουν θα σε ταλαιπωρήσουν απίστευτα. Αν ξαναπάω να πάρω εισιτήριο μήνες νωρίτερα, να μου κοπεί το χέρι. Από δώ και πέρα 3 μέρες πριν την συναύλια θα παίρνω εισιτήριο για να μη πώ κατευθείαν στο ταμείο. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό.
Χωρις να υποστηριζω οτι εχεις αδικο απλα αναφερω οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα που δημιουργουν τετοιου ειδους καταστασεις. Στο κοινο περναει δικαιως η αποψη οτι δεν αξιζει το κοπο να πάρει εισητηριο απο προπωληση.
Φίλε μου το κακό έχει παραγίνει φέτος. Από το κακό στο χειρότερο. Έλεος πια. Πάω σε συναυλίες 11 χρόνια τώρα, και έχω δεί πάνω από 60 συνολικά. Δεν είναι να πείς ότι ακυρώθυκαν μια-δυό. Κάθησα και μέτρησα πάνω από 10 ακυρώσεις στα χρόνια που πάω συναυλίες. Και καλά να είναι μια αναβολή για κανά μήνα, ή αλλαγή στο line up λόγω ανωτέρας βίας. Εδώ μιλάμε για ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων. Ξέρεις τί κόπος είναι για μένα να αφήνω τα πάντα για να πάω να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Και δε μιλάς σε κανά Ωνάση να πώ τα γράφω στα π@π@ρια μου και δε πάω να τα πάρω. Μιλάς σε μεροκαματιάρη ο οποίος μετρά και το τελευταίο ευρώ. Και γώ ήμουν της άποψης να πάω να πάρω νωρίς το εισιτήριο, αλλά όχι πια. Προτιμώ να μη πάω σε μιά συναυλία (άλλωστε τα έχω δεί σχεδόν όλα) παρά να ξαναπεράσω όλο αυτό το άγχος και την ταλαιπωρία, θα μας δώσουν ή δε θα μας δώσουν τα χρήματα? Θα προλάβω τις διορίες ή δε θα τις προλάβω? Και αν αμέσως μετά την συναυλία έχω κανονίσει να πάω διακοπές, ποιός θα πάει να τα πάρει τα χρήματα?
Φίλε μου το κακό έχει παραγίνει φέτος. Από το κακό στο χειρότερο. Έλεος πια. Πάω σε συναυλίες 11 χρόνια τώρα, και έχω δεί πάνω από 60 συνολικά. Δεν είναι να πείς ότι ακυρώθυκαν μια-δυό. Κάθησα και μέτρησα πάνω από 10 ακυρώσεις στα χρόνια που πάω συναυλίες. Και καλά να είναι μια αναβολή για κανά μήνα, ή αλλαγή στο line up λόγω ανωτέρας βίας. Εδώ μιλάμε για ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων. Ξέρεις τί κόπος είναι για μένα να αφήνω τα πάντα για να πάω να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Και δε μιλάς σε κανά Ωνάση να πώ τα γράφω στα π@π@ρια μου και δε πάω να τα πάρω. Μιλάς σε μεροκαματιάρη ο οποίος μετρά και το τελευταίο ευρώ. Και γώ ήμουν της άποψης να πάω να πάρω νωρίς το εισιτήριο, αλλά όχι πια. Προτιμώ να μη πάω σε μιά συναυλία (άλλωστε τα έχω δεί σχεδόν όλα) παρά να ξαναπεράσω όλο αυτό το άγχος και την ταλαιπωρία, θα μας δώσουν ή δε θα μας δώσουν τα χρήματα? Θα προλάβω τις διορίες ή δε θα τις προλάβω? Και αν αμέσως μετά την συναυλία έχω κανονίσει να πάω διακοπές, ποιός θα πάει να τα πάρει τα χρήματα?[/list][/quote]
Μα ναι σε καταλαβαινω, ειναι λογικο. Γιατι να χασεις χρονο και χρημα για να παρεις πισω την αξια του εισητηριου. Απλα εννοω οτι αυτα τα πραγματα δημιουργουν ανασφαλεια στον κοσμο και περνει η μπαλα τους παντες.
Φυσικά και πέρνει η μπάλα τους πάντες, αφού όλοι τους τα ίδια κάνουν. Και η aenima ως νέα εταιρία (πήγε για τα πολλά, έχασε και τα λίγα) αλλά και η didi music, ως παλιά στο χώρο, έχει κάνει και τα δικά της. Φέτος ειδικά έχει αλλάξει 3 φορές το line up του rockwave. Τί εγγυήσεις έχω ότι τελευταία στιγμή δε θα αλλάξει τους headliners ή δε θα το ακυρώσει τελείως? Καμία απολύτως.
Efoson k.k. diorganwtes adynateite gia ton opoiodhpote logo na epistrepsete ta xrhmata twn eishthriwn mesw twn Metropolis apo opou kai oi perissoteroi ta agorasan kai 8a mporousan na pane kai meta tis 5 to apogeuma tis ka8hmerines pou orizete eseis alla kai Savvato, TOTE DEIKSTE LIGO RESPECT KAI PARATEINETE TO WRARIO THS ENTTECH h opws alliws th lene gia th sygkekrimenh evdomada toulaxiston ews tis 8 to vrady. Yparxoun kai an8rwpoi pou 9-5 douleuoun, e de 8a feygoun kai apo tis douleies tous twra me thn psyxh sto stoma gia na paroun pisw kati pou tous anhkei, NOMIZW???
Κι άμα μας απαντήσει κανείς…σφύρα μου!
Ennoeitai pws den perimenw apanthsh…
Giauto 8a apanthsoun pou einai basikotato???
Edw den apanthsan sto aplo erwthma tou posa eishthria telika ekopse…
Εδώ στο ΜΟR στο Λονδίνο που παίζαν με Copper,Journey kai Queensryche είχε 40-45 ευρώ το εισητήριο!
Νομίζω ότι η Aenima κάνει ότι μπορεί για να πατώσει η ίδια, αλλά και να σπάσει τα νεύρα σε μας! Το βρίσκω αδιανόητο τόσες μέρες να έχει βγεί ανακοίνωση ότι η εξαργύρωση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα (το είπαν και οι ίδιοι σε αυτό το forum άλλωστε!) και να πηγαίνω εγώ στα γραφεία τους και να μου λένε πώς είχε γίνει λάθος… και πώς από την άλλη Δευτέρα θα γίνει η εξαργύρωση… (Προσωπικά μιλώντας) δλδ με έχουν για μ@λ@κ@? Τρέχω από το πρωί στην δουλειά, γυρνάω σπίτι το μεσημέρι για 2,3 ώρες μετά ξαναφεύγω για να πάω σχολή. Να έχω τώρα τρέξιμο και για το κωλοεισιτήριο. ΕΛΕΟΣ!!
Sorry αν είμαι απότομος αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αγανακτισμένος!
Epeidh exei dhmiourgh8ei mia asafia guro ap thn eksargirwsh twn eisithriwn tou X Fest, ksanastelnoume thn teleutaia mas dhmosieush gia osous den thn proseksan…
Euxaristoume
The Aenima Team
Και εγώ τα ίδια έπαθα και γύρναγα μεσημεριάτικα την Αθήνα, ψάχνωντας την οδό.
Φυσικά και έμεινα κόκαλο όταν άκουσα ότι θα γίνει την άλλη Δευτέρα,
αλλά μια ερώτηση την άλλη Δευτέρα δεν είναι του Αγίου Πνεύματος?
Δεν θα είναι αργεία?
Αν είναι να το πούνε μη τρέχουμε και την άλλη Δευτέρα…
kai go akrivos ta idia epatha me tous m@l@ke$ pou bleksame, ekana 8 ores na to vro kai molis to vrika leei egine lathos kai allakse kai ela thn allh vdomada, ma kala gia toso vlakes mas exun? kai kala ego pes phga apo Egaleo, ama phgaine kaneis apo Elefsina ti tha tu elegan?
Φίλε μου έχω την αίσθηση ότι είναι αργία μόνο για σχολεία και πανεπιστήμια και τοπικά σε μερικούς δήμους.
Ε, ρε και να μην δώσουν τα χρήματα στο έπακρο (55 ευρώ) να δείς τί έχει να γίνει.
Καλησπέρα. Λόγω δουλειάς έλειπα εκτος Ατιικης και γύρησα σήμερα με άδεια για το πολυπόθητο xfest. Αυτές τις μέρες δεν μπήκα στο site παρα μόνο στο προσωπικό μου e-mail γιατι περήμενα κάποια πράγματα απο την δουλειά. Ξεκήνισα κι εγω οπως φαντάζομαι και πολοί άλοι για την Ριζούπολη και με έκπληξη είδα στις 16:30 10 μόνο άτομα να περημένουν και μετά άπο λίγο μας είπαν ότι η συναυλία ακυρώθηκε…Έπεσα απο τα σύνεφα και προσωπικά μου άποψη είναι ότι απο την στιγμή που το συγκεκριμένο forum ήταν χορηγός θα έπρεπε να ειδοποιήσει τα μέλη του με e-mail όπως και στην γνωστοποίηση απαντήσεων σε θέματα που παρακολουθούμε. Εγώ όπως και καμιά τριανταριά άτομα(που έφτασαν ώς τις 18:00) που βρεθήκαμε εκει δεν είχαμε μπει εδώ κάποιες μέρες για διάφοριυς λόγους. Ήταν υποχρέωση των administrators να μας ενημερώσουν.Ήμαρτον δηλαδή έχουμε και άλες δουλειές απο το να τρέχουμε τσάμπα στην Ριζούπολη και τώρα πια στην Λιοσίων για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.Ξεφτήλα και ντροπή ρε παιδιά!!!
Φίλε zoief79 καλησπέρα,
από την μια καταλαβαίνω το παράπονό σου, αλλά οφείλω να σου εξηγήσω ένα-δύο πράγματα.
Α.το φεστιβάλ έχει ανακοινωθεί μέσα στο forum μας ότι ακυρώνεται αρκετό καιρό τώρα. Αν κάνεις ένα κόπο να κοιτάξεις τα παλαιότερα ποστ αουτού του τόπικ, θα ανακαλύψεις του λόγου το αληθές.
Β. Η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης του xfest υπάρχει και στην κεντρική μας σελίδα από την 1/6 -> http://www.rocking.gr/article2895.php
Γ. Αυτό που περιγράφεις απλά δεν γίνεται. Δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός τρόπος ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε σε όλα τα παιδιά που έχουν ποστάρει στο τόπικ για το xfest ότι εκείνο ακυρώνεται με ειδικό email. Δεν υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία γι’αυτό. Σε κάθε περίπτωση το rocking.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και οφείλει να ενημερώνει το κοινό για τις λεπτομέριες ενός φεστιβάλ, αλλά μέσω των επισήμων δελτιίων τύπου που μας αποστέλονται από την εταιρεία και όχι σε κάθε χρήστη ξεχωριστά μέσω email. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Απλά δεν γίνεται.
Δ.Είχες επιλέξει την επιλογή “να ενημερωθώ όταν δημοσιευθεί απάντηση” ??? Αν ναι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και θα το ελέγξουμε.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την επεξήγησή μου.
Φιλικά, “εκ της διευθύνσεως” (μιας και ο Ηλίας απουσιάζει).
Ζούσατε σε καμμιά σπηλιά εσείς οι 11;
Το κακό με τις ακυρώσεις και τις αναβολές έχει παραγίνει. Εδώ δε μιλάμε για μία μόνο φορά, που μπορεί να πεί κανείς, εντάξει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μιλάμε για κάτι πολύ συστηματικό. Τα τελευταία χρόνια (μετά το rockwave του 2002 που ακυρώθηκε πλήρως στη κυριολεξία στο παρά πέντε) , πρίν από κάθε συναυλία μπαίνω στο διαδίκτυο για να τσεκάρω τα τελευταία νέα. Προσοχή δε μπαίνω μόνο την προηγούμενη μέρα. Μπαίνω τελευταία φορά, μερικά λεπτά πριν ξεκινήσω από το σπίτι. Αν βεβαιωθώ ότι όλα βαίνουν καλώς, τότε ξεκινάω. Αν όχι, κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρία ή στον χώρο διοργάνωσης της συναυλίας (Ρόδον, Gagarin). Με τόσα που έχουν γίνει, δυστυχώς, επιβάλλεται. Να σας δώσω να καταλάβετε σε μία συναυλία (αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν Cradle Of Filth) έμαθα την ακύρωση 15 λεπτά πριν ξεκινήσω από το σπίτι. Στην επίσημη σελίδα έγραφε για την ακύρωση, στην σελίδα του διοργανωτή έγραφε για την ακύρωση, παρόλα αυτά πήρα και στο Ρόδον να το επιβεβαιώσω και μου είπαν τα ίδια.
Αλλά δε φταίει κανάς άλλος. Εμείς φταίμε (οι καλόπιστοι) που πάμε και τους τα σκάμε μήνες νωρίτερα. Στο εξωτερικό, μεγάλα ονόματα (πχ. Iron Maiden), κάνουν sold out μέσα σε δύο ώρες, 6 μήνες νωρίτερα από την συναυλία. Και μείς οι Έλληνες είμαστε πάντα με την ψυχή στο στόμα. Θα γίνει, δε θα γίνει?